2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

ne bıleyım ya yıne duser se dıye de cok korkuyorum belkı de ondan bu kadar sıkılmam of hayırlısını dılemekten baska bısı yapamıyorum((

canım ne zaman düşük yaşadın bende seninle aynı korkuları paylaşıyorum ama ben senin kadar takmıyorum ama hamile olunca yine takacağım kesin

canım ne zaman düşük yaşadın bende seninle aynı korkuları paylaşıyorum ama ben senin kadar takmıyorum ama hamile olunca yine takacağım kesin

evet canım dun okudum sen martta yapmıssın dımı ben subat 5 te dusuk yaptım benıomkıde 6 haftalıktı sımdı olsaydı 5 aylık hamıs olucaktım(((((

evet canım dun okudum sen martta yapmıssın dımı ben subat 5 te dusuk yaptım benıomkıde 6 haftalıktı sımdı olsaydı 5 aylık hamıs olucaktım(((((

öyle söyleme lütfen o sağlıklı bi bebek değildi o yüzden düştü kız şimdi olsa dedin ağlattın beni sürekli bunları düşünürsen bebeğinin olmasını zorlaştırırsın

öyle söyleme lütfen o sağlıklı bi bebek değildi o yüzden düştü kız şimdi olsa dedin ağlattın beni sürekli bunları düşünürsen bebeğinin olmasını zorlaştırırsın

ılk gunler o kadar zor gectıkı hıc bebek gormek falan ıstemıyodumhamıle haberı alınca bıle cok kotu oluyodum ama alıstım..en kotusude arkadasım ben dusuk yaptıgım gun arayıp hamıle oldugunu soylemıstı oda 6 haftalıkmıs o kadar kotu olmustum kı aynı gun off ....canım sen bana bakma bı ara gelıyo gecıyo aslında o kadar cok takmıyorum ama ılışkı esnasında cok takılıyorum gecıcek bu guınlerde napalım

nasıl ya ben 28 sım ama dr bana sıgorta karsılamıyo dedı bende parayla aldım ((( eger karsılıyosa sınır olurum ama dr uma

canım bende 28 yaşındayım bende para verdim.sigorta karşılıyor ama onun için infertilite raporu istiyor.onu almak içinde bayağı uğraşman gerekiyor.bende para verdim.

kızlar hep sıkıntılardan bahsettik birazda kendinizden bahsedin havamız değişsin.benim asıl adım nezaket....

benımde kadriye canım temmuzda 2 senelık evlı olucam izmirde yasıyorum calısmıyorum ama iş arıyorum maiye mezunuyum baska da bısı aklıma gelmıyo yarısmacı arkadaslara basarılar dılerım:))))))) amma da sıraladım heee

seni benden iyi kimse anlayamaz canım hayırlısı olsun inş hamiş oluruz ve sağlıkla kucağımıza alırız
:Saruboceq:

benim asıl adımda sazıye 89dogumluyum 2 senelık evlıyım 21yasındayım , calısmıyorum ev hanımıyım.

bu ıgne asılama mı oluyo canım ????? ben asılama mı yaptırmıs oldum sımdı ne karısık sey ya

canım normalde klomen kullanıyosun yumurta olgunlaşınca iğneyi vurulup yumurtayı çatlatıyosun.sonra doktor ilişki veriyor.ben klomen kullandım iğneyi oldum.sonrada doktorum aşılam yapalım zaman kaybetmeyelim dedi.eşimden alınan spermler bana vajinadan özel bir enjektör ile nakledildi..aşılama bu seninki değil..

bende samsunda yaşıyoum.istanbulda doğdum buyudum evlenince buraya yerleştim.aslen ailem buralı tanıdığım bildiğim yerler ama ben istanbulu coooookk ozluyorum.haziranda benimde 2 sene olacak.bende teknik ressamım....:lepi:

ben evlenınce turkıyeye yerlestım yurtdısından geldım orda dogdum buydum. 2 senedır tr deyım.
ama 6ayda bır gıdıyorum yurtdısına hem giriş cıkış + ailem orda

canım kendı ısını mı yapıyosun sen ınsaat falan dedın ya az once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…