özgeciğim çok güzel kuzey bey sağlıcakla kullansın canım odasında mışıl mışıl uyumayı nasip eğlesin rabbim
özgecim çok güzel olmuş odanız güle güle kullanın hepsi çok güzel cicilerinizin
özgecim hayırlı olsun odanız. Allah sağlıkla kullanmak nasip etsin. ben de istiyorum odasını düzenlemek. ama malum kardeşim taşınmadan parmağımı oynatamıyorum...
zehircim, özgecim iyi günlerde kullansın yavrularınız odasını.çok güzel olmuşlar bende yavrumun odasını buraya ekleyeyim daha yeni gördüm bu sayfayı....
özgeciğim kuzeye lcw dan kırmızı hırka almışsın aynısını bende göktuşa aldım.
cok tatlöi kuzeyimizin odasi
güle güle yatsin icinde insallah
ruzenin canım herşey çok güzel olmuş kuzey bey inş. sağlıklı sıhhatli kullanır herşeyini
ruzenin canim insallah güle güle kullanirsin yavrunla herseyi
hersey cok guzel,esimle bakiyorduk odaniza
Gs´li koltuga hasta oldu valla benimki kaydirigubbakcemile3
Slm arkadaşlar hepinizin odaları harika olmuş.benim de ilk bebeğim çok heyecanlıyım.Ben henüz karar veremedim kafamda birkaç soru işareti var yardımcı olursanız sevinirim.bebek odası MDF yada sunta lem olması bebek açısından farkı olur mu.fiyat farkı çok fazla oluyor kısa bir dönem için de okadar para vermeyeyim diyorum.burada fiyatlar mdf 2 milyar civarı suntalemde 1 milyar civarı sizce nasıl? .büyük şehirlere de bakayım mı.birde dolapların iki kapaklı olması yeterli mi illaki üç kapaklı olmalı mı. şimdiden teşekkürler
kizlar yanlismiyim bilmiyorum ben daha bebisime oda yapmayi düsünmüyorum ilk aylarda yanimda uyuyacak diye sadece yatag ive komidinini yatak odama koyacagim dolabi diyorum kendi odasinda kalsin emzirme ve vs icin zaten hep yanimda olmali dogumundan 6-7 ay sonra belki diyorum kendi odasina gecerseo zaman ihtiyac dogrultusunda ne gerekiyorsa yaparim diyorum bilioyrum isin zevkli kismi bebislerimizin odasi ama yanlis isem söyleyin.
yooo sende haklısın,valla bende ayırmayı düşünmüyorum zaten ama babası çok heves etti,müsait bi odamız da olunca yapalım dedik....park yatağı ile dolapları koyduk odaya,yanıma yatağı bir beşikte alıcam en az 6 ay yanımda zaten...sende doğru düşünmüşün canım,herkesin farklı oluyor bu konuda tutumu......
kizlar yanlismiyim bilmiyorum ben daha bebisime oda yapmayi düsünmüyorum ilk aylarda yanimda uyuyacak diye sadece yatag ive komidinini yatak odama koyacagim dolabi diyorum kendi odasinda kalsin emzirme ve vs icin zaten hep yanimda olmali dogumundan 6-7 ay sonra belki diyorum kendi odasina gecerseo zaman ihtiyac dogrultusunda ne gerekiyorsa yaparim diyorum bilioyrum isin zevkli kismi bebislerimizin odasi ama yanlis isem söyleyin.
zehir, ruzenin ve deniz odalarınız çok güzel kızlar inşallah bebişleriniz içindeykende resimlerini görmek kısmet olur
güle güle kullansın kuzularınız
oda konusuna gelince malesef benim evimde müsait olmadığım beşiğini alıp şifonyer yaptıracağım sadece ama eğer fazladan odam olsaydı kesinlikle yaptırırdım diyorum çok büyük bir zevk çünkü
odamiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?