2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

QUOTE=toprakceylin;13351580]2010 MAYIS AYINDA HAMıŞ OLMAYI BEKLEYENLER

gülpembe80-------------------------22 Mayıs---------------5. deneme:Saruboceq:
toprakceylin-------------------------23 Mayıs---------------3. deneme:Saruboceq:
nehir25--------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme:Saruboceq:
pili--------------------------------------25 Mayıs---------------2. deneme
sellvi-----------------------------------27 Mayıs---------------2. deneme
azize1---------------------------------29 Mayıs---------------2. deneme
hilal24---------------------------------?? Mayıs---------------3. deneme

2010 HAZıRAN AYINDA HAMıŞ OLMAYI BEKLEYENLER

welcome------------------------------02 Haziran---------------15.deneme
erginsena-----------------------------05 Haziran---------------4. deneme
kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme
seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme
suur------------------------------------08 Haziran---------------3. deneme
simiramis-----------------------------10 Haziran--------------11.deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
bsbirkin--------------------------------22 Haziran---------------5. deneme

2010 NıSAN AYININ GÜZEL HAMıŞLERı

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****ışte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****ışte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****ışte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMıŞLERı

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...

BEKLEMEDEKıLER

pelin67---------------------------------21 Mayıs---------------6. deneme :Saruboceq:
burcubiriktir_23....................21 Mayıs...............1. deneme:Saruboceq:

Ben de yarın doktora gıdeceĞım bakalım ne dıyecek
bıktımm doktora gıtmekten ama((

ya arkadaşlar bende nisan ayında klomen kullandım ama hala regl olmadım çok belirtide yok fakat 2 gün önce test yaptım tek çizgiydi neden acaba hamiş olamıyorum

toprakcım kolemn kullandım faydası var mı diye bakacak doktorr
her testim tamam sorun yok ama bu ay klomen kullanalım dedi foktor bir de
öyle deneyelim deedi
bu ilaç daha da çoğaltıyormuş yumurtlamyı

adım listede yok çünkü psikolojik olarak daha çok takıp daha çok bakıyorum
o yüzden istemedim

iyce takinti haline getirdim her dakka tuvalete gidiyorum milletede ishal oldum diyorum

canım inn bendede öle oldu tuvaletteyken önce bakmıyorum gelen giden var mı diye sonra gözüm takılıyo ama içimden bir his hamilesin diyo ya psikolojik ya çok konuştuğumuz için yada GERÇEK:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…