2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

denizcıgım sana bır sey sorcam benım adet olmama yaklsık 4 gün kaldı hapsurunca bıle karnım agrıyo sendede öyle bır sey olurmuydu

denizcıgım sana bır sey sorcam benım adet olmama yaklsık 4 gün kaldı hapsurunca bıle karnım agrıyo sendede öyle bır sey olurmuydu

Canım bende son hafta hep adet olacakmışım gibi belirtiler vardı kaç kere gidip bakıyordum ha geldi gelecek diye ondan önceki hafta belirtilerim vardı oda en belirgini göğüs uçlarım resmen mor renk olmuştu dokununca ağrıyordu midemde bulanmıştı bir kaç kez

anladım cnm

bsbirkin canım hayırlısı olsun sıkma canını sen

cotanakcım canım çok sevindim artık bndan sonraki testlerinizinde iii sonuçlar alırsında güzl bi hamileleik geçirirsin

kızlar ıcım bulanıyo nasıl cıkarabılırım. galıba cok yedım . cıksa rahatlıcam. (parmak atıyom cıkmıyo) off cok kotu oldum bıda yemıcem tantuni :1no2:

ah canım..afiyet bal seker olsun miniğine kan can olsun inşallah.bende yok boyle seyler yaaa ne mide bulantısı.ne kusma.ne aşerme.bazen burnuma yemek kokuyo işe dalıncada unutuyorum gidiyor..bu bile panik yapıyo bana neden midem bulanmıyo canım bişey istemiyo diyeeyvahedigeldismile

ay benimde hiç bir şey istemezdi canım yemem gerekli diye yiyorum sırf ama ilk defa oldu bu
herkes soruyor tatlı mı istiyon ekşi mi ben hiç bir şey diyom ikisindende yiyorum zorla

ooohhh afiyet olsun benimde ilk kabak tatlısı çekmişti dünde bütün baklava çeşitleri :))) çok komikti ya her çeşitten 2şer tane aldım geldim 10dk mı bile almadı yemek :)))

canım benim hep 4 . haftadan beri bulantım vardı hafif hafif ama 7.8de azıtmaya başladı ama hiç kusmadım daha,seninde 8den sonra olabilir kiminin öyle başlıyormuş çünkü,panik yapma cnm ne güzel rahat bi hamilelik geçirirsin

10 dk da heee vay canına afiyet olsun sanada....benim canım yemek yemek bşle istemiyor ama masaya bir oturmim yani eşimin bakışlarını görünce frene basıyorum...:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ooohhh afiyet olsun benimde ilk kabak tatlısı çekmişti dünde bütün baklava çeşitleri :))) çok komikti ya her çeşitten 2şer tane aldım geldim 10dk mı bile almadı yemek :)))
oğluşun mu olacak acaba kaynanam öle diyor bana geçen çikolata yiyordum sen hep tatlı yiyorsun oğlun olcak herhalde diyor

ye tatlıyı çıkar atlıyı p

oğluşun mu olacak acaba kaynanam öle diyor bana geçen çikolata yiyordum sen hep tatlı yiyorsun oğlun olcak herhalde diyor

normalde tatlıyı bende cok severim ama bu hamilelikden beri istemiyorum bol bol erik ve turşu yiyorum.evet ye tatlıyı çıkar hakkıyı.ye ekşiyi çıkar ayşeyi derler ama benim kaynanam eşime hamileyken cok erik yermiş.pek alakası yok galiba.ben çin takvimine baktım cinsiyet için kız çıktı...:kedi:herkesde kız istiyo eşim bile kzıım diye sevi.gerçi cinsiyeti hiç onemli değil yeterki sağlıklı eli ayağı duzgun hayırlı olsunda .bizimki sadece his zemuszemus

10 dk da heee vay canına afiyet olsun sanada....benim canım yemek yemek bşle istemiyor ama masaya bir oturmim yani eşimin bakışlarını görünce frene basıyorum...:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bende bulantıdan pek severek yiyemiyorum yemekleri zorla işte sırf bebiş için yoksa bana kalsa yiyemicem bile,napalım artık valla bu rahat günlerinde ye yiyebildiğin herşeyi,belkide hiç bulantın olmaz ne güzel olur,öle olması herşey yolunda değil demek değil yani panik yapma hiç

ya evet öyle derler hep bende öle hissediyorum ama çokta duydum tatlı yiyipte kızı olan hatta annem abimde hep erik yermiş oda ye ekşiyi al ayşeyi ama onun erkek olmuş işte,bakalım kısmetse 2-3 haftaya öğreniriz belki,inşallah sağlıklı bi bebğimiz olur ne olursa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…