2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

canım maşallah hepsi o kadar güzelki o bebk albümüne bayıldım ondan bende alacağım bulursam inşallah pembe zaten oyy oyy sever teyzesi o minik ayakkabılarını sen şimdiden bu kadar aldıysan canım daha 6 ayımız var düşünemiyorum valla ben cinsiyetini öğrendiğim halde elim gitmiyo almaya yaa alsammı acabasüprizzzzz hiç belli olmaz bana bir gün bakarsın canım sıkılır çıkar doldururum kolarımı gelirimdelikafadulden

bitanem hepsi çok tatlı yaaa hihoyyyt bayıldımmm. bende inşallah 28 ekimden sonra alacağım o gün cinsiyetimiz belli olacak teyzesi.. ama seninkileri görüncede çok özendim yaaa :CüvCüv:hihoyyyt

çok saol canım benim,inşlh tatlım 28 ekimi bekliyoruz ozaman.....:1hug:

ruzenin hepsi çok güzeller tatlım güle güle giysin bebeşin hııı bu arada senin oğlun olcak bırak şu pempe kıyafetleri zemuszemus

yaww niye öle diyonki benim kızım olcak emme,genede sağlıklı o:asigim:lsun canım ya hiç sorun değil sana yollarım ben pembişleri canım.....

çok saol zeyracım,ben almadım güzelim ya dedim ya daha bi çorabı bile yok,ben bişi alamadım kuzuma....al güzelim ya ne olacak,hersey rabbimden herseyin hayırlısı....merakla bekliyorum....:hulya::hulya:

Ruzenin çok güzel hepsi.Hayırlısıyla gule güle kullanmak nasip eylesin Mevlam.Bende daha bir çorap bile almadım.Ne bileyim korkuyorum daha.Ha bu arada o peluş oyuncakları 3 yaşından önce bebişe oynatmak yasak.(hemşire teyze tavsiyesi)kaydirigubbakcemile3

hehe:)))) zaten ona verceğimizi kim sölediki biz babasıyla şimdiden oynuyoruz zaten onalr bizim oyuncaklarımız bikerem.....çok saol yosuncum rabbim hayırlısı ile kullandığı günleride görmemizi nasip eylesin....ben alayım bebişe ilk don alınırmış donansın diye.....:1hug:

ruzenin canım sende baya almışsın valla hayırlısı.
ben daha kızların dediği gibi bir küçük çorap bile almadım.
eşimin teyzesinin gelini oğlunun miniklikleri yollamış bana
kız erkek için olanları zaten bebekler neyi ne kadar giyiyorlarki
nayse almaya tereddüt ettim teyzem al kızım bişiy olmaz herşey allahdan dedi
ölelikle aldım çok cici şeyler var içinde resimleri çekip eklerim bende
birde halasının verdiği bir tulum var o yeni hamile oda hediye gelmiş beğenmedi
aksine bende çok beğendim onu biz aldık ama hepsi erkek kıyafeti zaten karnımıda
hep oğluşum diye seviyorum malum oluyor diyorlar ama inanınki çokda merak etmiyorum
geldi ya bana yeter.

saolsun çevremizden hep hediye geldi,ama ilk işim annesi olarak bebişime bi ufak hediye almak olacak....canım sende al hiç bşi olmaz ne gelirse başımıza hersey rabbimden,bizi bebekle müjdeledi ya sevincimiz neden kötü sonuçlansın ki değil mi??? her insan böle ufak tefek bişiler alma telaşında,miniklerimiz rabbime emanet....ben bekliyorum canım en kısa zamanda cicilerinizi merakla!!!! :asigim:

kızlar dün netde dolaşırken buldum evi küçük olupta yeri dar olan anneler için ideal bir bebek takımı.....hemde köseye gelmesi yatağın tüm açıları boş bırakmış,ve daha geniş bir hava vermiş,hede klasik takımlardan farklı,monotonluktan sıkılan anne -babalar için değişik ve ideal bi takım ben beyendim açıkçası tabi halen oda yapıp yapmamakta çok kararsızım bakalım hayırlısı.....

