offf ya kızlar ben bu ay hamiş kalıyım istiyorum ne güzel şubatta doğar izinlele falan haziran olur sonra zaten yaz tatili eyül de göreve başlarım bebiş 7 aylık olurrrr....ne güzel hayal kurdum bakıııın
yok canım benim hiç bir belirtim bekliyorum
:CüvCüv:
bence sende hamilesin icime ögle dogdu:CüvCüv:
yok canım ya olsaydı hissederdim en azından o kasıktaki dolgunluk kesin olurdu ama yok kesin eminim ama hamiş çıkarsam bu benim mucizem olur
cok karamsarsin canim kendine motive et hamileyimdir de
1.öyle oldu diye2. de öyle olucak diye bir kayde yok bence sen hamilesin
yarin biran once olsun ya tuvalete gitmekten gina geldi artik akinti gelince bile adet oldum saniyorum esimde iyce umutlandirdi beni aslinda kizlar bu benim birinci denemem ben vajinusmusdum sadece korunmadan iliskiye giriyorduk hamile olayim diye degil ama bu ay cok tecrubeli bir sekilde girdik hayirlisi Allahtan birincide tutturursak bizim icin mucize olcak esimin ve benim arkadaslarimin en azi 4.denemede tutturdu
bilmiyom canım ya ama çok umtsuzum böylesi daha ii hamile olmadığımı öğrenirsem en azından kendimi kötüsüne hazılarım
ben senin kotusune hazirlamani istemem bu ay olmazsa oteki aylarda mutlaka olur sonuc itibariyle sen hamile kalmis bir annesin 1-2 denemende olmadi diye hic olmuycak diye bir kayde yok ya nolursun karamsar olma
hayırlısı olsun inş cnm hakkında
canım bulantılar berbat buara ya 2 kere kustum geçenlerde,bugünde çıkarmamak için sıkıyorum kendimi valla,ama bugün çok yedim ya 1kilo vermiştim artık toparlıyım diyorum benden besin almaya başlamış artık bebk geçen dr. öyle dedi,plesantası bu dedi,göbek kordonu yani sanırım,ama 14. haftaya kadar sıkma kendini dedi yavaş yavaş kilo alırsın dedi bakalım bulantılarda ozaman bitermiş,inşallah rahat ederim ya,inşallah sende hamile kalırsın cnm boşver hiç kilo verme ya,bende öle uğraşmıcam koşturmacadan gitçek onlar zatensinem canım sen nasıl oldun bulantılar ne durumda bebiş nasıl bakalım
kizlar dua edinde hamile oluyum cok istiyorum ya
canım bulantılar berbat buara ya 2 kere kustum geçenlerde,bugünde çıkarmamak için sıkıyorum kendimi valla,ama bugün çok yedim ya 1kilo vermiştim artık toparlıyım diyorum benden besin almaya başlamış artık bebk geçen dr. öyle dedi,plesantası bu dedi,göbek kordonu yani sanırım,ama 14. haftaya kadar sıkma kendini dedi yavaş yavaş kilo alırsın dedi bakalım bulantılarda ozaman bitermiş,inşallah rahat ederim ya,inşallah sende hamile kalırsın cnm boşver hiç kilo verme ya,bende öle uğraşmıcam koşturmacadan gitçek onlar zaten
inşallah cnm hamilesindir,gecikmen zaten umut verici bişey hayırlısıyla yarın test yapta bize haber ver hemen sabahtan bende erken uyanıyorum haber beklicem cnm,ben şimdi ezele dönüyorum,iyi sohbetlerrropuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
insallah cnm sen kac yillik ewlisin
Selam kizlar.
Moralim cok bozuk...27sinde gelmesi gereken adetim bugün geldi.Acaba yerlesme kanamasimidir diyede umutlaniyorum ama sanirim degil cünkü kasik agrisindan baska bi belirtim yokOfff ya iyice bozuldu adet düzenim simdide 26 günde bir olacak
Selam kizlar.
Moralim cok bozuk...27sinde gelmesi gereken adetim bugün geldi.Acaba yerlesme kanamasimidir diyede umutlaniyorum ama sanirim degil cünkü kasik agrisindan baska bi belirtim yokOfff ya iyice bozuldu adet düzenim simdide 26 günde bir olacak
neyse canım üzülme inşallah diğer ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?