- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
Mrb arkadaşlar.belki daha erken ama nisan ayında çift çizgiyi yakalayıp bebeğine kavuşmak isteyenelrin başında geliyorum. benim h,ikayem biraz üzücü. 5 ay önce erken doğumla bebeğimi kaybettim. 8.ayımıza girmiştikki bırakıp gitti beni. bu ayalr çok zor geçti benim için. şimdi doktorların verdiği süre doluyor ve ben denemelere başlıyacağım. bakalım meleğim kardeşini göndericek mi. yeni bir bebekle acımı hafifletmek istiyorum.nisan ayında ilk denememe başlıyacağım. uamrım ilk aydan süprizim gelir.burda dertlerimizi sevinçlerimizi paylaşıp vakit geçirelim. hadi kızlar bekliyorum. listeyi ben düzenelrim. daha adet olmadım bekliyorum. adet olayım listemizde hemen yerimi alacağım.
Öncelikle geçmiş olsun bende 8. ayımda ölü doğum yapmıştım geçen sene ama şuan 6 haftalık hamileyim... Allahım gönlünden geçeni kabul etsin inşallah... :Saruboceq:
sporstar ilk sen doğurcan sonra ben sonrada deniz galiba 40larımız karışacak:))))
erkek çıktı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet benim 18 aralık çıkıyo ama erkek olursa biraz daha sürüyo ya 25 aralık 2004te bizim çıkma zamanımız eşimle inşallah öle denk gelir,aşkımızın meyvesi kaydirigubbakcemile3 hem oğlak olur 22sinden sonra oğlak ya
benimde doğum Allah izin verirse aralık 27.ama diyolarki geç doğur yada nufusa 2011 yazdırlım bikaç gunden dolayı kayıbı olmasın.Allahım ya daha dune kadar olcakmı diye dusunurken.şimdi neleri konuşur oldum.Allahım sen cok buyuksun.Allah olmayan herkese versin inşallah.bizlerede sağlıcakla doğurmayı nasip etsin inşallah kızlar
benimde doğum Allah izin verirse aralık 27.ama diyolarki geç doğur yada nufusa 2011 yazdırlım bikaç gunden dolayı kayıbı olmasın.Allahım ya daha dune kadar olcakmı diye dusunurken.şimdi neleri konuşur oldum.Allahım sen cok buyuksun.Allah olmayan herkese versin inşallah.bizlerede sağlıcakla doğurmayı nasip etsin inşallah kızlar
evet martın başından beri beraberiz ben sinem,senin adın ne,dünde sabah girdim sonra yoktum ondan denk gelmedik,dışarda olmadığım sürece hep girerim buraya msn gibi açık durur :)))sizler birbirinizi uzun zamandır mı tanıyosunuz bazılarınız isimle hitap ediyor anlayamadım.dun yokdunuz biz bikaç arkadaşla tanışdık şaziye ve kumralperiydi sanırım sizinle tanısamadık.
burcu çarşamba günü test yapacağını söylemişti
evet martın başından beri beraberiz ben sinem,senin adın ne,dünde sabah girdim sonra yoktum ondan denk gelmedik,dışarda olmadığım sürece hep girerim buraya msn gibi açık durur :)))
evet bende öyle okumuştum bugün bi girdi sordum ama çıkmış hemen,oda pek giremiyo artık azaldı
ben nezaket 28 yaşındayım İstanbulda doğup buyudum.ama evlenince samsuna yerleştim.(istanbulu cok özlüyorumsenağlama)teknik ressamım çalışıyorum:roflol::roflol::roflol:
aaa ask olsun daha dun yazıstıkya adım sazıyeeeeeeeeeeeeeee 89luyum ev hanımıyııııım[/Qewet tatlim dedimya saziye ve kumralper,(kadriye )ile tanışdık diye.hatta sen yurt dışındaydın ailen 2 ay sonra gelicekdi..
ben nezaket 28 yaşındayım İstanbulda doğup buyudum.ama evlenince samsuna yerleştim.(istanbulu cok özlüyorumsenağlama)teknik ressamım çalışıyorum:roflol::roflol::roflol:
aaa ask olsun daha dun yazıstıkya adım sazıyeeeeeeeeeeeeeee 89luyum ev hanımıyııııım[/Qewet tatlim dedimya saziye ve kumralper,(kadriye )ile tanışdık diye.hatta sen yurt dışındaydın ailen 2 ay sonra gelicekdi..
evewt eveeet doru bıldın ben oyum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?