2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

yaaa ben çok meraktayım.sizce var mıdır bebek.annem pazar günü rüyasında hamile olduğumu görmüş.
ona istediğimi falan da söylememiştim.
valla inşallah vardır,ama anneler bilmesede kendi istedikleri için onlar rüyalarında da görebiliyorlar torun özlemi işte,inşallah vardır aslında varsa kan testinde çıkar ama dr.lar erkenden kan testi yapmıyorlar kimyasal gebelik olabilir diye,en garanti günün gelince öğrencez heralde hayırlısıyla

evet cnm mutlaka etkisi var çok düşünmemeninde,ben burcumuda merak ediyorum aslında gecikmişti onunda

amin cnm sizinde bozmasın,ayy çok sevindim valla,inşallah hazirandaki testte çok iyi çıkar bende bu cuma gitçem bakalım,bu haftamı yapar testi diğer haftamı gel der bilmiyorum benimde 1 haftam kaldı 2li testler için,ense kalınlığı falan için,inşallah herşey yolundadır

Canm senin daha 5 günün var erken yapmışsın bence testi ben 3 gün kala yapmıştım çıkmamıştı

biliyorum canım çok erken ama işte söz geçiremiyorum kendime bundan 2 gün öncede yapmıştım ya hiç aklımda yokken sabah uyanınca birden aklıma geliyo ve kendimi wc de buluyorum ama artık ewde test kalmadı günüm geçene kadar yapmam artık

ay hamıleyken kan gelınce nasıl korkar ınsan. demek yerleşırken kanmı gelıyo kızlar mıktarı cokmu

yaaaaa son 2 dakikam okula gidiyorum kızlar servis gelecek çok öptümm hapinizi buradan hiç ayrılmak istmiyorum neyse çarşamba perşembe tatil hep buradayımm

evet haklısın bugün teselli oldum yapmıyacam:roflol: yarın da dayanamazsam yine yazarım size.

canııımm çoookkk mutlu oldum .güzel RABBİM bidaha yaşatmasın inşallah ..kucagına alıp inga inga deyıslerını de duyarsın inşallah canııımm

ınsalllaaaaaaaaaaaaah, kızlar esım ogle yemegne gelıomus o gıdınce tekrar gırerım. dün senlık konusuna kızdımya yag cekmeye gelıo heralde gıtmek ıcın boşaaaaaaaaaaaa gelır hahahahahahha

deniz1958 ben bişey keşfettim belki seninde hoşuna gider,bu tickerlarımız varya onu masa üstüne yapıştırmayı buldum,aynı adrese gidip yeniden bilgilerimizi girip orada active desktop u işretledim çıkan linki masa üstüne uygulayabilmem için yönergeler vardı onu takip ettim yaptım,aynı işaret masa üstünde var artık çok güzel oldu :)))

Ay ben denemiştim ama resim olarak geçti öle değişme falan olmamıştı

yaa bende bakayım ozaman bugün değişcekmi diye, boş masaüstüne sağ tıklayınca özelliklere,ordanda masaüstünü seçtim ve masaüstünü özelleştire tıkladım,ordan web seçeneğini tıkladım yeniye tıklayıp adresi kopyaladım tamam dedim çıktım,sonra masaüstümde çıktı tickerım,link olarak kaydettiğim için değişir diye düşünüyorum hergün,resmi kopyalayıp yapıştırmadım yani,bakalım yarın sölerim ne olcak diye :))

yine koca bi tek çizgi((((((((((
Canım üzülme hayırlısı bu ay böyleymiş...Yeni regl tarihini söylersin değiştiririm canım adet olunca...
akşam Denizimizi görmeye gideceğiz inşallah kalp atışını duyarız :Saruboceq:
İnşallah canım...Canım o dünkü az kanamayıda söylemeyi unutma sakın...
:lepi: Süper...:lepi: Süper...:lepi: Süper...:lepi:
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Kuşum çoooook sevindim...Merak ediyordum seni...Bak ne güzel annesine sımsıkı tutunmuş meleğin...Annesinide babasınıda havalara uçurmuş...
ınsalllaaaaaaaaaaaaah, kızlar esım ogle yemegne gelıomus o gıdınce tekrar gırerım. dün senlık konusuna kızdımya yag cekmeye gelıo heralde gıtmek ıcın boşaaaaaaaaaaaa gelır hahahahahahha
Sakın izin verme canım...

dediğin gibi yaptım bu sefer farklı çıktı değişir sanırım çok güzel oldu ya

2010 MAYIS AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

pelin67---------------------------------21 Mayıs---------------6. deneme
pretty9217---------------------------22 Mayıs---------------2. deneme
gülpembe80-------------------------22 Mayıs---------------5. deneme
toprakceylin-------------------------23 Mayıs---------------3. deneme
mse121822--------------------------23 Mayıs---------------4. deneme
nehir25--------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme
pili--------------------------------------25 Mayıs---------------2. deneme
hilal24---------------------------------?? Mayıs---------------3. deneme
azize1---------------------------------29 Mayıs---------------2. deneme
sellvi27-------------------------------?? Mayıs---------------2. deneme

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

welcome------------------------------02 Haziran---------------15.deneme
erginsena-----------------------------05 Haziran---------------4. deneme
kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme
seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme
suur------------------------------------08 Haziran---------------3. deneme
nurmeh--------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
simiramis-----------------------------?? Haziran--------------11.deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****İşte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****İşte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****İşte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...Maşallah...Maşallah...

BEKLEMEDEKİLER

bsbirkin--------------------------------14 Mayıs---------------4. deneme:uhm:
d_kupcu-------------------------------16 Mayıs---------------2. deneme:uhm:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme
:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…