2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

ALLAH İNŞALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERİR CANIM. AMA OĞLUN OLURDA BENİM KZIM OLURSA O PEMBE HIRKA BENİM ONA GÖRE:)))vereliniortak

bitanem çok tatlı bunlar ya.anneciğinin ellerine sağlık. tatlı meleğin güle güle giysin inşallah annesi.opuyorumnanaktan bende cinsyetini öğrendikten sonra inş yapmaya başlayacağım. zemuszemus

inşlh canım az kaldı yaaa,inşlh belli olur merakla cicilerinizi bekliyorummm....

selam kizlar bunlarda benim bebegimin cicileri annemin ve benim yaptigim ciciler annem turkiyeden kayinvalidemle yollamis ay cok sevindim ya daha bende hic biresey almadim ultrasonda bir goreyim bebegimi bakin neler alcak annesi ona

Kıslar çok şeker ciciler bunlar.Benimde bişeyler almak canım istedi :)Yapanın ellerine sağlık.süprizzzzz

kızlar bunlarıda internetde gezinirken buldum çok şirinler belki fikir olur sizler içinde ne dersiniz....ben kelebekli takıma bayıldım ayrıca...

Eklentiler

• $bebek_odalari_4.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 75
  • $img58l.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 62
  • $www_yeniresim_com_-_Eya_Resimleri_-_Mobilya_-_Bebek_Odas_Takm.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 67
kızlar bunlarıda internetde gezinirken buldum çok şirinler belki fikir olur sizler içinde ne dersiniz....ben kelebekli takıma bayıldım ayrıca...

ya çok güzeller ben oda konusunda hala çok kararsızım. müsait odam var ama bi kaç sene kullanıp atacağım bişiler de almak istemiyorum bakalım biraz daha zamn:))

bütün 2010 annelerine Allah bebişlerini hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin bende 2009 nisan annesiyim biz kızımıza oda almadık kocaman sallanır bi beşik aldık 7-8 yaşına gelince genç odası alacağım zaten 6 ay kadar annesütüyle beslendiği için bebeği yanınızdan ayırmamanızı tavsiye ediyorum ki kızım hala bizimle aynı odada yatıyor bence oda için acele etmeyin
kıyafetler içinde çıtçıtlı kadife tulumlar, polar çoraplar, çıtçıtlı badiler(mümkünse bebeğiniz için bi boy büyük beden alın bezini sıkıştırmasın) öneriyorum benim en çok işime bunlar yaradı

önerilerin için çok teşekkürler mutlaka dikkate alacağız. Çok sağol:) bebeişine sağlıklı uzun ömürler dilerim:)

bunlar da ananemizin ördüğü cicilerimizz... şimdilik bu kadarmış ama cinsiyetimiz belli olunca çalışmalara hız vercekmiş zemuszemus yalnız dikkat hepsi kız içinnn... sanırım kendimizi kızımdan sonra kız için ayarlamışık psikolojik olarakk... kaydirigubbakcemile3 erkek derse dr. şok olucağımız kesin :))) ama sağlığı yerinde olsun sorunsuz ayıpsız kusursuz olsun da kız erkek farketmez :Saruboceq: :dance:

bebegcimmm çokk tatlılarr güle güle kullansın teyzoş inşallllaaaaaaaaahhh

Çok güzellerrr canım.Annenin ellerine sağlık.opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
bebegcim inan anneciğin çok güzel şeyler yapmış ellerine sağlık bayıldım örneklerine,hepside kız için evet benimde öle oğluşumuz olursa kız annelerini yaşası valla:)))))

kızlar bu bambu beşiği daha önce görmüştüm ve daha bebişim 8 haftalıkken karar vermiştim ben bunu istiyorum diye,okadar hoşuma gitmiştiki,fiyatını hatırlamıyorum ama duyduğumda baya tuzlu gelmişti gözlerim açılmıştı:))))) çünkü bebişiğin örtüsünün üzerindeki taşlar SWAROWSKİ taşlar.......ama şunu düşünün aynısından birde yatak örtünüz var bebişinkiyle takım nasıl ama şık olmazmıydı.....

Eklentiler

• $IMG_0033.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 84
  • $IMG_0034.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 103
  • $IMG_0035.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 106
  • $IMG_0036.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 92
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…