bitanem hepsi çok tatlı yaaa hihoyyyt bayıldımmm. bende inşallah 28 ekimden sonra alacağım o gün cinsiyetimiz belli olacak teyzesi.. ama seninkileri görüncede çok özendim yaaa :CüvCüv:hihoyyyt
ruzenin hepsi çok güzeller tatlım güle güle giysin bebeşin hııı bu arada senin oğlun olcak bırak şu pempe kıyafetleri zemuszemus
canım maşallah hepsi o kadar güzelki o bebk albümüne bayıldım ondan bende alacağım bulursam inşallah pembe zaten oyy oyy sever teyzesi o minik ayakkabılarını sen şimdiden bu kadar aldıysan canım daha 6 ayımız var düşünemiyorum valla ben cinsiyetini öğrendiğim halde elim gitmiyo almaya yaa alsammı acabasüprizzzzz hiç belli olmaz bana bir gün bakarsın canım sıkılır çıkar doldururum kolarımı gelirimdelikafadulden
Ruzenin çok güzel hepsi.Hayırlısıyla gule güle kullanmak nasip eylesin Mevlam.Bende daha bir çorap bile almadım.Ne bileyim korkuyorum daha.Ha bu arada o peluş oyuncakları 3 yaşından önce bebişe oynatmak yasak.(hemşire teyze tavsiyesi)kaydirigubbakcemile3
ruzenin canım sende baya almışsın valla hayırlısı.
ben daha kızların dediği gibi bir küçük çorap bile almadım.
eşimin teyzesinin gelini oğlunun miniklikleri yollamış bana
kız erkek için olanları zaten bebekler neyi ne kadar giyiyorlarki
nayse almaya tereddüt ettim teyzem al kızım bişiy olmaz herşey allahdan dedi
ölelikle aldım çok cici şeyler var içinde resimleri çekip eklerim bende
birde halasının verdiği bir tulum var o yeni hamile oda hediye gelmiş beğenmedi
aksine bende çok beğendim onu biz aldık ama hepsi erkek kıyafeti zaten karnımıda
hep oğluşum diye seviyorum malum oluyor diyorlar ama inanınki çokda merak etmiyorum
geldi ya bana yeter.
Bekliyorum donumuzu o zaman canımm.a.sAminnn canım.Siz oynayın oynayın.Sonra vakit bulamazsınız nasıl olsakaydirigubbakcemile3hehe:)))) zaten ona verceğimizi kim sölediki biz babasıyla şimdiden oynuyoruz zaten onalr bizim oyuncaklarımız bikerem.....çok saol yosuncum rabbim hayırlısı ile kullandığı günleride görmemizi nasip eylesin....ben alayım bebişe ilk don alınırmış donansın diye.....:1hug:
Çok güzel ama kullanışlı olurmu ki?renk çok güzel şık duruyor ama.kızlar dün netde dolaşırken buldum evi küçük olupta yeri dar olan anneler için ideal bir bebek takımı.....hemde köseye gelmesi yatağın tüm açıları boş bırakmış,ve daha geniş bir hava vermiş,hede klasik takımlardan farklı,monotonluktan sıkılan anne -babalar için değişik ve ideal bi takım ben beyendim açıkçası tabi halen oda yapıp yapmamakta çok kararsızım bakalım hayırlısı.....
Bende henüz hiçbirşey almadım. Aklımda sürekli oyun parkı, arabası ve ana kucağı var. Hangi marka ve model. Bebişin battaniyesine, zıbınına annem bakıyor şimdilik.
Bebişimizin şimdilik sadece helikopteri var.
bende sürekli düşüyorum ama oda hediye gelicekmiş benim halamdan sakın siz almayın dediler,bu gidişle zaten bebişin bize hiç bi masrafı olmuycak....bebişin helikopterini görmek istiyoruz.....:lepi:
çok saol canım benim....bende kendi kendime öğrendim yaa basitmiş aslında bak basit olduğu için durup durup ekliyorum ben bi ticker bile yapamamıştım bliyomusun.....
kızlar bunlarda sizin için gelen hediyelerin bir kısmından seçtiklerim yine....dün akşam çok keyif aldım inanımki,baya bi uğraştım sevdim onları....içlerinde hem kız hemde erkek için olanlar var herkezin içine ne doğuyorsa ona göre hediye alıyorlar.....
bende bayıldım yaa çok güzel harika bişey bu ya yaa kız oldumu çok güzel şeyler var yaa erkek öle değilbu beşiğe bayıldım kızlar harika bişi kızım olursa eğer düşünüyorum,prenses yatağı gibi gerçekten.....:asigim:
bende bebek albümüne bayılıdm çok güzel yaaa yine kız işi bacım senin kızın olcak daliba allah gönlüne göre versinkızlar bu bebek albümü biz yeni evliyken hediye gelmişti,inşlh bebişin resimleri ile dolup taşar,diğer papuçlarımızda hep tv' nin üzerinde duruyordu bebek yapmaya karar verince bizi motive etsin diye almıştık,şimdi artık oda bebişin ama eşimin içinden her erkeğin istediği gibi erkek babası olmak geçiyor demekki baksanıza ikiside maviş.....
bende bayıldım yaa çok güzel harika bişey bu ya yaa kız oldumu çok güzel şeyler var yaa erkek öle değil
bende bebek albümüne bayılıdm çok güzel yaaa yine kız işi bacım senin kızın olcak daliba allah gönlüne göre versin
oğlum olursa zaten abisinin eşyalarını giyecek ama kızım olursa yandım valla herşeyi yaniden dizmem lazım cinsiyet beli olsun da o zaman koyarım resimlerini inşallah
harika hepside cok sevimli seyler kimler aldiysa seni vede esini cok sevip sayiyor baksana simdiden bisürü seyi olmus bebisinizin ALLAH nazarlardan saklasin sizi emi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?