2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

bide kızlar benim geçen gece kahve rengi bi lekelenmem oldu...ama çok ciddiye almadım akıntı falandır die... geliyo herhalde dedim 2 gün geçti üstünden....toprak çok güzelsin :)

bide kızlar benim geçen gece kahve rengi bi lekelenmem oldu...ama çok ciddiye almadım akıntı falandır die... geliyo herhalde dedim 2 gün geçti üstünden....toprak çok güzelsin :)

sağol canım hadi sizde koyun resimlerinizi canım senin o yerleşme kanaması olmasın sakın ayy yarın mutlaka test yap ve haber ver olur mu bundan sonrada seni burada görmek isterim

sağol canım hadi sizde koyun resimlerinizi canım senin o yerleşme kanaması olmasın sakın ayy yarın mutlaka test yap ve haber ver olur mu bundan sonrada seni burada görmek isterim

benim resmim yokki şuanda ben iş yerinden giriyorum bugünde kimse yok o yüzden rahat rahat yazıyorum :) hafta içide fırsat buldukça yazarım :) bilmiyorumki ne olduğunu...yarın test yapamam evde yok ancak ertesi gün sabahtan yapabilirim ilk idrarla olsun die tabi kırmızıları görmezsem :) o gün hiç aklım agelmedi he şimdi geldi aklıma ciddiye almadım pek düğündeydim çünkü :)

bencede bebeginin yerlesmesidir simdiye coktan adet olurdun ole bir durum olsaydi

bencede bebeginin yerlesmesidir simdiye coktan adet olurdun ole bir durum olsaydi

ama kan gibi deildi...o yüzden ciddiye almadım kırmızı deildi yani birde özür dilerim ama ped vardı bende düğüne gitmiştim o gece adet olucam diede bekliyorum ya ped kullanmıştım görüncede dedimki herhalde akıntı bu...kahverengiydi çünkü...

biran önce test yap cnm hamilesin kesin sen

ohaoldumsmile heveslenmeyeyim boşuna şimdiden....gelde uyu işte ooo ben bide varya ogün düğünde hiç oturmadım ayağımda koca koca topuklular bugünde sayıma çıktım kamyondan inerken atladım bacağımı incittim of durum çok kötü

iyi akşamlar arkadaşlar,nasılsınız,izmirde hava dengesiz hiç bişey yapılmıyor,5dk sağnak yağmur varken 2dk sonra güneş açıyor,bütün gün böyleydi bizde evde dinlendik

iyi akşamlar arkadaşlar,nasılsınız,izmirde hava dengesiz hiç bişey yapılmıyor,5dk sağnak yağmur varken 2dk sonra güneş açıyor,bütün gün böyleydi bizde evde dinlendik

iyi akşamlar canım bende bugün hep ewde ve pc başındaydım burasıda çok sıcak insanın canı dışarıya çıkmak istemiyor haftasonunu dinlenerek geçirmek en güzeli

orda yağmur yokmu cnm,burayıda marmara etkiliyo sanırım bi yağıyo hava buz gibi,2dk geçmeden güneş açıyo çok sıcak oluyo
evet ya dinlenmek iyi geldi banada yarın kpss formu peşinde koşcam zaten nasıl kalabalık oluyo offff:bbo:

burda yok canım yağmur arada rüzgar esiyo ama yinede çok sıcak sen ilk girdiğin için mi form alıyorsun ben internetten yaptım başvurumu

ewet cnm ilk defa giricem cuma gittim bi okula vermeye form,yaklaşık 200 kişi vardı başka okula gittik orasıda çok kalabalıktı beklemedik artık yarın sabahtan gidicem artık,nasıl çalışabildinmi ben busene ölesine gircem atansamda uzağa gitmem yani zannetmiyorum 80 falanda alamam bakalım hayırlısı 2012de iyi çalışıp girerim artık seneyede ümitli değilim :))))

yok canım ya arada test çözüyorum ama yani çalışmıyorum bende öylesine giriyorum atandım zaten de kadro için benim ki puanlar 2 yıl geçerli ya ara atama falan yapar nimetin ne yapacağı belli değil en azından bir puanım olsun diyorum

branşın ne canım kaç puan almıştın ilk,gir tabi bulunsun ya,hergün yeni yasalar çıkıyo hiç belli olmaz,ama senin anlattğına göre çok kötü bi yerdi demi orası hiçbişey yok falan bi köydü,nasıl rahatmısın

okulöncesi öğretmenliği puanım 68 canım ya aslında burası kötü değil alıştım benim şikayetim buradan değil burası antalyada olsun yine böyle bir yerde öğretmenlik yapayım isyanım uzaklığına antalyaya 20 saat

anladım cnm inşallah gönlüne göre olur,çok uzakmış gerçekten,ama biyerden başlaman bile güzel,belki 1-2 sene zorlancan düzene girersin sonra inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…