2010 Nisan Bebeklerinin Boy-Kilo Çizelgesi

Kızlar, boy ve kiloları tablo haline getirsek. Mart annelerininki çok güzel olmuş.
Bende bu hafta gideceğim bakalım oğluşum kaç kilo olmuş. Henüz hala anne sütü devam. Ek gıdayı soracağım doktoruma.

Canım, bende sadece emdiriyorum, kesinlikle geceleri uyandır. Birçok bebek zamanla büyüdükçe açıksada gece uyanmayabilir ve kan şekeri düşebilirmiş. Birde emziren annelerde gece emzirmesi çok önemliymiş. Geceleri prolaktin hormonu en üst düzeyde salgılanırmış, gece emziren anneleri üstü artarmış. Benim oğlumda bir ara gece uyanmayı bırakmıştı, sonra bir müddet ben uyandırdım, Sonra kendisi uyanmaya alıştı. Doktorumda kesinlikle uyandır demişti. Hatta benim oğlum 9 aylık emziriyorum gece hala uyandırıyorum demişti.
Hem maşallah sütünde bebişine yaramış. Geceleri emzir canım bebeğini.

bizde kontrolden geldik bugün poyraz 1 ayda 1,100 gram almış maşallah yavruma..şuanki kilosu 7,600 boyu 69 cm

sağlık ocaında tarrıldık 8 kilo olmuşuz.. boyumuzda 70 cm

doktorumuzla farklımı bilmiyorum haftaya görücez....

kızım elif nevra 1nisan dogumlu 3.310 kg dogumu 2 eylulde doktorumuza gıttık 7.500 kg 66 cm di.. saglıklı sıhhatlı buyumeyı nasıp etsın rabbım tub bebişlereguclubacismile

bugun doktor amcamızdaydık..

kilomuz 7960 boyumuz 71 maşalahhh oğlumaa çabuk büyü....

Bizde 24 nisan dogumluyuz...

DAha kontrolumuze var carsamba gününe ins bende yazarim..

oğlum 6.ay kontrolündeydi bugün 900 gr alıp 8,500 gr olmuşuz boyumuzda 70 cm..

merhaba kızlar birşey soracaktım bebeklerinizi kıyafetlemi tartıyorsunuz çünkü bizim doktorumuz her gittiğimizde kıyafetsiz tarttıda aklıma takılıyor çünkü benim kızım kıyafetsiz en son 7 kilo 400gr dı

Son düzenleme:
sadece bezle tartılıyoruz dün doktordaydık grip olduk hafiften kontrol için 8 kilo 60 gr geldi.

bebeğim 21 Nisan'da doğdu,doğum kilosu 3310 gr boyunu kalça çıkıklığı riskine karşı hastane ölçmedi bilemiyorum.27.09 da kilosu 8250 gr boyu 68 cm,anne sütü ile besleniyor ek gıdalara da başlıcaz artık 2 gün sonra kontrol var bakalım bu ay ne kadar olduk...

kıyafetsiz tartılıyor,bezini de çıkartıyor ve öyle tartıyor doktoru..

Arkadaşım bende şuanda seninle aynı problemle uğraşıyorum. Oğlum çok iştahsız. 4,5 ay zorla emzirebildim. Şuanda 6 aylık. Ne çorbası yaptımsa beğenmedi.ek gıdaya artık kesin geçmemiz gerek ne yapacağımı şaşırdım. Sen nasıl ek gıdaya geçiş yaptın? Bana yardımcı olursan çok memnun olurum.
Oğlum 23 Nisan da 4 kilo 53 cm doğdu. 11 ekim'de 7450 kilo 67 cm di boyu

Eklentiler

• $60127_446510763856_674963856_5283295_6596312_n.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 109
Son düzenleme:
kızlar benim bebeğim 3350 doğdu 5 aya kadar sırf anne sütüyle beslendi şuan kilosu 7100 boyu 70 cm yorumları okuyunca endişelendim ne dersiniz nası gidiyor

benim oğluşum 6 nisan doğumlu ve bugün 8. ayına girdi 8 kg 600 gram boyunu hatırlamıyorum.
doğduğunda ise 3kg 170gr dı boyu 51 cm di.
ilk 6 ay anne sütü aldı.

benim oğlum 10 nisan doğumlu..6 ay kontorülünde 9 250 grdı...ilk 6 ay sadece anne sütü..3 haftadır ek gıda veriyorum...

6. ay aşımızda yani 5 kasım cuma günü sağlık ocağındaki ölçümlere göre oğlum 8950 kğ boyuda 73 cmbenim koca danam:) maşallahhhhh

20 nisan 2010 dogudu 3.200 boyu 49 cm şuan 7500 boyu 68 cm bende bebgimi zayıf sanıyodum ama geneli hep nöle allah nazarlardan saklasın bebişlerimizi...

merhaba hanımlar,ben buralara uğramayalı aylar oldu.çoğunuzun isimleri tanıdık olmadığına göre sizde beni tanımazsınız.hamileyken 2010 nisan annelerinin müdavimiydim.ama ne zaman doğum yapıp eve kapandım işte o zaman herşey bitti.açıkçası 2 çocuk,iş ev derken vakit bulamadım.ama bundan sonra işe kesin dönüş yaptım.inşallah yine sık sık burada olurum.
gelelim konumuza;oğlum 6 nisan doğumlu 3 kasım itibariyle 8900 gr ağırlığında ve 76 cm boyunda.gerçi benim eşim çok uzun o nedenle oğullarım babalarına benziyor.abimizde 7 yaşında ama 10 yaş kıyafetleri giyiyor.benim ki istisna arkadaşlar sakın kıyaslamayın.benim gördüğüm kadarıyla hepimizin bebişleri ayına göre çok güzel büyüyor.kocaman maşallah hepsine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…