benim oğlumda 9 nisan doğumlu.doğum kilosu 2900 boy 52cm .şimdi kilosu 9300 boy 69cm.sadece emiyor,emmek sayılırsa tabi 4 veya 5 saatte,gece ben kaldırıyorum,acaba yanlışmı yapıyorum sizinkiler kaç saatte emiyor.gece kalkıyorlarmı emmeye
merhaba kızlar birşey soracaktım bebeklerinizi kıyafetlemi tartıyorsunuz çünkü bizim doktorumuz her gittiğimizde kıyafetsiz tarttıda aklıma takılıyor çünkü benim kızım kıyafetsiz en son 7 kilo 400gr dı
Arkadaşım bende şuanda seninle aynı problemle uğraşıyorum. Oğlum çok iştahsız. 4,5 ay zorla emzirebildim. Şuanda 6 aylık. Ne çorbası yaptımsa beğenmedi.ek gıdaya artık kesin geçmemiz gerek ne yapacağımı şaşırdım. Sen nasıl ek gıdaya geçiş yaptın? Bana yardımcı olursan çok memnun olurum.canim onuda denedim maalesef ondada becerikli olamadik beceremedik..simdi sagarak veriyorum çogunlukla, mamaya alisti artik sorun yok çok sukur ama hala çok zayif.. mamaya basladigimiz halde hala fark etmedi anlayabiliyorum.. bu emmeme sorunu 2.5 aylikken baslamisti ne anne sutunu dogru durust emiyordu nede mamayi .. bende 3.5 aylikken ek gidalara hizli gi geçis yaptim diyebilirim.. ilk olarak içmedigi mamasini yapip içine bebe biskuvisi koydum iyice ezdim oyle verdim yedi, sonraki aksam ise sagdigim kendi sutumu ayni sekilde verdim dogrumu yaptim acaba diye dusunerek... okadar çaresiz kalmistim ki yaptim. daha sonra sebze çorbalarina basladik tadini pek begenmedi, meyve purelerini yedi hazir elde yapma hapsini yedi genelede, bide yatmadan pirinç unlu mamasi vardi yani muhallebisi onuda yedi ilk basta.. sonradan sonradan artik onlarida yeyemeye basladi verdigimi agzinda tutuyordu ve çok agliyordu.. su siralar mamayada alistigi için ek gidalara ara verdim zaten kendi doktorumda 5- 5.5 aylikken baslarsin demisti bende 1 aysonra tekrar vermeye ozaman baslicam insallah , ama bu kesin baslamamiz olacak...Allah bu mubarek ayin yuzu suyu hurmetine butun annelere çok çooook kolaylik versin, ne diyim ihtahsiz çocuk buyutmek çok zor .. 4 aylik olana kadar zaman su gibi geçti ama sanki artik buyumuyor gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?