2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

slm kızlar herkes yemek yemeğe gitti herhalde nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir benim kırmızılarda bitti çalışmalara başlıycaz bakalım hayırlısı burcudan hala haber yok herhalde merak ediyorum

hamile olan arkadaşlar adetinize 1 hafta kala akıntınızın durumu neydi (rengi kıvamı yoğunluğu)

canım naber bak ne dıcem sende ılk dusuk olayından once ne gıbı belırtıler olmustu canım...bende isteksızlık vardı konusasım ıs yapasım yoktu..gecelerı mıdemde yanmalar oluyodu hafıf hafıf bulantılarım oluyodu ama hıc suphelenmemıstım akıntıyı hatırlayamıyorum lk oldugundan tecrubesızlıgıme gelmıstı..bu kes hepsını yazıcam ıkıncıye kopya olsun:)))

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

diebilirim inşallahhhhh daha gelmedi kırmızılar bekliyorummmm bakalım çarşambaya kadar gelmezse test yapıcam çarşamba

yok tatlım daha bişeyyy gelmedi kırmızılar bnimm bnde bi heyecan bekliorum

bnmde 3gün geçti ama kullandığım ilaçtan dolayı ümitlenemiyorumda bakalım yarın bi test alayımda yapayım diyorum..

belirti filan varmı bende pek bişey yok biraz göğüslerim hassas ara sıra kasıklarıma sancı giriyo o kadar

canım bnmde 1 haftadan beri sol kasığımda batma gibi sancı gibi ne olduğunu bilmediğim minik bi şey oluo göğüsler zaten heray bnm davul gibi olur ooldu yine bide 2 gndür belimiin sol tarafı çok ağrıo eğildiğim zmn kalkmakta zorlanıorum ama şimdi de ağrıoda 2gün ağrıdığı kadar deil..
ya geçen ayda bi hafta gecikmişti bnm pek umutlanmayım diorum bnde çarşamba test yapıcam inşallah hamişizdirr:Saruboceq:

ahh inşş cnmm umarım ikimizde güzel haberler veririz...
bnm geçtiğimiz iki ay daha çok belirtim vardı yaa:))
son iki ayda kendimi hamile sandım hep bbulantım bile oluyodu yani:)
bakalım bu ay pek bişey yok inş hamileliktir...

canım valla bnm geçen ay ilk korunmayı bıraktığım aydı normalde adetim düzenli olduğu için dedim kesin hamileyim ama hüsrana uğradım stresten galiba geç kalıo

bide bişey duymuştum normalde düzenli adet olupta geç falan gelirse rahim kendini gebeliğe hazırlıomuş onuda duydum ümitllendim ama birazcıkkk

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

diebilirim inşallahhhhh daha gelmedi kırmızılar bekliyorummmm bakalım çarşambaya kadar gelmezse test yapıcam çarşamba

Ayy hadi inşaalah.Belirtilerin hamilelik belirtisi gibi.Regl günün gecikti mi?
canım sen yıne senede 3 kez yapıon ben hıc yapmadım 2 senedır :))

Neden ki ? : )

O çizgiden daha bende yok.Sen ablamızsın önden gidiyorsun: )

O ne kız kabak yarık.Aynı karnıyarık gibiyse onunda uzun sürmesi lazım.Kabakları kızartıyorsun değil mi.

evet canım normalde 16sydı bn bi gün geç yazdırdım ama daha olmadı

bel ağrısı belirtimidir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…