nazlıcım odanıza bayıldım canım yaa zaten beyaz mobilya takıntım var sadeliğede bayılırım valla tam istediğim gibi olmuş.harikaaa..güle güle kullanın adacığınla inşallah..
/QUOTE]
canım benim sağol... kız olsaydı eminim beyaz yapardın sende...
[
nazlı cnm bizim kızmın adıda ADA olucak Gibi henüz karar vermedik buarda bende izmiliym:) ama biz henüz pek bi hazırlık yapmadık .:
ay canım ne güzel:)))) pek bi moda bu isim zaten. nerden izmirden??
kızlar,ben şubat annesiyim.37+4 deyim.Artık zaman daha zor geçiyor sanki.Arada sizleri de takip ediyorum.Ne güzel hazırlamışsınız odalarınızı.Bizim odamızda geldi ama ben daha resmini koymadım.Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin yavrularımızı bu odalarda.Ne heyecanlar,hevesler,hayaller ve emekler var bu odalarda....
kesinlikle müthiş bir heyecan var. insan her yarım saatte odaya bakar mı? allah sağlık versin inş. bebeklerimize... senin çok az kalmış..
kıyma.. duvardakiler sticker mı, el boyaması mı anlayamadım ama inanılmaz ciciler.. nasıl yaptınız bunları anlatır mısın??
bir de avize tabi... süppper olmuş :) kk'da bunun yapımını anlatan bir link görmüştüm ama çok zor gelmişti gözüme, ben beceriksizimdir deyip bırakmıştım ama yapan ne de güzel yapıyor işte.. güle güle kullanın..
nazlıcım.. odanız çoook cici olmuş..
güle güle kullansın kızın :)
ben de beyaz aldım diloşun odasını, kullandıkça görücez bakalım iyi mi ettik kötü mü :))
bu arada bir şey sorucam.. odada koku var mı güzelim ??
bizim mobilyalar geleli bir ay oldu hala kokuyor, deliricem. kızın eşyalaırnı yıkayıp yerleştiremiyorum hala boya kokusu çıksın diye bekliyorum. kar kış dinlemeden her gün havalandırıyorum ama hala kokuyor... pff..
sağol canım evet koku var... şimdi evde temizlikçiler var hatta. sildirdim. camları, kapakları, çekmeceleri açtık bıraktık. bakalım daha dün geldi. inşallah geçer kısa zamanda.
kıyma hayatım maşallah ne cici şeler öle..özellikle avizesine bayıldım valla çok hoş olmuş..stickerlar da harika durmuş bende aldım oğlumun odasına ay bi taşınsam bi gelse oğlumun mobilyası bende eklesem..
kıyma.. duvardakiler sticker mı, el boyaması mı anlayamadım ama inanılmaz ciciler.. nasıl yaptınız bunları anlatır mısın??
bir de avize tabi... süppper olmuş :) kk'da bunun yapımını anlatan bir link görmüştüm ama çok zor gelmişti gözüme, ben beceriksizimdir deyip bırakmıştım ama yapan ne de güzel yapıyor işte.. güle güle kullanın..
nazlıcım.. odanız çoook cici olmuş..
güle güle kullansın kızın :)
ben de beyaz aldım diloşun odasını, kullandıkça görücez bakalım iyi mi ettik kötü mü :))
bu arada bir şey sorucam.. odada koku var mı güzelim ??
bizim mobilyalar geleli bir ay oldu hala kokuyor, deliricem. kızın eşyalaırnı yıkayıp yerleştiremiyorum hala boya kokusu çıksın diye bekliyorum. kar kış dinlemeden her gün havalandırıyorum ama hala kokuyor... pff..
fundam ..:)
yerim ben oğlunun odasını :)
halıyı değiştirmiştin sanırım, eskisini bilmem ama bu halıya bayıldım..
cicileri de yerleşmiş dolabına.. ne de güzel olmuş her şey..
sağlıkla, güzel günlerde kullanın inşallah..
zehir,ruzenin,derindeniz,budebe,kıyma,nazlıcım odalarınız çok hoş güle güle sağlıkla kullanın inşallah ben oda yapamayacam malesef ama çok hoş olmuş hepimizin
kıyma.. cnım odanızın süsleri çok hoş olmuş.. duvarlar avize... hele avizeye bayıldım.. güle güle kullanın cnım.. bitmiş halini de görürüz inş.
nazlıcım.. ada hanımın odası çok şık olmuş cnım... sağlıklı iyi günlerde kullanın inşş...
kızlar odalarınızda dekorasyonlarınızda harika olmuş.İnşallah hem cicilerini güle güle giydirirsiniz,hemde odalarında sağlıcakla yatırırsınız.bizim herşeyimiz zaten var.abimizin olanları kullanacağız.abisiyle aynı odayı paylaşacak.onun küçük gelenlerini kullanacak. ama benim içime sinmiyor.ona özel birşeylerde alacağım tabii ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?