göktuğ 5 nisan
3450gram,49 cm di.
19 ağustosta 9440 gr,68cm di
kızlar merhaba ben yeni katıldım sizlere tabloları görünce endişeye kapıldım biraz
benim kızımın adı efser
doğum kilosu 3100
en son geçen hafta tarttırdım 5600
zaten kilo az gidiyomu acaba diye hep tereddütteydim doktorumuzda az ama endişe edilcek kadar değil dedi ama ben endişe ediyorum bu hafta devam sütüne başladım iştahı çok az kusuyo uyku düzeni bozuldu eli hep azında salyada akıtıyo bazen acaba dişmi ne emem emiyo ne mama napçamı şaşırdım
kızlar merhaba ben yeni katıldım sizlere tabloları görünce endişeye kapıldım biraz
benim kızımın adı efser
doğum kilosu 3100
en son geçen hafta tarttırdım 5600
zaten kilo az gidiyomu acaba diye hep tereddütteydim doktorumuzda az ama endişe edilcek kadar değil dedi ama ben endişe ediyorum bu hafta devam sütüne başladım iştahı çok az kusuyo uyku düzeni bozuldu eli hep azında salyada akıtıyo bazen acaba dişmi ne emem emiyo ne mama napçamı şaşırdım
bugun rota aşımız için kontrıoldeydik
tam 4 aylık olduk...
suanki kilosu 7kilo 490
Kilosu çok düşük değil ama sınırda. Ek gıda için doktoruna danışsana
rota aşısını sağlık ocağına sordum yapmıyormuş.Özelde mi yaptırıyorsunuz. Umarım aşı korur. Bir arkadaşım yaptırdığı halde bebeği hastalığa yakalanmıştı
kızlar nisanın 27 sinde doğum yapan bir arkadaşım var,
şuan oğluşu 4 aylık ve kilo 6,600,
sizin bebişleriniz daha kilolu,sadece anne sütüyle mi kilo aldı bebişleriniz yoksa mama da verdiniz mi?
biliyorum sağlıklı olmaları daha önemli ama arkadaşım merak etti ve sormamı istedi,
cevaplarsanız sevinirim..
Kaç kilo doğmuş bebek? Genellikle doğum kilosuyla karşılaştırıyor doktorlar. Ben genellikle anne sütü verdim. Sadece bazı günler günde sadece 1 kez mama verdim. 4 aylık kontrole gittiğimizde 7,120 idi. Doktor anne sütünden başka bişey verme 6 ayına kadar sadece anne sütü devam dedi. Arkadaş bebeğini doktora götürüp tarttırsın bence doktorun fikrini alsın.
kilo konusunda çok dertliyim maalesef ki.. kizim sutum oldugu halde 2.5 ayliktan beri dogru durust emmiyor , mamada yemiyordu boyle oluncada aylik kilo alimi gittikçe dusmeye basladi... 2. ay aylik 620 3.cu ay aylik 520 ve 4.cu ay ise aylik sadece 400 gram almisti inanilmaz uzulmustumµ.. ve doktorum sadece 5er dakika emzirmemi ve arkasina mama vermemis soyledi sutum oldugu haldeneyse tabiki sagligi daha onemli ne yapalim her ne kadar anne sutu sagligina saglik katsada.... 4.ay kontrolumuzde sadece ve sadece 6 kilo 20 gramdi boyu ise 68 di sanirim benim kizlar zaten hep boydan onde giderler sagolsunlar.. ben kilolu bi bebek goremicem artik sanirim bosuna umitlenmeyeyim... sevgiler...
canım sağıp kasıkla vermeyi denedin mi???
bazı bebekler emmek istemiyor olabiliyor.
birde bunu dene ve artık 4 aylık olmuş bebeğin hafif hafiif ek gıdayı dene bakalım onlara nasıl tepki veriyor.a.s.
benim oğlumda 9 nisan doğumlu.doğum kilosu 2900 boy 52cm .şimdi kilosu 9300 boy 69cm.sadece emiyor,emmek sayılırsa tabi 4 veya 5 saatte,gece ben kaldırıyorum,acaba yanlışmı yapıyorum sizinkiler kaç saatte emiyor.gece kalkıyorlarmı emmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?