canım çıkıyorum ama ben çok su içerim yani günde 2lt falan bide sürekli çay kahve süt türü şeyler içiyorum ondandır benimki ama sol göğsüm şişti koltukaltıma doğru çok acıyo kolumu kımıldatırken bile
canım ben gündüzleri okulda oluyorum ama yinede bakmaya çalışırım diğer arkadaşlarla ortaklaşa yaparız bişeyler sen işlerini yap
ne zor şeymiş ya ben bu stresi ilk defa yaşıyorum
gogus uclarina bak canim koyu olirsa hamile oluyormussun
Teşekkür ederim canım...
canım bakıyorum ama bi koyuluk yok ilk hamileliğimdede olmamıştı ki benim zaten bu sefer hamileysem ilk hamileliğimdeki belirtilerimle alakası yok yani gerçektende belirtilerin her hamilelikte farklı olduğunu kendi içimde kanıtlamış olacağım
rica ederim canım benim ne demek belki banada uğur bulaşır bu 2 günde ve kendi ellerimle hamileyim yazarım mayıs hamilelerine eklerim kendimi allahım noluuurrr
insallah cnm sen hep ayni tarihte olurmuydun adetini benim hic aksamazdi hep mart nisan 23 de oldum
canım bazen 1 -2 gün geciktiği olur bide düşük yaptım ya ondanda gecikir belki diye düşünüyorum
sali gunune kadar olmazsam test alcam biz hep gleit gele yaptik olmazsa ondan olmaz diye dusunuyorum
canım olacağı varsa zamanıysa olur takma onları kafana olmazsada bidahaki sefere kullanmamaya çalış bende salıya ladar olmazsam yaparım
canım ben o saatte yapamam ki 12 de okula gidiyorum yani 12 den önce olması lazım
kaca kadar okuldasin cnm
neyse farketmez ben gelince yaparim sende önceopuyorumnanaktan tek hamile olakta
6 da ewde oluyorum canım neyse bakalım salı bi gelsinde o zaman inşallah hamişizzz diyehaber veririz
tamam cnm ben simdi cikiyorum sonra gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?