Eklentiler

• $bebek-o1-1415.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 78
  • $bebek-o2-7408.webp
    7 KB · Görüntüleme: 84
Bekliyorum donumuzu o zaman canımm.a.sAminnn canım.Siz oynayın oynayın.Sonra vakit bulamazsınız nasıl olsakaydirigubbakcemile3

Çok güzel ama kullanışlı olurmu ki?renk çok güzel şık duruyor ama.

Bende henüz hiçbirşey almadım. Aklımda sürekli oyun parkı, arabası ve ana kucağı var. Hangi marka ve model. Bebişin battaniyesine, zıbınına annem bakıyor şimdilik.
Bebişimizin şimdilik sadece helikopteri var.

bende sürekli düşüyorum ama oda hediye gelicekmiş benim halamdan sakın siz almayın dediler,bu gidişle zaten bebişin bize hiç bi masrafı olmuycak....bebişin helikopterini görmek istiyoruz.....:lepi:

bende sürekli düşüyorum ama oda hediye gelicekmiş benim halamdan sakın siz almayın dediler,bu gidişle zaten bebişin bize hiç bi masrafı olmuycak....bebişin helikopterini görmek istiyoruz.....:lepi:

Canım fotosunu çekip yollarım. İşin kötüsü 3 yaşından sonraki dönemin oyuncağımış ama artık biz oynuyoruz. kaydirigubbakcemile2
Bizde henüz kimse biz alırız demedi. Annem sağolsun o birşeyler hazırlıyor sadece.:çok üzgünüm:

çok saol canım benim....bende kendi kendime öğrendim yaa basitmiş aslında bak basit olduğu için durup durup ekliyorum ben bi ticker bile yapamamıştım bliyomusun.....

canim bebisin güle güle giysin ama daha cok erken degilmi cinsiyeti bellimikinekaydirigubbakcemile3

harika hepside cok sevimli seyler kimler aldiysa seni vede esini cok sevip sayiyor baksana simdiden bisürü seyi olmus bebisinizin ALLAH nazarlardan saklasin sizi emi canim

bu beşiğe bayıldım kızlar harika bişi kızım olursa eğer düşünüyorum,prenses yatağı gibi gerçekten.....:asigim:
bende bayıldım yaa çok güzel harika bişey bu ya yaa kız oldumu çok güzel şeyler var yaa erkek öle değil
bende bebek albümüne bayılıdm çok güzel yaaa yine kız işi bacım senin kızın olcak daliba allah gönlüne göre versin
oğlum olursa zaten abisinin eşyalarını giyecek ama kızım olursa yandım valla herşeyi yaniden dizmem lazım cinsiyet beli olsun da o zaman koyarım resimlerini inşallah

çok saol canım benim,ya bizim ki hep kız için ne varsa oğluşum olursa hepsini kız annelerimize hediye etmeyi düşünüyorum...rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşlh...

harika hepside cok sevimli seyler kimler aldiysa seni vede esini cok sevip sayiyor baksana simdiden bisürü seyi olmus bebisinizin ALLAH nazarlardan saklasin sizi emi canim

sorma canım bi sürü şeyimiz birikti valla 9 aylık olunca düşünemiyorum saolsunlar halası ananesi büyük teyseleri hiç durmuyolar....ben şimdi yenileri yükleyeyim...opuyorumnanaktan

canlarım bunları ananemiz yapmış yalnız bana şimdi vermiycekmiş,birde çok güzel bohçalar hazırlamış bayıldım onların içine koyacakmış.....nedense annemde senin bebeğin kız olacak diyo ve bu düşüncesiniz aksini iddia edemiyoruz herseyimiz pembiş pembiş.....oğluşumuz gelirse eğer kız annelerimize kargoluycaz.....ben bayıldım vallahi nazar değmesin kuzumun cicilerine,sağlıkla gelsinde kullansın hepisni...

Eklentiler

• $IMG_0140.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 73
  • $IMG_0141.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 77
  • $IMG_0142.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 67
  • $IMG_0143.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 67
  • $IMG_0144.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 57
bitanem çok tatlı bunlar ya.anneciğinin ellerine sağlık. tatlı meleğin güle güle giysin inşallah annesi.opuyorumnanaktan bende cinsyetini öğrendikten sonra inş yapmaya başlayacağım. zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…