işte kızlar ilk ciciler benden olsun yarında kalanları eklerim ......:asigim:
işte kızlar ilk ciciler benden olsun yarında kalanları eklerim ......:asigim:
canım bebişin güle güle giysin canım çok güzeller bayıldım bitanem ahh ahh şu resim eklemeyi eşimden bir öğrenim gerçi bana gelen hediye olursa ekleyeceğim artık çünkü şimdi bişey almamak için kendimi zor tutuyorum bakalım canım bayıldım senin kuzunun cicilerine :hulya::hulya:
bayıldım hepsi çok güzel. sağlıkla doğsınlar da giysinler inşallah. ben anca 3-4 ay sonra ekliyeceğim almayı düşünmüyorum çünkü. Ama tabi çok özenip alırsam bişiler koyarım:))))
valla kızlar ufakta tefekte olsa bişiler almışsınızdır ekleyin valla,bende daha almadım kendi namıma hiç bişi,ama çok hevesleniyorum....
ya ama bu haksızlık( ben daha bebeğimin cinsiyetini bile bilmiyorum doktora zaman var daha ama dün lcw da bi erkek ceketi gördüm bayıldık eşimle eğer erkekse ilk onu alrırm heralde
benim bebeğimin bi kumbarası bide eşime hamile olduğum haberini vermek için aldığım bebek converseleri var şimdi evde deilim eve gidince becerebilirsem ceker eklerim::))
kızlar bu bebek albümü biz yeni evliyken hediye gelmişti,inşlh bebişin resimleri ile dolup taşar,diğer papuçlarımızda hep tv' nin üzerinde duruyordu bebek yapmaya karar verince bizi motive etsin diye almıştık,şimdi artık oda bebişin ama eşimin içinden her erkeğin istediği gibi erkek babası olmak geçiyor demekki baksanıza ikiside maviş.....
hepsi çoookk güzel özellikle şortlu pembe tulum. Allah hepsini sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallahhhhhhhhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?