2010 Nisan Bebişlerinin Oda Takımlari ve Dekarasyonları

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zehir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Zehir

her seçiş bir vazgeçiştir
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
1.847
1
156
Diğer
merhaba arkadaslar ehh nihayetinde dogumlarimiz yaklasti

giyimleri hazirladiginiz kadar oda esyalari ve dekorlarida alinmistir sanirim kaydirigubbakcemile3

bebisinin odasini yapanlar varsa yapmayanlara fikir olur diye düsündüm

resim olarak eklerseniz nelerimiz var nelerimiz yok neleri nasil yapabiliriz birlikte tamamlicagimizi düsünüyorumopuyorumnanaktan

mesela ben bebeklerimizin uyku setlerini ,perdelerini ,lambalarini, cibinliklerini cok merak ediyorum

cünkü kendimde bir takim dikmek istiyorum :1rolleyes:

kendim henüz tamamlayamasamda sizlerle bebisimin odasindan bir kac kare eklemek istiyorum ,devaminida sizlerden bekliyorum Şeniz

Son düzenleme:
RESiMLERiN ÜZERiNE TIKLARSANIZ BüYüYOR

umarim begenirsiniz teyzeleri henüz cibinligimiz ,uyku setimiz ve perdemiz hazir degil

onlari malesef 3.cü ayda anneanemiz getiricek Türkiyeden insallah ,o zaman komple yeniden eklerim :asigim:

anca dolaplarini ve yatagini kurduk boyasini yaptik esimle

o etiketleri yapistiricam diye ömrüm gitti ,yapistiriyorum düsüyor yapistiriyorum düsüyor artik japon yapistiricisi sürdüm anca yapisti kafamçokkarıştı

dolabimiz ve mini bezleme dolabimiz teyzeleri opuyorumnanaktan

yatagini gün isigi alsin diye pencerenin önüne aldik

yine yatagi ve bulundugu duvar ve lambasi oglusumun :asigim:

buda lambamizin tek cekilmis fotografi

bu bos duvarada mama sandalyesini koymayi düsünüyorum henuz almamis olsamda kaydirigubbakcemile3

yatagini sizin icin dolabin önüne cektim komple görebilmeniz icin opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ben ciciler bölümüne cibinliğini,nevresim tkımları eklemiştim bir ara burayada eklerim inşlh....seninkilerde çok güzel olmuş güle güle kullanın......

zehircim çok iyi düşünmüşsünn hadi bakalım kızlar alanlar eklesin de görelim prenslerin-prenseslerin tahtlarınıopuyorumnanaktan

zehircim takımınız çok sade ve güzel olmuş örümcek adamlarınıza bayıldım. bu örümcek adam yapıştırmaları mobilyadan ayrımı yoksa duvar kağıtlarıyla takımmmıydı?

zehircimm cok güzel olmus bebegin odasi ya güle güle kullansin,bende bugn aldim yavrumun mobilyalarini odasini boyadik mobilyalarida ikea dan yatak,alt degistirme dolabi,carsaf vs.. suan kurulma asamasinda hepsi bitince yayinlarim bendeopuyorumnanaktan

sende nerden aldin bide fiyatini yazarsan bize merak ettimyerimseniben

zehirciğim çok güzel canım takımını güle güle kullanın canımcım ayrıca topiğinde hayırlı olsun bitanesi gerçi ben oda yapmayacağım ama beşiğimizin tam hazırlanmış halini çekerim nevresimlerini falan ayrladığımızda inşallah anneannesi almış diktircek

cok hos canim
yurtdisindasin sende dimi ???
nerden yaptin alis verisini

evet canim yurtdisindayim

esyalarini roller´den aldik ,bir kac parca nevresim takimi vs danischesbettenlager´´dan aldik,giyim esyalarinida zeeman,kik,family´´den aldik

sen nerde yasiyorsun canim?

ben ciciler bölümüne cibinliğini,nevresim tkımları eklemiştim bir ara burayada eklerim inşlh....seninkilerde çok güzel olmuş güle güle kullanın......

