çok güzel cnm inş sağlıkla doğduğunu da görürsün
ayyyy kızlar olmuşmu tickerim güzel
canım telefonla konuşuyordum yapmışsın bile çok da güzel olmuş
deniz canım folikplus kullanıomusun ne zmn başladın
neden kimse selam vermiyo
Nasılsınız kızlar...
iyiyiz canım sen nasılsın opuyorumnanaktan
Dün akşam eşimde gider ayak işe masa üstü pc bozdu açılmıyor kaldım laptopa bunuda sevmiyorum...Uyansında yapsın bali masa üstünü...
yok canım ben hiç bir yöntemi bilmiyorum ama Dilek anlıyordu ondandeniz sen ateş ölçme yöntemiini bılıyormusun
Sinemmm nerelerdesin doktora gidecektin merakk ettimm :hulya:
cnmm daha yeni geldim annemlere gitmiştim ordan,bebeğim 3.5 cm olmuş kolu bacağı ayakları herşeyi belli ve hiç yerinde durmadı hep ayaklarını ellerini indirdi kaldırdı dr.da çok hareketli dedi sinir sistemi çok iyi demek dedi,artık sağlıklı bir bebek dedi hiç korkma aklında korkuların kalmasın artık dedi,9 hazirana 2li test tarihi verdi cnm yeni resmimizide aldık müthiş birşey akşama scan ederim çok mutlu oldum,çok sevindim allah inşallah isteyen herkese nasip etsin,yemek hazırlıcam cnm gece girmeye çalışırım,herkese güzel sohbetlerzemuszemus
cnmm daha yeni geldim annemlere gitmiştim ordan,bebeğim 3.5 cm olmuş kolu bacağı ayakları herşeyi belli ve hiç yerinde durmadı hep ayaklarını ellerini indirdi kaldırdı dr.da çok hareketli dedi sinir sistemi çok iyi demek dedi,artık sağlıklı bir bebek dedi hiç korkma aklında korkuların kalmasın artık dedi,9 hazirana 2li test tarihi verdi cnm yeni resmimizide aldık müthiş birşey akşama scan ederim çok mutlu oldum,çok sevindim allah inşallah isteyen herkese nasip etsin,yemek hazırlıcam cnm gece girmeye çalışırım,herkese güzel sohbetlerzemuszemus
ay canım benim cok sevindim....sağsalim kucağınada lırsın inşallah.çok duygulandım ya..darısı basımıza daha 10 gunum var benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?