2010 Nisan Annelerinin Göbişleri :))

zeyracım maşallah güzelim göbüşede içindekı bebisedeee allah nazarlardan korusun..

civcivvv cım sanada masallah güzelim..

teşekkürle özgeciğim valla başardım sonunda sorma canımcım eklemeyi

civcivciğim seninde göbişe maşallah canım rabbim nazarlardan korusun sen hiç kilo almamışsın yaaa valla imrendim sana
sağol cnm allahım hepimizinkini korusun inş.
sorma cnm ya ben de üzülüyrom kilo alıyom ama benm ki arkaya popişe gidiyo hearlde senağlama kimse hamileliğimi anlamıyo,bilenler biliyo sadece sizi görünce şaştım walla,ben de bir gariplikmi var acaba:uhm:

teşekkürle özgeciğim valla başardım sonunda sorma canımcım eklemeyi

civcivciğim seninde göbişe maşallah canım rabbim nazarlardan korusun sen hiç kilo almamışsın yaaa valla imrendim sana

zeyracım civcivcim maşallah göbüşlerinize

civcivcim maşallah bebişine sana da maşallah formun yerinde halakaydirigubbakcemile3

bu da bizim 18+5 haftalık halimiz teyzeleri

cnm maşallah seninle aynı gibi göbüşlerimiz sanki,karanlık çıkmış
ben özellikle bady ile çekildimki karnımı gösterebileyim teyzoşlara diye,kalın şeyler giyince göbüşüm tamamen kayboluyor :sinifsinif:

bende iice gerdirdim üzerimdekini ama bu kadar çıktı ortaya işyerinin ışıkları loş ondan kaynaklanıyor

kıslarrr göbişler çok güzelll maşallah ::))
bende bu hafta çekeceğim inş yenisini eklerim

kıslarrr göbişler çok güzelll maşallah ::))
bende bu hafta çekeceğim inş yenisini eklerim

sağol cnm inşallah senin bebişi de görürüz:))) ilerde kocaman olunca da ekleriz ne güzel hatıra olur opuyorumnanaktan

ymer ve civciv maşallah kızlar göbişlerinize ben bıraz daha buyusun öyle eklıcem suan öyle pek görunen bişey yok (((

Kızlar, herkese maşallah, bebişlerimizi Allah korusun.
Bir bayanın göbeği çıktığınca sevinmesi garip ama içinde bebişler olunca, mutlu bile oluyoruz. Ben eşime çıktımı diye sordukça ne kadar göbek heveslisi oldun diyor bana. :kedi:

CIVCIV 01 RUZENIN saolsun arkadaslar, ben sonlara dogru dûsünemiyorum vallahi. Duba gibi olurum :)) ALlah hepimizin melegi korusun

ymer ve civciv maşallah kızlar göbişlerinize ben bıraz daha buyusun öyle eklıcem suan öyle pek görunen bişey yok (((
sağol cnm.inş.en kısa zamanda seninkini de görürüz

:roflol: erkflzcm cnm çok güldm vallla doğru diyosn hiç göbek için bu kadar hevesli olup,sevinmemiştim(eşim de dahil:))))a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…