2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

toprak var mi bir gelisme ikide bir soruyorum ama senide merak ediyorum yarin insallah hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yazariz

yok canım bende hiçbir belirti yok ya ben tst yapmayacağım canım almadım bilerek gelmesini bekleyeceğim adet olmazsam zaten doktora gitmem gerekecek düşük yaptığım için korkuyorum bişey falan olur diye

acaba biz adet olmasini istemiyoruzda ondan mi ollmuyoruz oofffff cok soru isareti var kafamda

ya canım açıkcası bende öle düşünüyorum ben ilk defa stres yaptım ve böyle oldu bide bugün eşim telefonda hamişsin demi toprak (nasip olursa bebeğimizin ismi) ne yapıyor iyi mi dedi öyle moralim bozulduki hamile değilim diyorum şaka yapıyorsun bana diyo sürpriz yapmayı sewdiğimi biliyo ve yine sürpriz yapacağım annediyomafoldumbenmafoldumben

benim esimde habire sen hamilesin diyor sende adet belirtileri olmazdi biliyorum ben hamilesin deyip diyor babami olcam ben simdi diyor

ezocum sen asılama yaptrmıstın degılmı.asılamayı devlet duyor mu.fiyatı ne kadar peki.

evet canım ben aşılama yaptırdım.fakültede yaptırdım ben.ben aşılama için para ödemedim.sadece iğnesi ve kanulune para verdim.normalde bunları devlet ödüyormus fakat rapor istiyormuş o rapor içinde bayağı uğraşmak gerekiyormuş.bende uğraşamıyacağım için para ile aldım.aşılamaya para vermedimçdoktorum sağolsun almadı tanıdıkdı.ama sanırım fakültede 300-400 civarıydı.devlet oduyordur diye tahmin ediyorum .ben fakultenin ozelindeydim hep.orada para alıyorlardır ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…