canım adetim 1 gun gecti kan testi yaptım ben.beklerden kafayı yiyecekdim daha fazla bakleyemedim.ben aşılama ile hamile kaldım.aşılamadan 12 gun sonra yaptırabilirdim ama adetime kadar sabrettim.çok zordu..
peki canım belirtin varmıydı ve kan değerin kaç çıktı
bendede gelen giden yok...ama göğüslerim çok faci acıyo dokunmadığım halde acıyoya olucam olamıyorum ondan yada bilemiyorum artık...yarın sabah yapıcam ben test bugünde gelmezse...yarın 4.gün olmuş olucak bendeki gariplik şu benim adet öncesi göğüslerimde hiç bi anormallik olmaz...
hadi bakalım canım yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah hamişsindir
adet belirtilerinin aynısıydı.goguslerim buyudu kasıklarım adet olucakmışım gibi ancıyodu inan wc ye gitmeye korkuyordum.kesin adet olucam diyodum.ama cok sukur olmadıçhep derlerdi adet belirtisinin aynısı dıye inanmazdım.kan değerimde 683 du 2-3 haftalıkdı miniğim şimdi kocaman oldu.ben inanıyorum hamile kalıcaksınız.belki hamilesin bile.beide benim adetim her ay 2 gun atardı yani .onu bile beklemedim.
canım bende 1 kez hamilelik yaşadım ama kucağıma almak nasip olmadı bebeğimin olacağını biliyorum en azından düşük sonrasında bir sorun olmadıysa ama ben şimdi yani bu ay istiyordum bu ay olmayacak biliyorum çünkü o belirtileri biliyorum ve olsaydı anlardım birde temmuz - ağustosta yapacağım deneme olmazsa senye artık
geçmiş olsun canım ne kadarlıkken kaybettin.hayırlı zamanda olucak inşallah.muhtemelen tatilde hamile kalırsın genelde hep oyle oluyor cunku.
6 haftalıktı canım banada tatilde olacakmış gibi geliyo ilk hamileliğimde eşim 1 ay yanımda kalmıştı ve ilk denemede tuttu ama ondan sonra sadece 1 kez görüştük oda 1 haftacık hayırlısı olsun bakalım artık nasip ne zaman olursa
bende bu 3 ay içinde olsn istiyorum.malum seneye 2.dönemi tatil yapalım dimi.bebişlerimizde büyümüş olur.yani öyle hayal kuruym işte.
bende bu 3 ay içinde olsn istiyorum.malum seneye 2.dönemi tatil yapalım dimi.bebişlerimizde büyümüş olur.yani öyle hayal kuruym işte.
canım bide ben eşimden uzak olunca herşeyi düşünmek zorundayım çocuğum olsa burada bakacak kimsem yok şubatta eş durumum olmazsa en azından tekrar buraya gelmeden bebeğimide büyüterek ağustosu beklerim biraz çok yönlü düşünmek gerekiyo ew hanımı olsak zamanlama sorunu yok
Offf çok yoruldum ya...Öldürdü bu temizlik beni...Biraz ara vereyim dedim...Sizlerde ne var ne yok kızlar...
iyiyz canım.çok yorma kendini.yavaş yavaş yap.nolur nolmaz.
Yavaş yavaş yapıyorum canım...Eşime sinir oldum...O işini halletti çıktı dışarı...Koltukların yerlerini değiştirdik kollarını tak dedim teklilerin taktım dedi iyi dedim çıktı dışarı az önce bir çektim teklinin birini kenarları kaldı yerinde o gene kenarlarına koymuş bırakmış gelsin bak ne edeceğim ben ona...
ıyı aksamlar kızlar bı mutfak bı pc sızı okuyodum.. bende bır an once hamıs olmak ıstıyorum cunku seneye coook düğünümüz var şubat mart gıbı dogsa yaza kadar kılo verırrım dıye dusunuyorum...tabı hayırlısı
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 okadar çabuk kilo verme cnm emzircen azar azar ver,ohh negüzel olur düğünlere bebişinle gidersin,inşallah cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?