canlarım bunları ananemiz yapmış yalnız bana şimdi vermiycekmiş,birde çok güzel bohçalar hazırlamış bayıldım onların içine koyacakmış.....nedense annemde senin bebeğin kız olacak diyo ve bu düşüncesiniz aksini iddia edemiyoruz herseyimiz pembiş pembiş.....oğluşumuz gelirse eğer kız annelerimize kargoluycaz.....ben bayıldım vallahi nazar değmesin kuzumun cicilerine,sağlıkla gelsinde kullansın hepisni...
ALLAH İNŞALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERİR CANIM. AMA OĞLUN OLURDA BENİM KZIM OLURSA O PEMBE HIRKA BENİM ONA GÖRE:)))vereliniortak
bitanem çok tatlı bunlar ya.anneciğinin ellerine sağlık. tatlı meleğin güle güle giysin inşallah annesi.opuyorumnanaktan bende cinsyetini öğrendikten sonra inş yapmaya başlayacağım. zemuszemus
selam kizlar bunlarda benim bebegimin cicileri annemin ve benim yaptigim ciciler annem turkiyeden kayinvalidemle yollamis ay cok sevindim ya daha bende hic biresey almadim ultrasonda bir goreyim bebegimi bakin neler alcak annesi ona
sagol canim hepimizinki insallah
kızlar bunlarıda internetde gezinirken buldum çok şirinler belki fikir olur sizler içinde ne dersiniz....ben kelebekli takıma bayıldım ayrıca...
bütün 2010 annelerine Allah bebişlerini hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin bende 2009 nisan annesiyim biz kızımıza oda almadık kocaman sallanır bi beşik aldık 7-8 yaşına gelince genç odası alacağım zaten 6 ay kadar annesütüyle beslendiği için bebeği yanınızdan ayırmamanızı tavsiye ediyorum ki kızım hala bizimle aynı odada yatıyor bence oda için acele etmeyin
kıyafetler içinde çıtçıtlı kadife tulumlar, polar çoraplar, çıtçıtlı badiler(mümkünse bebeğiniz için bi boy büyük beden alın bezini sıkıştırmasın) öneriyorum benim en çok işime bunlar yaradı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?