2010 nisan bebişlerinin fotoları

Gülsemincim ellerine emegine saglik canim, çok sevindim gerçekten. Allah butun çocuklarimizi korusun yarabbim

saol gülsemincim cok duygulandim harikasinnnolumunekankayizsmile

ne demek canim yha asil harikalari siz dünyaya getirdiniz :asigim:

Gülsemincim ellerine emegine saglik canim, çok sevindim gerçekten. Allah butun çocuklarimizi korusun yarabbim

öyle bir fotoyla kandiramazsiniz ama bizi bak kaydirigubbakcemile3
hepinizden her bir haftasini doldurdugunda foto isticem ve böyle albüm yapicam :asigim:
amiiiin canim Rabbim hepimiizin melegini korusun :Saruboceq:

ellerinize sağlık çok güzel olmuş bende oğlumun resmini eklemek istiyorum ama ekleyemiyorum

canim imageshacks sitesine girip bilgisayarindan uplaud edebilirsin

iste refisimizin(BEBEG83) bebegi UTKU
Allahimmm nazarlardan saklasinnnn insallahhhh

gülsemincim.. çok sağol bitanemm.. opuyorumnanaktan çoook teşekkür ediyoruzz...:) )))

bebeğimiz.. çok saol canım.. amin inş. rabbim nazardan korusun hepimizin meleğini... :Saruboceq:

anammmmmmmmmmmm
damadımı gördüüüümmmmmmmm
oyyyy
yerim kuzum ben seniiiiiiiiiiiiiiiii
hiiiiiiiiiiiiiiiiii
yanaklara baaaaaaaaaaak

dilaaaaaaa, kızım hadi gel artık, bak oğlan çok yakışıklı, elimizi çabuk tutmazsak kaptırırız..
(hevesli kaynana modu : açık ) :)

refişim...
gözün aydın bi tanem.. Allah yüzü gibi güzel etsin bahtını da, ömrünü de.

gülseminciğim canım benim çok güzel bir albüm hazırlamışsın canım tekrardan teşekkürler teyzoşumuz eee teyzemiz bizim için bu kadar uğraşıyo bizde bolbol resim ekleriz artık öpüyoruz kocaman seni

ŞenizŞenizŞeniz ben dogurasiya kadar kimin bebesinin fotosu buraya düserse eklerim kaydirigubbakcemile3

kizlar burdan hepinizi tek tek kutluyorum allah annali babali büyütsün yavrularinizi
bizede güzel dileklerde bulunan arkadaslara cok ama cok tesekkür ediyorum
allah razi olsun hepinizden
ayrica zehircim bende istiyom kizima bu nazarli boncuktan :)))
iste kizlar buda benim kizim

batuhancım maşallah sübhanallahh hümeyra kızımıza rabbim nazarlardan saklasın
gülsemin seninde ellerine sağlık teyzesi çok güzel olmuş resimlerimiz

çok tatlılıar gözlerim yaşardı resmen minişleri kocaman öpüyorum.anne ve babaları tebrik ediyorum. darısı biz geri kalanların basına.

oyyy oyyy kurban olurum bunlari veren Allaha ben yha :asigim:
rabbim nazarlardan saklasin sizi melekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…