2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

2010 MAYIS AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

pelin67---------------------------------21 Mayıs---------------6. deneme:Saruboceq:
gülpembe80-------------------------22 Mayıs---------------5. deneme
toprakceylin-------------------------23 Mayıs---------------3. deneme
nehir25--------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme
pili--------------------------------------25 Mayıs---------------2. deneme
sellvi-----------------------------------27 Mayıs---------------2. deneme
azize1---------------------------------29 Mayıs---------------2. deneme
hilal24---------------------------------?? Mayıs---------------3. deneme

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

welcome------------------------------02 Haziran---------------15.deneme
erginsena-----------------------------05 Haziran---------------4. deneme
kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme
seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme
suur------------------------------------08 Haziran---------------3. deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
simiramis-----------------------------?? Haziran--------------11.deneme
bsbirkin--------------------------------22 Haziran---------------5. deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****İşte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****İşte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****İşte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah... :lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah... :lepi: :CüvCüv:

BEKLEMEDEKİLER[/QUOTE]

Dün akşam eşimde gider ayak işe masa üstü pc bozdu açılmıyor kaldım laptopa bunuda sevmiyorum...Uyansında yapsın bali masa üstünü...

Sinemmm nerelerdesin doktora gidecektin merakk ettimm :hulya:

cnmm daha yeni geldim annemlere gitmiştim ordan,bebeğim 3.5 cm olmuş kolu bacağı ayakları herşeyi belli ve hiç yerinde durmadı hep ayaklarını ellerini indirdi kaldırdı dr.da çok hareketli dedi sinir sistemi çok iyi demek dedi,artık sağlıklı bir bebek dedi hiç korkma aklında korkuların kalmasın artık dedi,9 hazirana 2li test tarihi verdi cnm yeni resmimizide aldık müthiş birşey akşama scan ederim çok mutlu oldum,çok sevindim allah inşallah isteyen herkese nasip etsin,yemek hazırlıcam cnm gece girmeye çalışırım,herkese güzel sohbetlerzemuszemus

ay canım benim cok sevindim....sağsalim kucağınada lırsın inşallah.çok duygulandım ya..darısı basımıza daha 10 gunum var benim...

tatlım yaa çok sevindim... ben nasıl dayanacam 18 hazirana kadar bilmiyorum inşallah sonuna kadar hep iyi gider...
pazar günü kuzenimin düğünü var bu aralar giremeye bilirim akşamları koşturmaca falan istanbula gelin gidecek :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…