2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

evet canım denk gelemiyoruz bayadır opuyorumnanaktan yarın muayenemiz var bakalım inşallah güzel haberlerle dönerim
ayy hadi inşallah cnm bence herşey yolunda,onlar hep olan şeyler hep okuyorum çok kişide oluyor öyle,
maşallah 9+2 olmuşsun benim belirsiz yarın onuda öğreniriz sanırım

evet cnm senin 5. haftalarda da olabilir belki geç oldu ya,1-2 yerde okumuştum diyelim sat a göre 7 haftalık ama bhcg sine göre 5 haftalık falan geç döllenme olmuş,benimkide bana ne kadar çabuk geçti gibi geliyor ya,3.ayın içindeyiz valla 2.5 hafta sonra 3.ay bitçek daha hiç belirti yok tipimde biraz şöle top gibi çıksa :))))) ama çok hafif kasıktan karına çizgim beliriyo okadar bide memeler aldı başını gitti :)))

benim göbişim tam süper millet kaç aylık diyor şimdiden büyüdü

cnm valla dikkat et o büyüyen göbiş ama bebiş değil,ben geçen gittiğimde 2 cm di daha bebiş,dr.da bu daha minicik hiç belli olmaz dedi,bide fazlası yüksek tansiyon yapıyo cnm arada onu kontrol ettir ben 1hafta boyunca ettim fena değildi,

benim göbek vardı zaten şimdi şiş duruyor benim bebiş en son 0,152 cm di

kızlar benmı yanlış bılıyorum yoksa tam tersımıydı...şişman hamıle kalanlar yada ıste gobegı hamıle kalmadan once cok fazla olanların hamılelıgınde 4-5ıncı ayına kadar gobeklerı cıkmazmıs . sızde duydunuzmu öyle bısey. karınlarının ıcı genış oldugundan anlaşılmazmıs demıslerdı

canım ben 52 kiloydum evlendikten sonra 20 kiloya yakın aldım bu zamana kadar ve sürekli oturduğumdan basen bölgemde ve göbeğimde birikti kilom ama göbeğim öle kat kat değil yuvarlak millet hep hamile derdi yok derdim inanmazlardı şimdi söylediğimde zaten öyleydin bize hayır diyordun diyorlar benim patronumda benim gibiydi ama onun göbeğide büyüdü sadece söylediğin aya inanmıyorlar şaşırıyorlar

benı gorende hep hamılemısın dıyo. oturunca kat kat olmuyo gobegım tek kat ve baya öne çıkışlı oldugu ıcın:)) bırgün ınsallah evet hamıleyım nolduuu dıyecem kötükedihüso

:))))) ay biyandan okudum ama yazamadım misafirim geldi gitti eşimin ablası uğradı öle 5dk. hamilelikte şişlik yapıyor zaten onunda etkisi var ben geceleri yatarken sabahla alakam yok yani,sanki gerçekten göbeğim çıkmış gibi ama sabah bi uyanıyorum yok yani bebiş değilmiş o göbişmiş,1 lokma yesem anında göbeğimde belli oluyor,artık mide çok daralıyo ya o yüzden,ama kilolu olanlarda göbek daha az çıkarmış diye duymadım ben

yok canım yok gobek az cıkarmış degıl.. 5ıncı ayına kadar bellı olmazmıs ondan sonra hızla cıkmaya baslarmıs dıye duymustum... yalanda olabılır tabı laelaelaelaelae

bugunku yemegım spagettıı.. dolapda bısey kalmamıs bulamadım hıc . alısverıs zamanım gelmışşş cokacimcoook

yok canım yok gobek az cıkarmış degıl.. 5ıncı ayına kadar bellı olmazmıs ondan sonra hızla cıkmaya baslarmıs dıye duymustum... yalanda olabılır tabı laelaelaelaelae

ama cnm zaten onun kiloyla alakası yokki ilk 4 ay pek çıkmaması normal zaten,çıkan şey bebeğin göbeği değilki,kendi göbeğimiz yani,ben 4-5 gün önce dr. gitmiştim 2cm demişti bebek ve daha çok minik bişey belli olmaz dedi ben 3.aydayım hem artık,4 aya kadar bebek zaten 10cm falan oluyo anca 4-4.5 belirir bebeğin şişkinliği,ki daha bebek 1 kg bile olmuyo yani,tahminen benimde 4.5 aylık başlar belli olmaya

aynen yaa benimde akşamları öyle.Benim göbeğim normalde tahta gibidir leğen kemiklerim batar yani : ) hiç alışamadım yaa kendimi davul gibi hissediyorum: )

bugunku yemegım spagettıı.. dolapda bısey kalmamıs bulamadım hıc . alısverıs zamanım gelmışşş cokacimcoook

Off ben karnıyarık yaptım yanına cacık çok uğraştırdı çok yoruldum ama lezzetli olmuştu yaniii : ) Zaten bu karnıyağı senede 3 kere anca yaparım.Mutfak çok dağılıyor.

aynen yaa benimde akşamları öyle.Benim göbeğim normalde tahta gibidir leğen kemiklerim batar yani : ) hiç alışamadım yaa kendimi davul gibi hissediyorum: )

evet aynen cnm,aaa benim çizgim beliriyo yavaş yavaş :)))))kasığa kadar çok komik ya sanki hiçbiri bende olmucakmış gibi geliyordu başladı artık
ben daha bişey yapmadım dünkü herşeyi tüketmiştik bi tabak yemeğim vardı onuda demin yedim,sıfırdan yemek yapmam lazım bende kabak yarık yapayım (attım adını) ama aynı karnı yarık gibi işte kabağı yarıya bölüp ortalarına kıyma koyup üstüne kaşar konuluyo çabuk oluyo zaten,neyse görüşürüz kızlarrr

Off ben karnıyarık yaptım yanına cacık çok uğraştırdı çok yoruldum ama lezzetli olmuştu yaniii : ) Zaten bu karnıyağı senede 3 kere anca yaparım.Mutfak çok dağılıyor.

canım sen yıne senede 3 kez yapıon ben hıc yapmadım 2 senedır :))

benım ıkı damla leke gelırdı o da yok bugun .. yarın dr. gıtcektım eşimin dedesinin vefatının 40ı var mevlıt var gıdemem. carsambaya sökülmezse gıtmem lazım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…