RESiMLERiN ÜZERiNE TIKLARSANIZ BüYüYOR
umarim begenirsiniz teyzeleri henüz cibinligimiz ,uyku setimiz ve perdemiz hazir degil
onlari malesef 3.cü ayda anneanemiz getiricek Türkiyeden insallah ,o zaman komple yeniden eklerim :asigim:
anca dolaplarini ve yatagini kurduk boyasini yaptik esimle
o etiketleri yapistiricam diye ömrüm gitti ,yapistiriyorum düsüyor yapistiriyorum düsüyor artik japon yapistiricisi sürdüm anca yapisti kafamçokkarıştı
dolabimiz ve mini bezleme dolabimiz teyzeleri opuyorumnanaktan
yatagini gün isigi alsin diye pencerenin önüne aldik
yine yatagi ve bulundugu duvar ve lambasi oglusumun :asigim:
buda lambamizin tek cekilmis fotografi
bu bos duvarada mama sandalyesini koymayi düsünüyorum henuz almamis olsamda kaydirigubbakcemile3
cok hos canim
yurtdisindasin sende dimi ???
nerden yaptin alis verisini
ben ciciler bölümüne cibinliğini,nevresim tkımları eklemiştim bir ara burayada eklerim inşlh....seninkilerde çok güzel olmuş güle güle kullanın......
zehircim çok iyi düşünmüşsünn hadi bakalım kızlar alanlar eklesin de görelim prenslerin-prenseslerin tahtlarınıopuyorumnanaktan
zehircim takımınız çok sade ve güzel olmuş örümcek adamlarınıza bayıldım. bu örümcek adam yapıştırmaları mobilyadan ayrımı yoksa duvar kağıtlarıyla takımmmıydı?
zehircimm cok güzel olmus bebegin odasi ya güle güle kullansin,bende bugn aldim yavrumun mobilyalarini odasini boyadik mobilyalarida ikea dan yatak,alt degistirme dolabi,carsaf vs.. suan kurulma asamasinda hepsi bitince yayinlarim bendeopuyorumnanaktan
sende nerden aldin bide fiyatini yazarsan bize merak ettimyerimseniben
zehirciğim çok güzel canım takımını güle güle kullanın canımcım ayrıca topiğinde hayırlı olsun bitanesi gerçi ben oda yapmayacağım ama beşiğimizin tam hazırlanmış halini çekerim nevresimlerini falan ayrladığımızda inşallah anneannesi almış diktircek
evet canim yurtdisindayim
esyalarini roller´den aldik ,bir kac parca nevresim takimi vs danischesbettenlager´´dan aldik,giyim esyalarinida zeeman,kik,family´´den aldik
sen nerde yasiyorsun canim?
eklersen cok sevinirim canim yha
cunku annemin getirceginden haric birde ben kendim dikmek istiyorum iyice karnim agirlasmadan
tarhancim sagol canim
bebegimin odasi eskiden bilgisayar odasiydi ve rengi komple kirmiziydi, halida kirmiziydi
esime ,odanin bir kismini beyaza boyayalim ferah olsun ,bir kisminida mavi yapalim demistim
örümcek adamlarida esya aldigim yerden boya bakarken gördüm ,aldigimiz mavi renkteki boyayada uyuyordu zaten hem nasilsa bir kismida kirmiziydi odanin
en iyisi bu örümcek adam yapiskanlarinida hem dolaba hem duvarlara dekor yapalim dedim
yaklasik 150 tanede parlayan yildiz aldim mavi yerlere yapistirmak icin,ama odanin kagidi soguk girmesin diye icinde özel talas var pürtük pürtük
yapiskanlar zor tutuyor diye yildiz yapistirma olayina henuz hic girmedim
suan oda hala gözüme bombos geliyor ama ben sadeligi ve toplu görünümü herzaman cok seviyorum oyuzden kalabaliga lüzum yok
eksik olan sadece suan asagida yazdiklarim(cibinlik ,perde vs)
üzüldüm senin adina batuhancimbende önceden almanyadaydim
5 senedirde avusturyada yasiyorum
bende elbiseleri kikden felan aldim
ama daha oda takimi almadim ev tasinmayi düsündügüm icin
ayri bir evim yok
malesef kayinvalidelerleyim
tesekkür ederim canimay çok güzel :)))))
güle güle kullanın inşallah çok hoş olmuş. benim mobilyalarda ay sonu gelicek inş. gelir gelmez koyarım mutlaka. uyku seti aldım ama sermeden yerine resim çekmek istemedim. cibinlikte mobilyalar hyerleştikten sonra bakıcam olmazsa annem diker:))
odanız harika tam benim zevkim örümcek adama bayılırım.güle güle kullansın,mışıl mışıl uyusun bebişin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?