ben pazar günü yatak odamı temizledim kışlıkları kaldırdım yazlıkları çıkardım süpürge tuttum sildim tabi tek başıma yapmadım sağolsun annemde yardım etti camlarımı silmiyorum ben taşınacaz yakında sevmiyorum evi zaten girdiğim zaman daha kirliydi o zaman temizledim yeter işte
fıstıkk naber,kent hastanesi gerçekten çok iyi ama ben dr.umdan çoook memnunum elimi kestiğimde bile aradım adamı çok güzel ilgilendi yani,egepolde üçyolda,sana hertürlü uzak olcak ama fikrin olsun diye dedim cnm ama hep kenti istiyormuşsun oraya git tabi aklında kalcağına,inşallah güzel haberler verirsin
hastaneye cnm özel hastane
Bende özel hastaneye gidiyorum ama doktorum sadece perşembe günleri orada bu hafta muayenesine gitmiştik eşimde hep buraya gelelim dedi bende gerek olmadıkça neden bu kadar para verelim ki dedim yok dedi burası daha iyi aletleri falan özel dedi oğluna değermiş :)))
evet yaaa. bende bu evıme 7ay once tasındım kiradayız. bir pistikiii canım cıkdı temızlıcem dıye tekbaşına (Maglum ailem yok). 1 hafta yattım hastalandım kocaman ev ıkı odam boş. mutfak yatak odası oturma odası kullanıyom.başka eşyam yok. boş odalardan bırınede camasırımı asıyom.
ev alacaz ınsallah yakında. ondan esya almadık ,bı yatak odası aldık gerısı kayınvalıdemlerın . guzelce tertemız evıme cıkıp yenı esyalar almayı hayal edıyom ınsallah alırız bı gün. boshayallersmile
bende yarın gittiğimde sorcam muayenesini çünkü extra durumlar çıkabiliyor ya cnm, lazım olur yani,ama genel kontrollere hastaneye giderim bizim hastanede çok rahat,sakin oluyo ve eşyalarınıda çok beğendik çok yeni ve şık yapılmış
canım bizde evlendiğimizde evimiz yapılıyordu oraya taşınacaktık ama sorun çıktı anlaşamadık o yüzden bizde fazla eşya almamıştık benimde iki odam boştu küçük olana çoğu eşyamı açmamıştım onları yerleştirmiştik biride aynen senin gibi çamaşır odası olmuştu halı ve perdelerim annem gilindi hep kendi evimize göre yaptırcaz diye onlarıda almadık ev işi uzayınca oturma grubu aldık çünkü hep salon takımını kullanıyorduk şuanda yeni ev için anlaştık yine orasıda eylülde başlayacakmış 2-3 sene sürer bizde karşı dairemize taşıncaz orası daha bakılmı diye
cnm git valla aklından giden bişey olur onlarda bilgilendiriyorlar,elde bulunsun yani,sağlık ocağına gitçeksin ordaki hemşireniz kayıt ediyor okadar zaten,bizimde sağlık ocağımız çok yakındı bende gittim hemen,bizim hastanemiz uzak ya,yani arabayla 25dk falan hatta eşimde doğumda nasıl yapçaz 1 gün önceden yatarsın olmazsa diyor,aslında evimizin dibinde ege üniversitesi var bide şifa hastanesi var ama onları istemedim,burasıda 1 sene olmuş açılalı,yeni şubeside açıldı hatta hemen yanına,şimdilik çok memnunum bakalım hep böyle gider inşallah
arkadaşalr ben regi oldum...yeni tarihim 15 haziran ....
cnm hayırlısı olsun mse121822 ,inşallah bu aya kısmetse,arkadaşlar ben çıkıyorum biraz bankaya gidicem görüşürüz
Pişt...
Hele sen onu bir gör sonrada kalp atışını duy sonra inanacaksın canım...Ben yaşamadım ama tahmin edebiliyorum canım...kızlar günaydınnn
ayyy bn bugün hastaneye gtcemm bakalım orda nasıl çıkcak hala alışamadım bn deilmişim gibi sanki sizdede öle olmuşmuydu
arkadaşalr ben regi oldum...yeni tarihim 15 haziran ....
Off nerde bu hatunlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?