2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

bnmde en çok istediğim şey o yaa bebişim bu ay geliverirse ne güzel 2. dönemi onunla başbaşa geçiririz...

yok canım benim hiç bir belirtim bekliyorum

inş hamişsindir cnm yaa:CüvCüv:

yarin biran once olsun ya tuvalete gitmekten gina geldi artik akinti gelince bile adet oldum saniyorum esimde iyce umutlandirdi beni aslinda kizlar bu benim birinci denemem ben vajinusmusdum sadece korunmadan iliskiye giriyorduk hamile olayim diye degil ama bu ay cok tecrubeli bir sekilde girdik hayirlisi Allahtan birincide tutturursak bizim icin mucize olcak esimin ve benim arkadaslarimin en azi 4.denemede tutturdu

kızlar bence toprak a sen hamilesin bence deyip durmayalım insan ne kadar dile getirmesede dışarıdan böyle denilince bi beklenti içine giriyo beklenti sonuçlanmayaıncada hayalkırıklığı oluyoo ben böyle bişey yaşadım çünkü 5 6 gün gecikmişitim okuldaki arkdşlar saolsun her söylediğimden bi hamilelik belirtisi bulmuştu oysa ben değilim diye düşünüyodum ama onlar okadr diyince bende baya bi ümitlenmiştiim
buarada hamile olablirsinde toprak sen her iki ihtimale karşı hazırlıklı ol bence
ve inşşşşşşşşşşşşş hamilesindir..buda kalbimden geçen...

hayırlısı olsun inş cnm hakkında

bilmiyom canım ya ama çok umtsuzum böylesi daha ii hamile olmadığımı öğrenirsem en azından kendimi kötüsüne hazılarım

ben senin kotusune hazirlamani istemem bu ay olmazsa oteki aylarda mutlaka olur sonuc itibariyle sen hamile kalmis bir annesin 1-2 denemende olmadi diye hic olmuycak diye bir kayde yok ya nolursun karamsar olma

ben senin kotusune hazirlamani istemem bu ay olmazsa oteki aylarda mutlaka olur sonuc itibariyle sen hamile kalmis bir annesin 1-2 denemende olmadi diye hic olmuycak diye bir kayde yok ya nolursun karamsar olma

bu konuda sana tamamen katılıyorum bir kere hamile kalmışsa birisi 2. neden olmasın bu ay olmazsa öbür ay ...

sinem canım sen nasıl oldun bulantılar ne durumda bebiş nasıl bakalım
canım bulantılar berbat buara ya 2 kere kustum geçenlerde,bugünde çıkarmamak için sıkıyorum kendimi valla,ama bugün çok yedim ya 1kilo vermiştim artık toparlıyım diyorum benden besin almaya başlamış artık bebk geçen dr. öyle dedi,plesantası bu dedi,göbek kordonu yani sanırım,ama 14. haftaya kadar sıkma kendini dedi yavaş yavaş kilo alırsın dedi bakalım bulantılarda ozaman bitermiş,inşallah rahat ederim ya,inşallah sende hamile kalırsın cnm boşver hiç kilo verme ya,bende öle uğraşmıcam koşturmacadan gitçek onlar zaten
kizlar dua edinde hamile oluyum cok istiyorum ya

inşallah cnm hamilesindir,gecikmen zaten umut verici bişey hayırlısıyla yarın test yapta bize haber ver hemen sabahtan bende erken uyanıyorum haber beklicem cnm,ben şimdi ezele dönüyorum,iyi sohbetlerrropuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

tamam canim haber wercem sana iyi seyirler

Selam kizlar.
Moralim cok bozuk...27sinde gelmesi gereken adetim bugün geldi.Acaba yerlesme kanamasimidir diyede umutlaniyorum ama sanirim degil cünkü kasik agrisindan baska bi belirtim yok Offf ya iyice bozuldu adet düzenim simdide 26 günde bir olacak

neyse canım üzülme inşallah diğer ay

canım listede ne yapayım seni hazirana mı ekleyelim yoksa bekleyelimmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…