2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

1. adım: Trying To Conceive Ticker adresine gir http://www.tickerfactory.com/ezticke...ner.php?type=0
2. adım: Açılan sayfada Ruler/Slider seç ve Next de
3. adım: Sıradaki sayfada 16 ya kadar sayfalarda farklı resim formatları var istediğin bitanesini seç, başındaki butonu tıklayarak,sonra yine Next
4. adım : Sıradaki sayfada 10 a kadar olan sayfalarda bulunduğun günün resmini seçiyosun sonra yine Next
5. adım : Gelen sayfada
Cycle Start Date: Son adetinin başlama tarihi
Cycle Length: Siklusunun uzunluğu
Ovulation Cycle Day: bunu boş bırakabilirsin
Current Time: 1 a.m. yap
Sonra yine Next diyosun
6. Adım: Açılan sayfada grafiğin görünüyo zaten, hemen altında da bbCode: var.
O kodun içinden ....[img] arası olan kısmı kopyalayıp kullanıcı panelindeki Profil Düzenle bölümdeki kendi kısmına yapıştırıyosun hepsi bu

[B][COLOR="Magenta"]Canım benimki adet döngüsü için...Hamile veyada evlilik içinse onu bilmiyorum...[/COLOR][/B]

çok değil canım ama merak ediyırum bendeki tüm belirtiler yok oldubu seferde göğüslerim haif hafif ağrımaya başladı sertleşmiş gibi sen ne durumdasın

karın agrım ve sık tuvalete cıkmaktan baska belırtım yok dun kasıklarımda agrıyordu akıntım falan vardı bugun yok oldu

selam kızlar bugun gittim doktora klomen verdi 5. gün başlıcam yani pazar günü hadi bismillah bakalım bu ay ne olcak

ah inş cnm yaa bu ay olmasını diğer aylardan çok daha fazla istiyorum yazın kayınvalidemlere gittiğimde hamile olarak gitmek istiyorum

canım inşallah allahım tüm isteyenler versin bende bu ay çok istiyorum 25 mayıs eşimin doğum günü ona o çift çizgiyi göndermek istiyorum:Saruboceq:

canım benımkı hıc kızmaz temızlık falan yapmasamda.hatta bana sen de temızlık hastasısın dıyor.oysa hergun yapamıyorum okulda oldugum ıcın.haftaıcı ustten alıyorum.haftasonu derın temızlık oluyor.ona bıle hep temızlık yapıyorsun dıyor.ama haftasonu supurme ısı onundur.o supurur ben sılerım ,toz alırım,camasır,utu ,yemek falan zaten yoruyor supursun artık okadarda yapsın.ama supurme ısını o yaptıgı ıcın soylenır.bu haftada temızlık yapma der.:roflol: bence sende yaptr da bıdaha soylenmesınalsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…