daha adet olmadim canim beklemedeyim bugun ve yarinda olmazsam test alicamgünaydın arkadaşlar.gülpembe hamile mi?nehir ve toprakceylin haber bekliym.
gulbempe hamile cunku ikinci cizgiyi silik görmüs silik olanlarin hepsi hamile cikti
slm kızlar
nslsınız,nehir ve toprak ne haberler sizden?
benim kırmızılar gelmedi
sen kan testi yaptırsana canım.
2010 MAYIS AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER
pili--------------------------------------25 Mayıs---------------2. deneme
sellvi-----------------------------------27 Mayıs---------------2. deneme
azize1---------------------------------29 Mayıs---------------2. deneme
2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER
welcome------------------------------02 Haziran---------------15.deneme
erginsena-----------------------------05 Haziran---------------4. deneme
kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme
seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme
suur------------------------------------08 Haziran---------------3. deneme
simiramis-----------------------------10 Haziran--------------11.deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
bsbirkin--------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****İşte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****İşte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****İşte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...
2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv::ecrin_bebek:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv::ecrin_bebek:
BEKLEMEDEKİLER
pelin67---------------------------------21 Mayıs---------------6. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
burcubiriktir_23---------------------21 Mayıs---------------1. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
gülpembe80-------------------------22 Mayıs---------------5. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
toprakceylin-------------------------23 Mayıs---------------3. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
nehir25--------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
kan testini sağlık ocağında yaptırmam gerekiyor ve bize uzak gitmem zor olur
hemde sonucu aynı gün vermiyorlarmış sanırım
ozaman hastaneye gitceksin
hastane dahada uzak be cnm
tek olsam giderdimde bizim ufaklıkla zor olur oralarda beklemek
WELCQME bekleyelim inş. birkaç gün içinde netleşir inş.
Kızlar 23-24 Mayıs benim evlilik yıldönümüm...Ama biz kaçtığımız günü evlilik yıldönümü olarak kutluyoruz...Dün eşimediyorum ki; ***Ben geçen sene bugün kuafördeydim...Yollasana beni yine kuaföre diyorum...Olmaz geçen sene zengindim şimdi parasız kaldım diyor...*** Onun derdi para değil ki; sorun çıkardığı tadilat pisliğini kim temizleyecek ardından...
ne yapmayi dusunuyorsun cnm
kacarak mi ewlendin cnm sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?