2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

chocolatecım ben senın topıgınde esının seprm degerlerını sormustum.benım esımın hareket bırazz dusuk cıktı ve solda varıkosel cıktı.senın esın urolojıye muayene oldumu.belkı ondada oyle bısı vardr.en azından sperm degerının dusuklugunun nedenı odur da amelıyatla duzelır.kactı sızın degerler

Canim ben degerleri bilmiyorum henüz, sadece doktor bana spermlerin az ve hareketsiz oldugunu söyledi ama nekadar az ve nekadar hareketsiz hicbir fikrim yok. Yeni termin verdiler ta gelecek ayin 26. sina bunun icin gicik oluyorum iste doktorlara insan iki ay sonrayami verirmis termini benneyaptımki

Benimkide urolojiye gitti zaten, muayene oldu ama dikkat cekici birsey bulunmadi canim.

hımm anladım canım.ben kürler uyguluyorum esıme.kecıboynuzu kürü ve pekmezı.bal-polen-arısutu.zencefıllı bal.hergun domates ve cilek.havuc yedırıyorum harekete ıyı gelıyormus.bırde her sabah zeytınyagına yatırılmıs incir verıyorum.bızde 10 gun once ogrendık uyguluyorum 10 gundur.sende dene ozellıkle kecıboynuzu ıyı dıyorlar.bakalım hazıranda yıne yaptrcak sperm testı ınsallah bı faydası olur.

kızlar benım bu ay hamıle olmam lazım ızıne turkıyeye gıttıgmde bebegın yok mu dıyen kısılere hamıleyım demek ıstıyorum temmuzun 18 de ızıne gıdıyorum

farlutal nedir?? Napayim doktorumda bekle bekle demekten baska birsey bilmiyor zaten. Onun icin sirf cocuk istegiyle ugrasan bir doktordan termin aldim haftaya oraya gidecegim artik.

kızlar benım bu ay hamıle olmam lazım ızıne turkıyeye gıttıgmde bebegın yok mu dıyen kısılere hamıleyım demek ıstıyorum temmuzun 18 de ızıne gıdıyorum

nerdesınkı sen kııız, ınsallah kalırsın bu ay olmazsa hazırandada kalabılırsın:)

Benim esim inatcidir icer mi bilmiyorum. Keci boynuzunu almanyada bulmak zor. Ancak temmuzda türkiyeye gidiyorum. bana özel mesajla detayli anlatir misin canim tam olarak neler koyuyorsun nasil uyguluyorsun ve nasil yapiyorsun? Denemekte fayda var

Canim temmuzda bende türkiyedeyim bende isterdim hamileyim demeyi evleneli 3 yil oldu eminim her gören soracak bana ama napalim

canım Reform haus da bulursun ben burdakınde gormustum ama sen almanyanın hangı sehrınde oturuyorsun ludwigshafen yada mannheım da oturuyorsan sana adresını verırım

Canim temmuzda bende türkiyedeyim bende isterdim hamileyim demeyi evleneli 3 yil oldu eminim her gören soracak bana ama napalim

canım bende temmuzun 7 de 3 yıllık ewlı olcam ama ben yaklasık 3 aydır cınsel ılısk yasıyorum vajınusmus belasıyla ugrasıyordum Allahıma cok sukur atlatım bır kıtap sayesınde bılmıyorum o kıtap olmasaydı ben neyapardım

canım Reform haus da bulursun ben burdakınde gormustum ama sen almanyanın hangı sehrınde oturuyorsun ludwigshafen yada mannheım da oturuyorsan sana adresını verırım

yok gülüm ben köln yakinlarinda oturuyorum oralar uzak bana ama senin dedigini yapip bir reformhausa bakacagim. Keciboynuzunun almancasi nedir? Malum bitkilerle aram yok

ıyıkı atlattık o belayı bende 2 yıllık evlıyım,6 aydır ılıskı yasıyom. bı bucuk senem boşa gıtttttıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…