2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

slm kızlar sabah yazamadım kusura bakmayın okula yetişmem gerekiyordu bugünde okuldan izin alıp erken geldim çok halsizim keyfim yok

yok canım yapmadım test ve yapmamaya karar verdim hiçbir belirtim kalmadı bel ağrısından başka artık ümidim yok zaten eminimki hamiş değilim

ama her hamilelikte belirti olucak die bişi yokki...bugün kaçıncı günü gecikmenin....hiç bi belirtisi olmadan sadece gecikmesi yüzünden anlayan bi dünya hamile var

Son düzenleme:
2010 MAYIS AYINDA HAMıŞ OLMAYI BEKLEYENLER

pili--------------------------------------25 Mayıs---------------2. deneme
sellvi-----------------------------------27 Mayıs---------------2. deneme
azize1---------------------------------29 Mayıs---------------2. deneme

2010 HAZıRAN AYINDA HAMıŞ OLMAYI BEKLEYENLER

welcome------------------------------02 Haziran---------------15.deneme
erginsena-----------------------------05 Haziran---------------4. deneme
kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme
seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme
suur------------------------------------08 Haziran---------------3. deneme
simiramis-----------------------------10 Haziran--------------11.deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
bsbirkin--------------------------------22 Haziran---------------5. deneme

2010 NıSAN AYININ GÜZEL HAMıŞLERı

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****ışte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****ışte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****ışte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMıŞLERı

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...

BEKLEMEDEKıLER

pelin67---------------------------------21 Mayıs---------------6. deneme :Saruboceq:
burcubiriktir_23---------------------21 Mayıs---------------1. deneme :Saruboceq:
gülpembe80-------------------------22 Mayıs---------------5. deneme :Saruboceq:
toprakceylin-------------------------23 Mayıs---------------3. deneme :Saruboceq:
nehir25--------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme :Saruboceq:

2. günü sen ne durumdasın

bendede gelen giden yok...ama göğüslerim çok faci acıyo dokunmadığım halde acıyo ya olucam olamıyorum ondan yada bilemiyorum artık...yarın sabah yapıcam ben test bugünde gelmezse...yarın 4.gün olmuş olucak bendeki gariplik şu benim adet öncesi göğüslerimde hiç bi anormallik olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…