2010 nisan bebişlerinin fotoları

kızlar bebişler çok tatlı maşallah.rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bizim babamız izin vermio ama belki bi izin koparırsam eklerim.......
kaptan kaanımada maşşallah.yerim ben seni yer.........tuğbacım çıktı kaptan kaan artık kabından.valla kendinini özleytecek kadar tatlı bi melekmiş zuzun canım.maşşallah.......

ay harıka bı bbek allah bağışlasın
41 kere maaşallah
allah nazarlardan korusun

Fundacim, Tugbacim tebrik ederim canlarim Şeniz kisa sürede toparlanirsiniz sizde insallah
ben bu meleklerinizi yerim yerimmmmmm yüz bin kez masallahhhh
Fundacim izin koparabilmene cok sevindim foto icin :dance:,hemen albüm yaptim ikinizinde melegine

maşallah damadıma 41 kere rabbim nazarlardan korusun canım benim yaa kar topuymuş aynende canım ya gizemin gönlünü şimdiden fethedeceğe benziyo maşallah subanallah

maşallah canlarım benim Allah bağışlasın mis kokulu melekleri insan bakmalara doyamıyor

ymercim yüz bin kere masallah canim melegine
Allah saglik sihhatla büyütmeni nasip etsin insallah :Saruboceq:

zeynepcim nazar degmesin kuzuna ,Allahimmm ne sekerrr bisey bu yha masallahhh :asigim:

ymercim canim fotoyu biraz kücültebilirmisin canim ,tüm sayfa kaydi vallahi kaydirigubbakcemile3

buda senin melegin icin canim :asigim:

maşallah nisan bebeklerine;RABBıM hayırlı ömürler nasip eylesin ;sağlık ve sıhhatli inş.

bebeişlerinize maşallah çok tatlular jnaz sen nerde doğum yaptın sakaryada ben de sakaryadayım doğum evinde düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…