toprak senin ne olduu :)
kızlar bişey soracağım benim hesabıma göre yumurtlama günlerim 4-9 mayıstı ben 3-11 mayıs günlerinde ilişkiye girdim mesela 10 mayısta döllenme olmuş olsa 13 gün geçti döllenme üzerinden diyelim dün tes yaptım 12 gün geçmiş oluyodu yani testte çıkması mı gerekti
kizlar karnim agriyor acaba adetmi olcam habire tuvalete gidiyorum geldimi diye hic bir sey yok
benimde öle
ben cevaplayayım :) hayır 10 mayısta döllenme olmuşsa onun rahme ulaşması ancak o kadar sürüyo....hormon döllenme rahme yerleştikten sonra salgılanmaya başlıyo...ayrıca hemen salgılanma başlasa bile zaten çıkmaz çıkması içinde biraz gün geçmesi gerek çünkü iki günde bir artıyo bu hormon...en önce kana ordanda idrara geçiyo idrar testleri bu yüzden geç gösteriyo zaten gebeliği...
umarım öyledir diğer topiklerde okudum ama buradaki arkadaşların fikirlerine çok güveniyorum umarım görmem kırmızıları
canim senin adetin ne zamadi
Kızlar biriniz benim yerime salı gününe kadar listeyi yapsın...Ewde tadilat çıkartık hem pc sorun var sayfam kapanıyor birden..Salı görüşürüz öptüm hepinizi...
umarım öyledir diğer topiklerde okudum ama buradaki arkadaşların fikirlerine çok güveniyorum umarım görmem kırmızıları
insallah canim gormeyiz normelde bizim dun adet olmamiz lazimdi hesap edince oyle oluyor hayirlisi Allahtan
canım martta düşük yaptım işte marttan beri istiyoruminşallah görmezsin....ne zamandır istiyosun
canım martta düşük yaptım işte marttan beri istiyorum
hayırlısı canım :)
inşallh olur sorun hakıında bilgim yokk :)
adet tarihinde ve bir gün öncesinde çıkıyorrr genelde test ama...
allah aratmadan versin inşallah...benim 1,5 sene önce oldu bi düşüğüm...o zaman hamileliğimi adetim bile geçmeden anlamıştım nası oldu hala bilmiyorum :) o zaman kürtaj olmak zorunda kaldım 2 ay parça kalmış içimde anlayamadı doktor :çok üzgünüm: ondan sonra bütün düzenim bozuldu...kilom fırladı...korkudan bırakamadım korunmayı ya olmazsa die...bu ay ilk denememdi benimde
burcubiriktir canım söyle bilgilerinide ekleyim listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?