Yollayayım canım nasıl yapılacağını...
ne aldın cnm
sağol cnmopuyorumnanaktan
çok değil canım ama merak ediyırum bendeki tüm belirtiler yok oldubu seferde göğüslerim haif hafif ağrımaya başladı sertleşmiş gibi sen ne durumdasın
1. adım: Trying To Conceive Ticker adresine gir http://www.tickerfactory.com/ezticke...ner.php?type=0
2. adım: Açılan sayfada Ruler/Slider seç ve Next de
3. adım: Sıradaki sayfada 16 ya kadar sayfalarda farklı resim formatları var istediğin bitanesini seç, başındaki butonu tıklayarak,sonra yine Next
4. adım : Sıradaki sayfada 10 a kadar olan sayfalarda bulunduğun günün resmini seçiyosun sonra yine Next
5. adım : Gelen sayfada
Cycle Start Date: Son adetinin başlama tarihi
Cycle Length: Siklusunun uzunluğu
Ovulation Cycle Day: bunu boş bırakabilirsin
Current Time: 1 a.m. yap
Sonra yine Next diyosun
6. Adım: Açılan sayfada grafiğin görünüyo zaten, hemen altında da bbCode: var.
O kodun içinden ....[img] arası olan kısmı kopyalayıp kullanıcı panelindeki Profil Düzenle bölümdeki kendi kısmına yapıştırıyosun hepsi bu
[B][COLOR="Magenta"]Canım benimki adet döngüsü için...Hamile veyada evlilik içinse onu bilmiyorum...[/COLOR][/B][/QUOTE]
sonra yaparım cnm
ayakkabı aldım canım[/QUOT
ıyı günlerde eskitsin
ayakkabı aldım canım[/QUOT
ıyı günlerde eskitsin
sağol canım köy yerinde bundan iyisi can sağlığısırnaşık şey
selam kızlar bugun gittim doktora klomen verdi 5. gün başlıcam yani pazar günü hadi bismillah bakalım bu ay ne olcak
hadi hayırlısı canım inşallah bebiş bu ay göbişte olur
deniz seninde adetine 2-3 gün kala belirtilerin azaldı mı çoğaldı mı
selam kızlar bugun gittim doktora klomen verdi 5. gün başlıcam yani pazar günü hadi bismillah bakalım bu ay ne olcak
Hadi hayırlısı canım...Senin için yeni bir süreç başlıyor...Sonu inşallah güzel olur...
ah inş cnm yaa bu ay olmasını diğer aylardan çok daha fazla istiyorum yazın kayınvalidemlere gittiğimde hamile olarak gitmek istiyorum
yaa cok yoruluyo ınsan ugrasıp duruyoruz ev ısıyle. bazen esım gelır bana der aa şunu nıye yapmadım evdesın ınsan yapar ..aa bu nıye boyle evde duruyon yapsaydınya. bı sınır oluyom ozaman sankı bız yorulmuyoz ev ısıyle felan. temızlıktı ütüydü yemektı oturamıyoz bıle dordu durust. ama anlamıyolar ıste adı ustunde ERKEK
welcome profılını duzenleyı tıkladım o bolumunde nereye yapıstırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?