2010 Nisan Bebişlerinin Oda Takımlari ve Dekarasyonları

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zehir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıyma hayatım maşallah ne cici şeler öle..özellikle avizesine bayıldım valla çok hoş olmuş..stickerlar da harika durmuş bende aldım oğlumun odasına ay bi taşınsam bi gelse oğlumun mobilyası bende eklesem..

[
nazlı cnm bizim kızmın adıda ADA olucak Gibi henüz karar vermedik buarda bende izmiliym:) ama biz henüz pek bi hazırlık yapmadık .:

kızlar,ben şubat annesiyim.37+4 deyim.Artık zaman daha zor geçiyor sanki.Arada sizleri de takip ediyorum.Ne güzel hazırlamışsınız odalarınızı.Bizim odamızda geldi ama ben daha resmini koymadım.Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin yavrularımızı bu odalarda.Ne heyecanlar,hevesler,hayaller ve emekler var bu odalarda....

kıyma.. duvardakiler sticker mı, el boyaması mı anlayamadım ama inanılmaz ciciler.. nasıl yaptınız bunları anlatır mısın??
bir de avize tabi... süppper olmuş :) kk'da bunun yapımını anlatan bir link görmüştüm ama çok zor gelmişti gözüme, ben beceriksizimdir deyip bırakmıştım ama yapan ne de güzel yapıyor işte.. güle güle kullanın..

nazlıcım.. odanız çoook cici olmuş..
güle güle kullansın kızın :)
ben de beyaz aldım diloşun odasını, kullandıkça görücez bakalım iyi mi ettik kötü mü :))
bu arada bir şey sorucam.. odada koku var mı güzelim ??
bizim mobilyalar geleli bir ay oldu hala kokuyor, deliricem. kızın eşyalaırnı yıkayıp yerleştiremiyorum hala boya kokusu çıksın diye bekliyorum. kar kış dinlemeden her gün havalandırıyorum ama hala kokuyor... pff..

fundam ..:)
yerim ben oğlunun odasını :)
halıyı değiştirmiştin sanırım, eskisini bilmem ama bu halıya bayıldım..
cicileri de yerleşmiş dolabına.. ne de güzel olmuş her şey..
sağlıkla, güzel günlerde kullanın inşallah..

sağol tatlımmmm :kedi: hepsi oluyo hiç dert etme, içini de ferah tut olumunekankayizsmile

hepsi sticker canım duvardakilerin. boyama gibi duruyor evet, yapıştırmasını zor sanıyodum ama çok kolay oldu boshayallersmile

avizeyi de evet burdan görmüştüm, öyler durduğuna bakma inan zor değil. sadece biz üç kişi yapabildik o da eğilemediğim için biraz zorlandım o kadar olumunekankayizsmile

çok teşekkür ederizzz :kedi:

ayşecim,zehircim,kıymacım,gelincikcim sağolun kızlar....rabbim bebeklerimizi annelerinin kollarında,odalarında sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

canım sağol tatlım.halıyı değiştirmedik zaten buydu aklımızdakide belki eklediğim zaman diğer ciciler topiğine gelmedi demiştim halıyı o aklında kalmış olabilir canım.cicilerinide yerleştirdim.ya canım senin beşik halamı koku yapıyor Allah Allah........bir an evvel çıksada kokusu sende yıkayıp yerleştirsen canım.aradınız mı aldığınız yeri*

nazlıcığım bayıldım odanıza canım çok güzel herşeyi adamızın canım güle güle kullanın canımcım sağlıcakla inşallah

dünürcüğüm damadımın herşeyi çok cici zaten hepsini biliyorum canım tekrar güle güle kullansın canım benim

zehir,ruzenin,derindeniz,budebe,kıyma,nazlıcım odalarınız çok hoş güle güle sağlıkla kullanın inşallah ben oda yapamayacam malesef ama çok hoş olmuş hepimizin

kıyma.. cnım odanızın süsleri çok hoş olmuş.. duvarlar avize... hele avizeye bayıldım.. güle güle kullanın cnım.. bitmiş halini de görürüz inş.

nazlıcım.. ada hanımın odası çok şık olmuş cnım... sağlıklı iyi günlerde kullanın inşş...

kızlar hepinize ayrı zyrı çoook çoookkk teşekkür ederim... inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla kullanırlar eşyalarını

zehir,ruzenin,derindeniz,budebe,kıyma,nazlıcım odalarınız çok hoş güle güle sağlıkla kullanın inşallah ben oda yapamayacam malesef ama çok hoş olmuş hepimizin

çok teşekkür ederizzz kaydirigubbakcemile2 sağlıkla doğsun bebiklerimiz :Saruboceq:

kızlar odalarınızda dekorasyonlarınızda harika olmuş.İnşallah hem cicilerini güle güle giydirirsiniz,hemde odalarında sağlıcakla yatırırsınız.bizim herşeyimiz zaten var.abimizin olanları kullanacağız.abisiyle aynı odayı paylaşacak.onun küçük gelenlerini kullanacak. ama benim içime sinmiyor.ona özel birşeylerde alacağım tabii ki.

sağol tatlım....

tabiki varken neden alasın.. bi kaç yeni bişi yeter.

kıyma,özge,funda,nazlı odalarınız harika olmuş...güle güle sağlıkla büyüsün inşallah mişnik kuşlarım:)))))

avukatcım ve esroscum sağolun kızlar.daha güzelleri sizin olsun inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…