burcu canım senin düşük nedenin ne biliyor musun
sanırım üzüntüden...çok küçüktü zaten öğrendiğimde...çok ama çok zor bi dönem geçiriyoduk sevinemedik bile düşün...sorun çok oldu bigün böle hıçkıra hıçkıra ağlarken hafif lekelenme oldu...gittim dokrotra etrafı kanamalı gözüküyo dedi...sonrda tutunamadı dedi kürtajla almak zorunda kaldılar ama
canım benimde hafif leke gibi bişey gelmişti gözükmeyecek kadar az bende senin gibi ağlaya ağlaya lekeler kırmızıya dönüştü doktor banada etrafı kanamalı kalp atışları yok dedi bebğim kendiliğinden düştü o dönemleri hatırlamak bile istemiyorm boşver kapatalım bu konuyu umarım hamiş olur sağlıklı şekilde alırız kucağımıza:Saruboceq:
inaşşalllaaahhh canım...ilk gebeliklerde genelde olabiliyomuş...önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :) ama karnım çok ağrıyo gelicek herhalde benim...
canım benim eşim yan ımda değil o antalyada çalışıyo ben urfada öğretmenim önümde maç yok gibi artık bu olmazsa temmuza inşallah belli olmaz canım adet belirtilerini benziyor ya umarım bebişin ağrısıdır kırmızılara HAYIRRRRRklava:
canım benim eşim yan ımda değil o antalyada çalışıyo ben urfada öğretmenim önümde maç yok gibi artık bu olmazsa temmuza inşallah belli olmaz canım adet belirtilerini benziyor ya umarım bebişin ağrısıdır kırmızılara HAYIRRRRRklava:
kizlar keske gebelik testini alsaydim simdi uykuda uyuyamiyorum meraktan catliycam surekli tuvalete gidiyorum takinti haline geldi oldum mu diye(((( esimde sen hamilesin boyle belirtilerin olmuyordu dedi oda heyecanlaniyor
geçmişi okumadım ama sen test yapmadınmı yapsan çıkar artık[/Q
canım ben dün test yaptım ama çıkmadı beklemedeyim artık belki geç döllenme olmuştur umudu var içimde bakalım artık hayırlısı senin nasıl gidiyo hamişlik
bende öleyim :) aslında buraya girmediğim zaman daha rahatım girdiğim zaman böle acaip bişi oluyorum :) kafamdan hiç çıkmıyo nöbetçi eczane falan baktım düşün artık :)
bende öleyim :) aslında buraya girmediğim zaman daha rahatım girdiğim zaman böle acaip bişi oluyorum :) kafamdan hiç çıkmıyo nöbetçi eczane falan baktım düşün artık :)
kızlar gerçekten buraya girince insan daha çok stres oluyo ama ben girmedende yapamıyorum bağımlsı oldum resmen
yarinda tatil burasi saliya kadar ben napacam:roflol:
beklicen mecbur senin ne zamandı en son adet tarihin ben bide bugünde iş yerindeyim burda lak lak yapmaktan hiç iş yapmadım :)
canım karbonat testi diye bişey varmış ilkel bi yöntem ama bi topikte okumuştum bir kaba idrarını yapıyorsun ve üzerine karbonat döküyorsun köpürürse hamilesin dibe çökerse hamile değisin yazmışlardı aklıma bu geldi biraz komik amasırnaşık şey
ilginc sen yaptin mi?
eşim çok dalga geçmişti benimle :) tutmuyo o test bende ilk evlendiğimde denemiştimşimdi test alıcağım zaman hala dioki ne gerek var bikaç paket karbonat alalım hatta istersen kabartma tozu falanda alalım ordan bak dio bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?