hemen yoruldum yaaa belim agrıdı ütü yaptım. kafamçokkarıştı
benımde yapmam gereken ütülerim var ama hıc canım ıstemıyor ütüyü hiç sevmiyorum
bende geldim kızlar
ŞAZİYE sorma ya benimde evde biraz ara ara badana işlerimiz var...Sadece tavanlar...Bu hafta eşim gece çalışıyor gündüz yapacaktı istemedim yapmasını kandırdımda izinli gününde yapacak...Birde salonla oturma odası değişecek offf...
hoşgeldin cnm
yaa cok yoruluyo ınsan ugrasıp duruyoruz ev ısıyle. bazen esım gelır bana der aa şunu nıye yapmadım evdesın ınsan yapar ..aa bu nıye boyle evde duruyon yapsaydınya. bı sınır oluyom ozaman sankı bız yorulmuyoz ev ısıyle felan. temızlıktı ütüydü yemektı oturamıyoz bıle dordu durust. ama anlamıyolar ıste adı ustunde ERKEK
Yok benim ki öyle demez canım...Daha çok ben durmadan iş yapıyorum diye kızar...Kendimede dikkat etmem ağırmış filan kaldırırım hemen...Oda benden farksız ama evin içinde değişikliği oda çok seviyor...Bu kış büyük odada oturduk çok zor ısındı birde üstte çatı olmayınca bizde biraz daha ufak odaya geçelim dedik ondan değişim yapacağız...
kızlar şimdi tamamen oturdum pc b aşına pc açıkken postaneye gittim salı güü eşimin doğum üne ona hediye gönderdim
canım sana bır sey sorcam yazının altında bır resım cıkıyor ustunde tıcker faktory yazıyor onu nasıl koyuyorsunuz oraya bende koymak ıstıyorum ama bır turlu cozemedım
ceylinciğim bugunu saymaksak 2-3 gunumuz kaldı heycanlımısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?