ayy hadi inşallah cnm bence herşey yolunda,onlar hep olan şeyler hep okuyorum çok kişide oluyor öyle,evet canım denk gelemiyoruz bayadır opuyorumnanaktan yarın muayenemiz var bakalım inşallah güzel haberlerle dönerim
maşallah 9+2 olmuşsun benim belirsiz yarın onuda öğreniriz sanırım
ayy hadi inşallah cnm bence herşey yolunda,onlar hep olan şeyler hep okuyorum çok kişide oluyor öyle,
evet cnm senin 5. haftalarda da olabilir belki geç oldu ya,1-2 yerde okumuştum diyelim sat a göre 7 haftalık ama bhcg sine göre 5 haftalık falan geç döllenme olmuş,benimkide bana ne kadar çabuk geçti gibi geliyor ya,3.ayın içindeyiz valla 2.5 hafta sonra 3.ay bitçek daha hiç belirti yok tipimde biraz şöle top gibi çıksa :))))) ama çok hafif kasıktan karına çizgim beliriyo okadar bide memeler aldı başını gitti :)))
cnm valla dikkat et o büyüyen göbiş ama bebiş değil,ben geçen gittiğimde 2 cm di daha bebiş,dr.da bu daha minicik hiç belli olmaz dedi,bide fazlası yüksek tansiyon yapıyo cnm arada onu kontrol ettir ben 1hafta boyunca ettim fena değildi,
kızlar benmı yanlış bılıyorum yoksa tam tersımıydı...şişman hamıle kalanlar yada ıste gobegı hamıle kalmadan once cok fazla olanların hamılelıgınde 4-5ıncı ayına kadar gobeklerı cıkmazmıs . sızde duydunuzmu öyle bısey. karınlarının ıcı genış oldugundan anlaşılmazmıs demıslerdı
canım ben 52 kiloydum evlendikten sonra 20 kiloya yakın aldım bu zamana kadar ve sürekli oturduğumdan basen bölgemde ve göbeğimde birikti kilom ama göbeğim öle kat kat değil yuvarlak millet hep hamile derdi yok derdim inanmazlardı şimdi söylediğimde zaten öyleydin bize hayır diyordun diyorlar benim patronumda benim gibiydi ama onun göbeğide büyüdü sadece söylediğin aya inanmıyorlar şaşırıyorlar
:))))) ay biyandan okudum ama yazamadım misafirim geldi gitti eşimin ablası uğradı öle 5dk. hamilelikte şişlik yapıyor zaten onunda etkisi var ben geceleri yatarken sabahla alakam yok yani,sanki gerçekten göbeğim çıkmış gibi ama sabah bi uyanıyorum yok yani bebiş değilmiş o göbişmiş,1 lokma yesem anında göbeğimde belli oluyor,artık mide çok daralıyo ya o yüzden,ama kilolu olanlarda göbek daha az çıkarmış diye duymadım ben
bugunku yemegım spagettıı.. dolapda bısey kalmamıs bulamadım hıc . alısverıs zamanım gelmışşş cokacimcoook
yok canım yok gobek az cıkarmış degıl.. 5ıncı ayına kadar bellı olmazmıs ondan sonra hızla cıkmaya baslarmıs dıye duymustum... yalanda olabılır tabı laelaelaelaelae
:))))) ay biyandan okudum ama yazamadım misafirim geldi gitti eşimin ablası uğradı öle 5dk. hamilelikte şişlik yapıyor zaten onunda etkisi var ben geceleri yatarken sabahla alakam yok yani,sanki gerçekten göbeğim çıkmış gibi ama sabah bi uyanıyorum yok yani bebiş değilmiş o göbişmiş,1 lokma yesem anında göbeğimde belli oluyor,artık mide çok daralıyo ya o yüzden,ama kilolu olanlarda göbek daha az çıkarmış diye duymadım ben
bugunku yemegım spagettıı.. dolapda bısey kalmamıs bulamadım hıc . alısverıs zamanım gelmışşş cokacimcoook
aynen yaa benimde akşamları öyle.Benim göbeğim normalde tahta gibidir leğen kemiklerim batar yani : ) hiç alışamadım yaa kendimi davul gibi hissediyorum: )
Off ben karnıyarık yaptım yanına cacık çok uğraştırdı çok yoruldum ama lezzetli olmuştu yaniii : ) Zaten bu karnıyağı senede 3 kere anca yaparım.Mutfak çok dağılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?