2010 Nisan Bebeklerinin Boy-Kilo Çizelgesi

ben aslında haziran annesi olacaktım 4 haziran doğum tarihimizdi, ama plasenta ve tansiyon sebebiyle bebeğim 28 nisanda dünyaya geldi, doğdunda 1.900 gramdı boyu da 43 cm di, şuan 7 aylık oldu, 7.500 kilo boyuda 66 cm, 5 ay sadece anne sütü aldı yaklaşık 2 aydır ek gıda veriyorum,pek yemiyor maalesef ,

canim oncelikle bol sabir ve kolayliklar diliyorum.. :) masallah subanallah bebeginin boyuda kilosuda iyi.. ben artik anne sutunu keseli 2 ay oldu , odur budur ek biseyler veriyorum bazen isteyerek yiyor bazen tadina bile bakmak istemiyor.. gunden gune degisiyor anlayacagin.. biz daha dun kotrolumuzdeydik kizim 7 kilo 420 gram ve 72.5 cm masallah.. aylik en fazla 500 gram aliyor. kizimin bunyesi boyleymis, ve bundan sonra da boyle devam edecekmis.. boyuna masallah doktorumuz 10 aylik boyu var dedi :)) . ben ilk etapta tattirarak basladim , ve sevmediyse asla zorlamadim.. damak tadini anlamaya çalistim , biseyi sevdigini anladiysam ilk 1 hafta sadece onu verdim diyelim.. sonra yavas yavas içine bir 3.cu seyi eklemeye basladim.. benim kziim meyve purelerini seviyor, muz kivi bebe buskuvisi pekmez ve kendi sutunden yapiyorum yiyor masalla.. yalniz çorbalarda hala çok sIkIntiliyiz.. bizim çorbalari seviyor kendininkileri hiç sevmiyor ( oyle iste gunde 2 -3 defa ogun sonrasindada aralarda 4 defa sut içiyor .. bildigimiz sut ama mama degil , buyume sutlerinden iste bizim ritmimiz boyle insallah yarimci olabilmisimdir.. kolayliklar diliyorum oglusunu opuyorum sevgilerimle.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…