eklersen cok sevinirim canim yha

cunku annemin getirceginden haric birde ben kendim dikmek istiyorum iyice karnim agirlasmadan

tarhancim sagol canim

bebegimin odasi eskiden bilgisayar odasiydi ve rengi komple kirmiziydi, halida kirmiziydi

esime ,odanin bir kismini beyaza boyayalim ferah olsun ,bir kisminida mavi yapalim demistim

örümcek adamlarida esya aldigim yerden boya bakarken gördüm ,aldigimiz mavi renkteki boyayada uyuyordu zaten hem nasilsa bir kismida kirmiziydi odanin

en iyisi bu örümcek adam yapiskanlarinida hem dolaba hem duvarlara dekor yapalim dedim

yaklasik 150 tanede parlayan yildiz aldim mavi yerlere yapistirmak icin,ama odanin kagidi soguk girmesin diye icinde özel talas var pürtük pürtük

yapiskanlar zor tutuyor diye yildiz yapistirma olayina henuz hic girmedim

suan oda hala gözüme bombos geliyor ama ben sadeligi ve toplu görünümü herzaman cok seviyorum oyuzden kalabaliga lüzum yok

eksik olan sadece suan asagida yazdiklarim(cibinlik ,perde vs)

Son düzenleme:
sende nerden aldin bide fiyatini yazarsan bize merak ettimyerimseniben

amin canim benim insallah

hepimiz yavrularimizi görür nice senelere ereriz saglicakla

seninkileride bekliyoruz unutma opuyorumnanaktan

rollerden cok uygun fiyata yorgani yatagi yaklasik 600 euro´´ya mal oldu ve hic bisey degil yani bence

tesekkür ederim zeyracim olumunekankayizsmile

olsun seninde besigini görürüz,ben besikte alicam henuz cok kücük olcagi icin bebek

anneanneler pek merakli anacim kiz cocuklarinin cocuklarina kaydirigubbakcemile3

bende önceden almanyadaydim
5 senedirde avusturyada yasiyorum
bende elbiseleri kikden felan aldim
ama daha oda takimi almadim ev tasinmayi düsündügüm icin
ayri bir evim yok
malesef kayinvalidelerleyim

güle güle kullanın inşallah çok hoş olmuş. benim mobilyalarda ay sonu gelicek inş. gelir gelmez koyarım mutlaka. uyku seti aldım ama sermeden yerine resim çekmek istemedim. cibinlikte mobilyalar hyerleştikten sonra bakıcam olmazsa annem diker:))

bende önceden almanyadaydim
5 senedirde avusturyada yasiyorum
bende elbiseleri kikden felan aldim
ama daha oda takimi almadim ev tasinmayi düsündügüm icin
ayri bir evim yok
malesef kayinvalidelerleyim
üzüldüm senin adina batuhancim

beraber yasamak ne zordur iyi bilirim hele ki gurbete gelin geldiysen

insallah evini tasirsin bir an önce canimcim Şeniz

ay çok güzel :)))))
tesekkür ederim canim

sagol canim benim

bekliyorum resimlerinizi canim ,uyku setini annem alicak ama bende bir tane dikmek istiyorum

ne güzel yha anneleriniz yanibasinizda mafoldumben

odanız harika tam benim zevkim örümcek adama bayılırım.güle güle kullansın,mışıl mışıl uyusun bebişin.

kızlar buda kuzey beyin odası daha halısı ve perdesi eksik sadece....

[/IMG]

işte bu kadar kızlar,eksik olanlarımızda tamamlanınca tekrar eklerim ,daha beşiğimiz,nevresim takımlarımız falan ananenemizde onlarda gelsin bir postada öle eklerim.....

özgecimm çok tatlı olmuş kuzeyimizin odası.. sağlıkla gelsin annesi odasına prensin.. ve tatlı tatlı uyusun bu güzel odada inşallahopuyorumnanaktan

Oooo süper olmuş özgecim.Bayıldım valla....
Çok güzel olmuş.Keşke bende alsaydım tekzenden.Buraya yeni açıldı.Süper bir oda olmuş ama...ınşallah eskir de daha iyilerini alırsınız eklesin gene...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…