2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

cnm benim koyulaşmadı tenimde beyaz, sarıyım biraz ondan olabilir tenlede alakalı sanırım o bence,ama dikleşti ve biraz büyüdü

kızlarr bişey sorucam
benim canım mercimek köftesi istiyor.ama içinde kimyon var diye yapıp yemiyorum.kimyon gebelikde yenmemesi gerek yiyecekler arasında.bide cay içmeyin deniyor.onuda içiyorum elimden geldiğince acık..bişey daha bacak bacak üstüne atmayın diyo ama ben atmadan rahat oturamıyorum...sizin bu konularla ilgili bilginiz varmı?

cnm kimyonu ve bazı baharatları duymuştum,çayıda benim dr.um dedi çay kahveyi mümkün olduğunca azalt diye allahtan ben hiç içmiyorum 2sinide,ama sende azalt cnm ilk açık iç sonra yavaş yavaş azalt sayısını,ama bacak bacak üstüne atmayı hiç duymadım gerçi nerde hamile görsem hep düz oturuyor dün daha hastanede gördüm bi ben bacak bacak üstüne atıyodum,gerçi onların atçak hali kalmamıştı hiç hep 8-9 aylıklar vardıkaydirigubbakcemile3
kızlar günaydın.ben bu ay çalışmam olmayacak kocacım kursa gitck demiştim.kursu iptal oldu.çok sevindim.inş haziranda olur.

ohhhh ne şans,ne güzel inşallah bebişiniz gelir cnm,iyi çalışın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

cnm benim koyulaşmadı tenimde beyaz, sarıyım biraz ondan olabilir tenlede alakalı sanırım o bence,ama dikleşti ve biraz büyüdü

canım bende beyaz tenliyim hele göğüslerim bembeyaz :roflol: ama benimkilerin uçları resmen morarmış gibiydi bir kaç gün öle koyuydu sonra geçti ama

kızlar gunaydın hepınıze ıkı dakka bı gırdım sımdı gorumceme gıdıyorum kahvaltıya gıdıyımde gelın gorumce bı kahvaltı yapalım soyle sımemcımmmmm canımmmm dogum gunun kutlu olsun nıce mutlu yıllara ınsallah tum aılenle

heralde ilk büyüdükleri için öle bi şaşırdılar ne olduğunu :)))) sonra kendilerine geldiler, ama benimde kocaman oldular valla uçlarıda heryeri :))))

ayy cnm çok teşekkür edertim amin inşallah,sen nasılsın iyisin demi cnm

Hamıs olan kızlar bı sorum daha var hepınızın gÖĞÜs ucları koyulastımı

hııım tamam ozaman benımde hıc bır koyulasma yok zaten ılkındede olmamıstı.bende acık tenlıyım ondan heralde

kızlar günaydın.ben bu ay çalışmam olmayacak kocacım kursa gitck demiştim.kursu iptal oldu.çok sevindim.inş haziranda olur.

insallah canım hazıranda burda hamıs patlamı olur ınsallah:Saruboceq:

benimde koyulaşmadı..dolgun ve sert

canım ılk belırtını ne zaman yasamaya basladın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…