2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

sporstar ilk sen doğurcan sonra ben sonrada deniz galiba 40larımız karışacak:))))

evet benim 18 aralık çıkıyo ama erkek olursa biraz daha sürüyo ya 25 aralık 2004te bizim çıkma zamanımız eşimle inşallah öle denk gelir,aşkımızın meyvesi kaydirigubbakcemile3 hem oğlak olur 22sinden sonra oğlak ya

benimde doğum Allah izin verirse aralık 27.ama diyolarki geç doğur yada nufusa 2011 yazdırlım bikaç gunden dolayı kayıbı olmasın.Allahım ya daha dune kadar olcakmı diye dusunurken.şimdi neleri konuşur oldum.Allahım sen cok buyuksun.Allah olmayan herkese versin inşallah.bizlerede sağlıcakla doğurmayı nasip etsin inşallah kızlar

inşallah canım benim sat a göre 6 ocak ama doktor bugün söyler yine benim geç döllenme sanırım haftam değişecek ama oğlak burcu olacak inşallah hihoyyyt

amin cnm düşünsene içinde bir canlı var ve her hafta 2 katı kadar büyüyor sonra dahada hızlı ve bir insan olarak gelicek dünyaya ne kadar mucizevi birşey,ne kadar olağanüstü bir durum,işte allahın varlığının en büyük kanıtı :Saruboceq: inşallah sağ salim alırız kucaklarımıza,allah herkesede nasip etsin valla

ya burcum bi girdi bi çıktı hala haber yok ondan merak ediyorum onu,hala regl olmadı da

sizler birbirinizi uzun zamandır mı tanıyosunuz bazılarınız isimle hitap ediyor anlayamadım.dun yokdunuz biz bikaç arkadaşla tanışdık şaziye ve kumralperiydi sanırım sizinle tanısamadık.

sizler birbirinizi uzun zamandır mı tanıyosunuz bazılarınız isimle hitap ediyor anlayamadım.dun yokdunuz biz bikaç arkadaşla tanışdık şaziye ve kumralperiydi sanırım sizinle tanısamadık.
evet martın başından beri beraberiz ben sinem,senin adın ne,dünde sabah girdim sonra yoktum ondan denk gelmedik,dışarda olmadığım sürece hep girerim buraya msn gibi açık durur :)))
burcu çarşamba günü test yapacağını söylemişti

evet bende öyle okumuştum bugün bi girdi sordum ama çıkmış hemen,oda pek giremiyo artık azaldı

ben nezaket 28 yaşındayım İstanbulda doğup buyudum.ama evlenince samsuna yerleştim.(istanbulu cok özlüyorumsenağlama)teknik ressamım çalışıyorum:roflol::roflol::roflol:

ben nezaket 28 yaşındayım İstanbulda doğup buyudum.ama evlenince samsuna yerleştim.(istanbulu cok özlüyorumsenağlama)teknik ressamım çalışıyorum:roflol::roflol::roflol:

aaa ask olsun daha dun yazıstıkya adım sazıyeeeeeeeeeeeeeee 89luyum ev hanımıyııııım

bende 27 yaşındayım egede öğrenciyim beden eğitimi öğretmeni olabilirim ama olamıcam sanırım :))) bu sene kpss yalan oldu gibi bana,neyse bende özelde çalışmak istiyorum yada kendim spor salonu açabilirim bakalım 1aya kadar mezun olcam,izmirde yaşıyorum buralıyız,10 ay önce evlendim,herşey bukadar kaydirigubbakcemile3 memnun oldum tanıştığıma,denizinde dediği gibi burası şanslı topiğimiz bizim,biz ilk çalışmalara başladık martta ben hemen araştırmaya başladım bu siteyi buldum çok şey öğrendim derken bu topiğe üye oldum ve hemen sonuç aldık :)))):roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…