2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

bugün günüm aslında ,belirti yokki o yüzden emin değilim

gülpembe canım 2-3 gün sonra bidaha yaparsın daha pembe çıkar bnce hamişsin senn

kaçıncı denemendi

kızlar bişey soracağım benim hesabıma göre yumurtlama günlerim 4-9 mayıstı ben 3-11 mayıs günlerinde ilişkiye girdim mesela 10 mayısta döllenme olmuş olsa 13 gün geçti döllenme üzerinden diyelim dün tes yaptım 12 gün geçmiş oluyodu yani testte çıkması mı gerekti

tabiki katılabilirsin hoşgeldin arkadaş gelince eklesin seni var mı belirti test falan yaptın mı

yani belirti derken en başta çok vardı ama ümitlenmemek için yok diorum normalde :) göğüslerim şiş ve acıyo dokununca normalde benim adet öncesi bi belirti olmaz göğüslerimde normal olur yani...bide karın ve kasık ağrım çok fazla habire adet olucam diorum ama tık yok...çokta düzenli deildir benim reglim bikaç gün daha bekleyeyim diorum....ocak ayındada ilk defa ilaçla adet olmak zorunda kaldım o yüzden bekliyorum şimdi...test yapmaya cesaret edemiyorum bide bacaklarımda garip bi ağrı var...romatizma gibi garip bişi...bekledim olucam die ama olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…