KILZAR SIMDI BISEY SORUCAM SIZE..DIYELIMKI DOLLENME OLDU NE ZAMAN ADETIN TAHMINEN KACINCI GUNUE DENK GELIYO VE HANI LEKELENME OLUYOMUS YA O NE ZAMAN OLUYO YADA NEDEN OLUYO ..AY BENDE TAM OLARAK NE SORUCAMI ANLATAMADIM AMA SIZ ANLADIYSANIZ CEVAP VERIN:kedi:
aynen catladım bende...canım idrar testini gunun gcince yapılır diye biliyorum..ama içini rahatlatmak için yap istersen.ben adet olmam gereken gunun ertesi gunu kan testi yaptırdım emin olmak için...
cnm ben 4 gün önce erken gebelik testi alıp yapmıştım çıkmamıştı,bigün önce hastanede idrar testi yaptırmıştım pozitifti ama hemşire belirsiz dedi yani silikmiş sanırım,günüm geldiğinde de kan testinde öğrenmiştim,hemde geç döllenme falan değil bende idrarda çok net sonuçlar vermedi yani
ay alemsin.aynı ben gibisin..aynen yolda bile vuruyo o duygusallık...bende sertimdir hatta dışardan tanımayanlar burnu havada der ta ki tanıyana kadar...karamsarlıkda var.var.
Bu kış bizim balkona guvercinler yuva yaptı.kıyamadık soğukda bozmadık.anam guvercin o kadar doğurğan cıktıki.biri buyudu bakdık diğerleri geliyor.azamanlar hamilelik yok bende.diyorum ki içimden allah'ım bizi sınıyomusun.neyse artık evin yanındaki ağaç yeşermeye başlayınca dedik ki yuvayı ağaca taşırlar havalarda ısındı.artık balkonu temizlemekden gına gelmişdi yani.tam biz onların evini taşıyacakken.:)))) bakyık ki bi tane daha.butun hepsi uçmayı öğrenmiş gitmiş yuvadan bi tanesi kalmış.meğer gözleri gormuyomuş....kuş kombi dolabının üstündeki yuvadan yere duşmuş yuvayada cıkamıyo.napsak napsak derken eşim kuşu aldı bi kutunun içine koyup ağaçlık bi yere götürdü....(o sırada hamileliğim çıktı piyasaya)balkonu temizledi.ama bir pislenmişki.minik minik pireler vardı.iyiki temizledik dedi.ama ben ne zaman balkona cıksam o kuş aklıma gelir huzunlenirim.gecende de eşime dedimki yanlışmı yaptık kördü diye.ya bizim bebeğimize bişey olursa diye. Oda dediki bi başkası olsa yumurta halinde atardı biz yine iyi bakdık.kaldırmasaydık birlenecekdik artık....ben ben hala uzuluyorum o kuşaa(masal gibi bişey oldu buda::))))bilmiyorumkismile
o lekelenme denen şey dollenme oldukdan sonra bebek rahime yerleşirken oluyor.yerleşme kanaması deniyor.nedeni ise bebek yerleşiken rahimde bazı kılcal damarlar catlıyomuş buda onun kanamasıymış canım...
canım bence sorun biraz saçma olmuş laelaelaelaelae döllenme siperm yumurtaya kavuştuktan sonra oluyor mesala benim kiler iicene tanışmışlar yumurtam baya ağırdan almış kendini geç döllenmişler delikafadulden
himm bende ole yapiyim birde cok karnim agriyo belki adet olacagimdandir ben pazartesiyi bekliyeyim
canım benim cok sağol.inşallah dediğin gibidir.olsun cnm bakmışsınız okdara napalım ev batmaya başlamış artık,yazık ya keşke gözleri görseymiş kuşunda(( ona ağaçta diğer kuşlar bakar belki cnm sıkma canını,allah hiç bişey yapmaz bebişinize hatta o kuşlara baktığınız için ödüllendirir sizi hiç öle kötü düşünme sen rahat ol
canım bencede benım adetım 7 gun gectıkten sonra yapmıstım ben sabah sabah 1 dakıka bekleyıp cıkmıyo dıye gerı yatmıstım meger ogun cıkmıs benım testte:))) ben saat 7 de yapmıstım sabah testı saat 10 da bı kalktım cıft cızgı var ..ama hıc suphelenmedım bıle ne salakmısım taa 12 .gune kadar hıc umut yoktu bende sonra yapınca hemen cıktı ama erken yapınca da tam cıkmıyo
ay canım oyle dusunme belkı de allah sana onların sevabına verdı bu bebısı yanı o kadar bakmıssın ya onlar sana ne kadar dua ettı kımbılır..
