2010 Nisan Bebişlerinin Oda Takımlari ve Dekarasyonları

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zehir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
odalarımız çok güzel, daha daha güzel odaları olsun bebiklerimizin :Saruboceq:

biz sadece kapısını, lambasını, ve duvarlarını hazırladık. Kısmetse haftaya odası da hazır olacak :sm_cool: o zaman tamamen tekrar eklerim delikafadulden

KAPISI

DUVARI

LAMBASI

ellerinize sağlık duvar süper olmuş.... inş mobilyalarlada görürüz:))
benimde perş gelicek inş. mobilyalarım.

güle güle kullanın canım lambanızda çok afilli olmuş çok şeker olmuş bayıldım sağlıcaklı günlerde kullanmanız dileğimle odası gelince onuda eklersin artık:))

güle güle kullanın canım lambanızda çok afilli olmuş çok şeker olmuş bayıldım sağlıcaklı günlerde kullanmanız dileğimle odası gelince onuda eklersin artık:))

çok teşekkür ederizz canım hep birlikte :Saruboceq:

mutlaka eklicem yerimseniben

kızlar odalar duvarlar.avizeler ok hoş olmuş iyi günlerde kullanın inşallah....

nazlıcım bugün çok hızlı okudum ama senin kızın odası gelmişti dimi canım hadi gözünüz aydın.Allahım sağlıakla yatırmak nasip etsin.tez zamanda ekle tatlım

budebe ,nazlı bayıldım odalarınıza kızlarya
biri kıza biride erkeğe o kadar uygunki
kırkbir kere maşallah diyeyimmm
kıymacım seninkilerde çok güzel tamamlanmış halini de görürüz inşallahh

nazlıcım çok hoş odanız çok güzel.çok cici beyaz mobilyayı bende çok seviyordum ama el izi flan çok belli olur diye almadım.Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin ADA mıza....

jaleciğim sağol tatlım.rabbim daha güzelleri ahmete nasip etsin canım....

kiymacim,nazlicim ve budebecim hersey cok güzel olmus gercekten

kiymacim seninde odayi tamamladigin zamanda görürüz insallah

asil güzellikler nasipse nisan ayinda kucagimizda olucak :asigim:

ben de istiyorum o stickerlardan. kaç parçayı kaça aldın?

tatlım 35 tl ye aldım ama kaç parça olduğunu inan hatırlamıyorum tahminen en küçük parçayı bile saysam galiba 24 - 25 parça var CADIARZU

nazlıcım çok hoş olmuşşşş odası bebişimizin :1hug:

budebe cim çok tatlı oolmuşşş kıyafetlerini yesinlerrrr :1hug:

nazlıcım odanıza bayıldım canım yaa zaten beyaz mobilya takıntım var sadeliğede bayılırım valla tam istediğim gibi olmuş.harikaaa..güle güle kullanın adacığınla inşallah..

budebe oğluşunun odası maşallah çok hoş olmuş.mobilyası süper çilekte görmüştüm beğenmiştim bu mobilyayı zaten.güle güle kullanın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…