ben evlenınce turkıyeye yerlestım yurtdısından geldım orda dogdum buydum. 2 senedır tr deyım.
ama 6ayda bır gıdıyorum yurtdısına hem giriş cıkış + ailem orda
canım kendı ısını mı yapıyosun sen ınsaat falan dedın ya az once
ay canım aslında anavatandasın ama gurbettesın ne garıp özlüyosundur canım dımı
tam olarak değil canım makinacıyım ama inşaatçı oldum.çizim hesap kitap..
evet aılemı cok ozluyorum. yaz tatılınde gelcekler allahtan. 2 ay var ama olsun boshayallersmile
olsun canım ıkı ay nekı hemen gecer kavusursun aılene kızlar ben uyku diye ölüyorum ben yatıcam bıraz ok görüsürüz...
Dilekçim nasılsın
dün akşam çok az kanamam oldu peçeteye geldi zaten korktum baya bugün baktım gece gelmemiş hiç ve şimdide yok
yarın akşam doktora gideceğim inşallah kötü bir durum yoktur :Saruboceq:
Ayy inşallah yoktur canım...Devamı gelmemiş hem canım bir sorun yoktur sanırım...Yalnız yarın dr. gidince söylemeyi sakın unutma...
kesinlikle söyleyeceğim canım inşallah kalp atışını duyup mutlu bir şekilde döneriz :Saruboceq:
İnşallah canım...
Nerde bu hatunlar ya...
Dilekçim nasılsın
dün akşam çok az kanamam oldu peçeteye geldi zaten korktum baya bugün baktım gece gelmemiş hiç ve şimdide yok
yarın akşam doktora gideceğim inşallah kötü bir durum yoktur :Saruboceq:
cnm nasılsın giremedim pek ara ara girdim hep ama denk gelmedik,şimdi gördüm inşallah yerleşme kanamasıdır cnm ilk 6haftaya kadar yaparmış zaten bide senin geç döllenme tam zamanlarıdır yani,
herkes iyidir umarım baya ilerlemiş sf okuyamadım,burcumdan haber bekliyoruz bugün bakalım hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?