cnm senin döllenme olmuştur eğer hamileysen hani bu adete 14 gün kala yumurtlama günleri diyoruz ya o sırada sperm yumurtayı bulmuşsa döllenmiştir, ama o yerleşme kanaması herkeste olmuyor kiminde sürekli oluyor,bende hiç olmadı,bence o kanamayı bekleme hiç zaten birazda moral bozucu bişey olsa gerek,genelde korkuyor hamileler onu görünce acaba bebeğime bişeymi olcak diye
canım bende adet belirtilerini yaşadım.acayıp karnım ağrıdı.goguslerim şişti.her sancıda kesin adetim dedim.ama meğer hamileymişim.ben aslında daha da beklicekdim ama o stresi kaldıramadım.kesin sonuç kan testidir diyip yaptırdım.eğer kendini kotu hissedeceksen yap testini beieşy kaybetmessin en azından rahatlarsın.bakdın hala olmuyosun kan testi yaprırısın.
canım benim cok sağol.inşallah dediğin gibidir.
ya bugun cok duygusalım yine herhalde gozum sulandı:))))))))inşallah canım inşallah oyledir.
gec dollendıgını nerden anladın canım sen????
hıım benım yumos gecen p.tesı catlamıstı dr oyle demıstı kızlar sımdı dollenme olduysa bebek rahıme ne kadar sonra dusuyo kı acaba sorlar sacma oluyo ama napım ıste tam bılmıyorum kı nasıl sorucamı
tam olarak bilmiyorum ama 1 kaç gun olabilirmi acaba.tuplerde dolleniyo sonra rahime yavas yavas yaklasıyo.sen dollenme gunuyle uğraşma boyle detaylara inersen.işin içinden çıkamazsın.bence sen cok yakın bi zamanda hamile kalıcaksın....benim kardeşimde klomenle hamile kaldı.ama duşurdu tutunamadan.değeri çıkıcağına aşağı duşdu.ilacını yanlış kullanmış bide akıllım..adet gunun ne zaman...
neyse kizlar ben cikyorum biray sonra girerim topragida cok merak ettim acikcasi insallah hamile oldugunu ögrenmistir
canım günüm geçince test yaptığımda acayip silik çıkmıştı kanda da değeri çok düşüktü o zaman bakan doktor daha yeni demişti muayene olduğumda da doktorum zor görmüştü ilkinde 6 haftalıkken gitmiştim ama doktor 5 haftalık gibi dedi bir daha ki gittiğimde tam öğrendik 4 gün geç döllenme olmuş
bugun olmazsam yaparim heralde benim hep aralarinda 30 gun surer martta23 de oldum nisanda 23 de oldum bu aydada22 de olmam lazim cunku nisan ayi 31 cekti
hıım benım yumos gecen p.tesı catlamıstı dr oyle demıstı kızlar sımdı dollenme olduysa bebek rahıme ne kadar sonra dusuyo kı acaba sorlar sacma oluyo ama napım ıste tam bılmıyorum kı nasıl sorucamı
tam olarak bilmiyorum ama 1 kaç gun olabilirmi acaba.tuplerde dolleniyo sonra rahime yavas yavas yaklasıyo.sen dollenme gunuyle uğraşma boyle detaylara inersen.işin içinden çıkamazsın.bence sen cok yakın bi zamanda hamile kalıcaksın....benim kardeşimde klomenle hamile kaldı.ama duşurdu tutunamadan.değeri çıkıcağına aşağı duşdu.ilacını yanlış kullanmış bide akıllım..adet gunun ne zaman...
5 MAYISTA OLMUSTUM CANIM SIMDI 5 HAZIRANDA GELMESINI BEKLEMEDEN BEKLIYORUM:)))))
5 MAYISTA OLMUSTUM CANIM SIMDI 5 HAZIRANDA GELMESINI BEKLEMEDEN BEKLIYORUM:)))))
biraz sabır..eğer cok dayanamazsan ilişkiden 10 gun sonra kanda gebelik cıkıyor.baktırırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?