valla inşallah vardır,ama anneler bilmesede kendi istedikleri için onlar rüyalarında da görebiliyorlar torun özlemi işte,inşallah vardır aslında varsa kan testinde çıkar ama dr.lar erkenden kan testi yapmıyorlar kimyasal gebelik olabilir diye,en garanti günün gelince öğrencez heralde hayırlısıylayaaa ben çok meraktayım.sizce var mıdır bebek.annem pazar günü rüyasında hamile olduğumu görmüş.
ona istediğimi falan da söylememiştim.
Sinemcim doğru söyledin vallahi nisan ayı yoğunluğunda hiç aklıma gelmiyordu işler azalınca gelmişti onda da zaten regl günüme az kalmıştı kafaya takıp stres yapmayınca daha kolay geldi bebişim
kızlar sizde fazla stres yapmayın
hatta biz bazen burda konu değiştirip yemek tariflerine falan girmiştik kafamız dağılsın diye :icecream:
canım kasığımda bir ağrı var birde akıntım çok ne alaka ama bugün test yaptım dayanamayıp negatif çıktı ben kesin adet olucam umudum yok sende durumlar nasıl
kızlar cok tesekkur ederım hepınıze rabbım kımsenın agzının tadını bozmasın ınsallah ınanın dun benden cok esım havalara zıpladı gercekten onu boyle mutlu gormek benı o kadar sevındırdıkı dun yerdemıydım goktemıydım bılemedım sımdı hazıranın ılk haftası gıdıcez ense kalınlıgı olculucek bakalım hayırlısı ınsallah artık hamılelıgımın tadını cıkarırım mucızemle
Canm senin daha 5 günün var erken yapmışsın bence testi ben 3 gün kala yapmıştım çıkmamıştı
cnm ben tam 4gün önce test yapmıştım iyi bir markayla,erken gebelik testiydi hem ama tek çizgi çıktı,sonra günüm gelince hastanede kan testinden öğrendim,demem o ki test yapsan bile negatif çıkarsa güvenme yinede ama bana kalırsa 1-2 gün önce yap
kızlar merhaba bayadır gıremedım malum bebegım ıcın ama dunden berı cok mutluyum dun doktora gıttım kesedekı kannanma gıtmıs yanı bebegım ıyıymıs sanırım artık bebegım benımle kalacak hafıf bır lekem gelıyor ama o bebegım esı asagıda oldugu ıcın oluyormus yukarı toplanınca o lekelenmede duracak dedı doktorum kızlar cok mutlu oldum ya heeeee bırde teyzeler bebısım 2 ay 1 haftalık olmus rabbım kımseye bu zor gunlerı yasatmasın
deniz1958 ben bişey keşfettim belki seninde hoşuna gider,bu tickerlarımız varya onu masa üstüne yapıştırmayı buldum,aynı adrese gidip yeniden bilgilerimizi girip orada active desktop u işretledim çıkan linki masa üstüne uygulayabilmem için yönergeler vardı onu takip ettim yaptım,aynı işaret masa üstünde var artık çok güzel oldu :)))
Canım üzülme hayırlısı bu ay böyleymiş...Yeni regl tarihini söylersin değiştiririm canım adet olunca...yine koca bi tek çizgi((((((((((
İnşallah canım...Canım o dünkü az kanamayıda söylemeyi unutma sakın...akşam Denizimizi görmeye gideceğiz inşallah kalp atışını duyarız :Saruboceq:
:lepi: Süper...:lepi: Süper...:lepi: Süper...:lepi:Yıldızlardan kopup gelmişti dünyama
Yıllanmış ağaçların dökülen sarı yaprakları gibiydi
Etraf toz, toprak, kan, göleç
Adına ne seheryeli diyebiliyorum nede tozpembe
Ama şunu çok iyi biliyorum ki
Bir çocuğumuz olursa Adı DENIZ olmalı,İster kız ister erkek Farketmez hiç biri Fakat bakışları farketmeli Güneş gibi olmalı Aydınlatmalı her bir tarafı Her bir yandan bir bir
Bir çocuğumuz olursa adı DENIZ olmalı
DENIZ kadar engin, DENIZ kadar coşkun
DENIZ kadar sıcak, DENIz kadar güzel
Bir çocuğumuz olmalı
Adı DENIZ olmalı
DENIz dedim adına
Adı DENIZ olmalı...
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:kızlaaar.. yengem vardı kahve ıctık. falıma bakdı (korunmayı bıraktıgımı bılmıyo) kız dedı bebek var kesın hamıle kalcaksın. yok kız dedım korunuyom .. yooook dedı ben gördüm yakında heberrını alırız demedı deme :roflol:
Kuşum çoooook sevindim...Merak ediyordum seni...Bak ne güzel annesine sımsıkı tutunmuş meleğin...Annesinide babasınıda havalara uçurmuş...kızlar merhaba bayadır gıremedım malum bebegım ıcın ama dunden berı cok mutluyum dun doktora gıttım kesedekı kannanma gıtmıs yanı bebegım ıyıymıs sanırım artık bebegım benımle kalacak hafıf bır lekem gelıyor ama o bebegım esı asagıda oldugu ıcın oluyormus yukarı toplanınca o lekelenmede duracak dedı doktorum kızlar cok mutlu oldum ya heeeee bırde teyzeler bebısım 2 ay 1 haftalık olmus rabbım kımseye bu zor gunlerı yasatmasın
Sakın izin verme canım...ınsalllaaaaaaaaaaaaah, kızlar esım ogle yemegne gelıomus o gıdınce tekrar gırerım. dün senlık konusuna kızdımya yag cekmeye gelıo heralde gıtmek ıcın boşaaaaaaaaaaaa gelır hahahahahahha
yaa bende bakayım ozaman bugün değişcekmi diye, boş masaüstüne sağ tıklayınca özelliklere,ordanda masaüstünü seçtim ve masaüstünü özelleştire tıkladım,ordan web seçeneğini tıkladım yeniye tıklayıp adresi kopyaladım tamam dedim çıktım,sonra masaüstümde çıktı tickerım,link olarak kaydettiğim için değişir diye düşünüyorum hergün,resmi kopyalayıp yapıştırmadım yani,bakalım yarın sölerim ne olcak diye :))
dediğin gibi yaptım bu sefer farklı çıktı değişir sanırım çok güzel oldu ya
hihoyyyt hihoyyyt evet ya güzel oldu dur ben şimdi msn için olanını kurcalıyım :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?