2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

ŞAZıYE sorma ya benimde evde biraz ara ara badana işlerimiz var...Sadece tavanlar...Bu hafta eşim gece çalışıyor gündüz yapacaktı istemedim yapmasını kandırdımda izinli gününde yapacak...Birde salonla oturma odası değişecek offf...

yaa cok yoruluyo ınsan ugrasıp duruyoruz ev ısıyle. bazen esım gelır bana der aa şunu nıye yapmadım evdesın ınsan yapar ..aa bu nıye boyle evde duruyon yapsaydınya. bı sınır oluyom ozaman sankı bız yorulmuyoz ev ısıyle felan. temızlıktı ütüydü yemektı oturamıyoz bıle dordu durust. ama anlamıyolar ıste adı ustunde ERKEK

Allahtan benım esımde öyle seyler yok hatta ne cok ıs yapıyorsun boşverrr keyfine bak der:1hug:

Yok benim ki öyle demez canım...Daha çok ben durmadan iş yapıyorum diye kızar...Kendimede dikkat etmem ağırmış filan kaldırırım hemen...Oda benden farksız ama evin içinde değişikliği oda çok seviyor...Bu kış büyük odada oturduk çok zor ısındı birde üstte çatı olmayınca bizde biraz daha ufak odaya geçelim dedik ondan değişim yapacağız...

canım sana bır sey sorcam yazının altında bır resım cıkıyor ustunde tıcker faktory yazıyor onu nasıl koyuyorsunuz oraya bende koymak ıstıyorum ama bır turlu cozemedım

kızlar şimdi tamamen oturdum pc b aşına pc açıkken postaneye gittim salı güü eşimin doğum üne ona hediye gönderdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…