2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

hayırlısı bakalım
internette son üç adetini giirnce yumurtlamayı gösteren siteler var
büyük ihtimalle tutuyorr
değişse bile oradan bakk :)

hayırlısı bakalım
internette son üç adetini giirnce yumurtlamayı gösteren siteler var
büyük ihtimalle tutuyorr
değişse bile oradan bakk :)

canım son 3 adet tarihim yokki ocak şubat hamileydim martta 20 düşük yaptım nisan 23 adet oldum mayısta çalışmaya başladım yani biraz karışık bakalım hayırlısı

ya kızlar bişey sorucam dr bana adet olunca gel demişti ama bnm bugun misafirim var klomene başlıyam büyük ihtimalle kaçıncı gün başlanması gerekiyo bilen varmı yrn yada öbür gün gitsem olumuki

tam sınır oğlak burcunun benim patronumda bu sene 21 Ocak da doğum yapmıştı
2011 ocak topiğinede uğra canım orda da güzel paylaşımlar var

hadi ya oğlakmı oluo burcu hiç aklıma gelmemişti burcunun ne olcağıkaydirigubbakcemile3

aaa tamm canım uğrarım orayada

hadi ya oğlakmı oluo burcu hiç aklıma gelmemişti burcunun ne olcağıkaydirigubbakcemile3

aaa tamm canım uğrarım orayada

evet canım oğlak oluyor :))) ama sen tam sınırdasın benim 10 ocak inşallah o günleride görürüz alırızı kucaklarımıza yavrularımızı
doktora ne zaman gideceksin canım

evet canım oğlak oluyor :))) ama sen tam sınırdasın benim 10 ocak inşallah o günleride görürüz alırızı kucaklarımıza yavrularımızı
doktora ne zaman gideceksin canım

ayy inşallah canımmm dr.a yarın gidicemmm çok merak ediyorum bakalım kanda ne kadar çıkıcak

mrb kızlar nasılsınız.
aaaaaaaaaaaaaaaaaa burcuum hamile galiba.
canım çok tebrik ederim.
Allah sağlıkla hayıorlısıyla kavuşmayı nasip etsin inşallah.

mrb kızlar nasılsınız.
aaaaaaaaaaaaaaaaaa burcuum hamile galiba.
canım çok tebrik ederim.
Allah sağlıkla hayıorlısıyla kavuşmayı nasip etsin inşallah.

evet canım yeni bir hamişimiz daha var hihoyyyt
sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik bizde dün duyduk kalp atışlarını

hımm saol cnm ya o zaman ben yarın yada öbür gün gideyim en geç
haziran ayından çok umutluyum ben bakalım kısmet...

ınsallah yaaa.. hazıranda ıns topıgımız hamıleler patlaması yaşar :)) bugun dr.lar yok 19mayıs dıye.. yarın olurmu kızlar? ben pek bılmıyomda tr nin kuralları

Selam kizlar nasilsiniz?? ben göya nisan ayinda hamile kalmayi planliyordum, Mayis ayinin ortasina geldik daha hala adetim gelmedi. :sinifsinif:

adetim gelmezden birkac gün önce test yapdim negativti. bir hafta önce test yapdim tabii ki yine negativ.
Amma adetimde gelmiyor. Bende mecburen bari adetim gelsin diye dogum kontrol hapi almaya basladim dün

canım hersey nasıp kısmet ya olsun zaman herseyın ılacı adet de olursun ınsallah bır an once yenı calısmalarına baslarsın ama dr gıttın mı hapa baslamasanda farlutal ıcsen adetın gelse daha ıyıolmazmıydı

canım ya sen artık hiç takılmıyorsun buraya hayırdırbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…