2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:inşallah canım..aman benimki hayal zaten nasıl vercem o kiloyukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bilmiyorumki cnm belki kolay verilyordur,8kg doğumda gidiyormuş direk zaten,4-5te 3 ayda versen yeter :)) aman sen hamiile kalda boşver verme hiç,kimenee kaydirigubbakcemile5

huu kimse yokmu:))
ezel başlamadan biraz takılayım dedim ama pek ses soluk yok,

ya ben hep hamile kalmaya çalışılırken ilaç içilmez diye duydum ama maşallah ben şuana kadar içmediğim kdr ilaç içyorum:))
günde 2 tane glukofen 3 tane klomen 1 tane bebe aspirini 3 folic plus..
artık hap yuratken midem bulanıyo yaa

canim hamile olmak istiyorsan bebegine zarar verecek ilac icmemelisin

canim hamile olmak istiyorsan bebegine zarar verecek ilac icmemelisin

yok cnm biliyorum zaten içilmeyeceğini yanlış ifade etmişim yani bu kullandığım ilaçlar ztn hamile kalabilmem için biliyorumda normal zamanda içmediğim kdr ilaç içiyorum bzn hap yutarken midem bulanıyo

inş sonucu hayırlı olurda..bunlar çoktaa önemli değil

tmm cnm o zaman sorun yok doktorun verdikten sonra yut yutabildigini:CüvCüv:

arkadaşlar iyi akşamlar..geçmiş sayfalarda listeyi gördüm bi şey dikkatimi çekti...nisan ayında 16 hamiş mayıs ayında sadece 2 hamiş var....sanırım bu ay az çalışılmış....regi olmayanlar inşallah hamiştir...olanlarda artık haziranda çok çalışsınlarrrr:)))))))))

offf ya kızlar ben bu ay hamiş kalıyım istiyorum ne güzel şubatta doğar izinlele falan haziran olur sonra zaten yaz tatili eyül de göreve başlarım bebiş 7 aylık olurrrr....ne güzel hayal kurdum bakıııın

tamam cnm yarin yapicam sirf sizin icin is yerinde yapacam leptopuda göturecem gebelik testi nasil yapiliyor ben daha once hic yapmadim da:kedi:

testin paketinde tarif ediyoo...idrarını çukur bir yer var oraya damlatıyosun sonra en az 5 dk bekle hemen atma...2 çizgi varsa hamiş tek çizgi bebiş yok demek oluyooo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…