2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

kızlar benım bugun akıntım cogaldı benım adetde en buyuk belırtım akıntımın cogalması galıba bu ayda yatacak hamılelık(((((((((

çokkk saollll sinemcimmm yaaa hep beraber sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
zaten testi arkadaşımla beraber yapmıştım pozitif grncee hemen annemi aradımm sevindi oda baya bi
ama eşim dün 4-12 çalışıodu bnde akşamüstü yapmıştım testi aramadım hiç gece gelince o yüzündeki ilk ifadesini grmek istedim zaten test yapcağımdan haberi yoktu.gece gelince oturcağı koltuğun üstüne koydum testi grnce şok oldu bu test gerçekten seninmi diyip durdu sabaha kadar sabah bidaha yaptımm o zmn gerçek olduğunu anladı dışarı çıkınca aramış herkesi aradıklarıda bni arayıp duruo hayırlı olsun dieee. bide dioduki hastaneye gidelim herkese öle sölerizzzkaydirigubbakcemile3
canımmmmmmmmm çokk teşekkürlerr bn de senin için çokk sevindimm alcaz inşallah senin habeinidee:Saruboceq:
4 günüm var canım ama göğüslerim şişmedi ya o yüzden umutlanmıyorum

canım sen göğüslere takılma bnm adet günümden iki gn önce şişmişti baya hmde dediğim gibi bnde hep şişerdi ama 2 gndür eskisi gibi şuan şişlik falan yok
herkeste aynıbelirtiler olmazki

bencede canım herkezde aynı belırtı olcak dıye bır kayde yok benımde sısmedı mesala benım adetımın baslamasına 4-5 gun kala bol akıntım olur 4 gun falan kaldı adet olmama ve bol akıntım war heralde bu ay yattı benımısı

kızlaar selaam.. gecmısı okumadım cokdu sayfalar.. goz gezdırdım burcuuum hamıleymiş cook cook tebrık ederım canım. darısı bıze ınsallah

canım ne bileyim ya ilk hamileliğimde şişti ya o yüzden umutsuzluğa kapıldım

burcumm hayırlı olsunnn :)
hamişmisşsin kaçıncı denemende hamile kaldın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…