2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

evet yaaa. bende bu evıme 7ay once tasındım kiradayız. bir pistikiii canım cıkdı temızlıcem dıye tekbaşına (Maglum ailem yok). 1 hafta yattım hastalandım kocaman ev ıkı odam boş. mutfak yatak odası oturma odası kullanıyom.başka eşyam yok. boş odalardan bırınede camasırımı asıyom.
ev alacaz ınsallah yakında. ondan esya almadık ,bı yatak odası aldık gerısı kayınvalıdemlerın . guzelce tertemız evıme cıkıp yenı esyalar almayı hayal edıyom ınsallah alırız bı gün. boshayallersmile

evet canım gerçi bana kentte uzak egepolde bakalım artık hangisi olursaa

bn bugün aile hekimine gtcem burdaki herlade kayıt falan yapıolarmış hamile kalınca sizde yaptırdınızmı

hastaneye cnm özel hastane

Bende özel hastaneye gidiyorum ama doktorum sadece perşembe günleri orada bu hafta muayenesine gitmiştik eşimde hep buraya gelelim dedi bende gerek olmadıkça neden bu kadar para verelim ki dedim yok dedi burası daha iyi aletleri falan özel dedi oğluna değermiş :)))

evet yaptırdım bende, onlarda bazı günlerinde arayıp haber veriyorlarmış takiplerini falan yapıyorlarmış bebeğinde aşı günlerini falan söylüyorlar heralde

bende yarın gittiğimde sorcam muayenesini çünkü extra durumlar çıkabiliyor ya cnm, lazım olur yani,ama genel kontrollere hastaneye giderim bizim hastanede çok rahat,sakin oluyo ve eşyalarınıda çok beğendik çok yeni ve şık yapılmış

canım bizde evlendiğimizde evimiz yapılıyordu oraya taşınacaktık ama sorun çıktı anlaşamadık o yüzden bizde fazla eşya almamıştık benimde iki odam boştu küçük olana çoğu eşyamı açmamıştım onları yerleştirmiştik biride aynen senin gibi çamaşır odası olmuştu halı ve perdelerim annem gilindi hep kendi evimize göre yaptırcaz diye onlarıda almadık ev işi uzayınca oturma grubu aldık çünkü hep salon takımını kullanıyorduk şuanda yeni ev için anlaştık yine orasıda eylülde başlayacakmış 2-3 sene sürer bizde karşı dairemize taşıncaz orası daha bakılmı diye

benim gittiğim hastanede bu sene yeni açıldı Antalya nın en büyük özel hastanesi ve evimize 5 dk uzaklıkta ama doktorum çok ilgi gören biri ve sadece perşembe günleri orda olunca zor randevu buluyoruz bazen

bide ben aile hekimine falan başvurmadım hiç bilgimde yok :bbo:

bızde işte heralde 1 sene sonra felan taşınırız. ev bakınıyoz büccemize göre. bende eşime dıyorumkı .. bıtane bebegımız olsun 2-3yaşına kadar burda oturalım burası bakımsız. yoksa hertaraf dagılır kırlenir abinin cocugunu gormuyonmu yazık yenı esyalarıma dıyom.. düşündügü seye bak dıyo :))))))

cnm git valla aklından giden bişey olur onlarda bilgilendiriyorlar,elde bulunsun yani,sağlık ocağına gitçeksin ordaki hemşireniz kayıt ediyor okadar zaten,bizimde sağlık ocağımız çok yakındı bende gittim hemen,bizim hastanemiz uzak ya,yani arabayla 25dk falan hatta eşimde doğumda nasıl yapçaz 1 gün önceden yatarsın olmazsa diyor,aslında evimizin dibinde ege üniversitesi var bide şifa hastanesi var ama onları istemedim,burasıda 1 sene olmuş açılalı,yeni şubeside açıldı hatta hemen yanına,şimdilik çok memnunum bakalım hep böyle gider inşallah

gebe kalmak için:
demir:kırmızı et, kümes hayvanları....
tam tahıllı ekmek....
çinko (istidye, kuru fasulye, dana eti, peynir, mısır) özellikle kısırlık problemi olanlar için önemlimiş bu hem erkek hem bayan için yane....
antioksidanlar (yaban mersini, kıvırcık, biber).....
vitamin+mineral+lif (brokoli, kabak,bezelye) tüketilecekmiş kızlar.....

eşimde arabayı çalıştırmaya gerek kalmaz yürürsün şurdan 5 dk hem iyi gelir diyor kaydirigubbakcemile3

Pişt...
kızlar günaydınnn

ayyy bn bugün hastaneye gtcemm bakalım orda nasıl çıkcak hala alışamadım bn deilmişim gibi sanki sizdede öle olmuşmuydu
Hele sen onu bir gör sonrada kalp atışını duy sonra inanacaksın canım...Ben yaşamadım ama tahmin edebiliyorum canım...
arkadaşalr ben regi oldum...yeni tarihim 15 haziran ....

boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

2010 MAYIS AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

pelin67---------------------------------21 Mayıs---------------6. deneme
gülpembe80-------------------------22 Mayıs---------------5. deneme
toprakceylin-------------------------23 Mayıs---------------3. deneme
nehir25--------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme
pili--------------------------------------25 Mayıs---------------2. deneme
hilal24---------------------------------?? Mayıs---------------3. deneme
azize1---------------------------------29 Mayıs---------------2. deneme
sellvi27-------------------------------?? Mayıs---------------2. deneme

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

welcome------------------------------02 Haziran---------------15.deneme
erginsena-----------------------------05 Haziran---------------4. deneme
kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme
seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme
suur------------------------------------08 Haziran---------------3. deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
simiramis-----------------------------?? Haziran--------------11.deneme
bsbirkin--------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
pretty9217----------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****İşte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****İşte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****İşte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah... :lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah... :lepi: :CüvCüv:

BEKLEMEDEKİLER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…