nasıl olsun canım iyi gidiyor.arasıra panik oluyorum ama geçiyor gunler işte
nıye canım bebısınıde huzursuz edersın hıcbıseyı takma kafan bu aralar..ahhhh ahhhh bende bır hamıs olsam varyaaaaaaboshayallersmile
nezaket canım ben uyumaya gıdıyorum gece gec yatmıstım sonra cok basım dönüyo görüsürüz canım kendıne sıkıntı arama hıcbıseye kafanı takma benım yıgenımı uzme ok optum:)))
canım benim inşallah olucaksın hamile.ne zaman belli olcak.safak kaç.hamile kaldıkdan sonrada acaba iyimidir diye dusunuyor insan bide ilk olunca tecrübesizlikden panik oluyor.daha öncede soylemişdim ben cok fazla hamilelik belirtisi yaşamıyorum.mide yanması,hazımsızlık,bel ağrısı ,göğüs büyümesi ve akıntı dışında.bu aralar akıntıyı taktım kafama ,kendimi cok dınler oldum.akıntıyla beraber yanma varmı akıntı ne renk diye.bişey yiyemiyorum hemen doyuyorum,sut içemiyroum,canım ne yasaksa onu istiyor:)))))yani anlayacağın hamile kalıncada takıcak birsuru sey buluyor insan
canım ilişkiden sonra 10-12 gun sonra kan testinde cıkıyor.
benim kız kardeşimde klomen kullandı hamile kaldı.o dayanamadı kaç kere evde idrar teti yaptı 2. cızgısı silik cıktı.inanamadı sonr akan testi yaptırdı.hamileliğinden emin oldu.ama sonraki olcumde değeri dusuk cıktı.yukselmesi gerekirken dusmuşdu bebeğini kaybetti.kullanması gereken ilacı yanlış kullanmışdı.bana sorarsan ilişkiden sonraki 10. gun ne zmana geliyorsa git test yaptır bu sıkıntıdanda kurtul yoksa insan kafayı yiyecek gibi oluyor.
canım aslında bu cuma kanda cıkar dıye dusunuyorum ama kan testı yaptırmaya da korkuyorum.cunku ben bır oncekı hamıslıgımde kan testı yaptırdıgımda degerım 160,7 cıkmıstı ve de adetım 13 gun gecmıstı..dr cok kucuk oldugu ıcın dusuk cıkmıs 10 gun sonra tkr gel demıstı.sonra ama 5 gun sonra kanamm olmustu bebegımı dusurdum..sımdı .yıne aynı sey olucak dıye cok korkuyorum o yuzden erken yaptırtmak ıstemıyorum testımı.aslında merak da edıyorum ama korku yenıyo merakımı beklıcem ben..zaten eger hamıle deılsem progestan ıctıgım ıcın gecıkmem olmaz dıye dusunuyorum 1 gun bıle gecıkse hemen kan verıcem ama dr ne derse onu yaparım heralde ...ayyy yıne uzatttım
cuma kaçıncı gun oluyoki.doktorun kaç haftalık olabileceğine bakmadan mı daha kucuk dedi.ben ilk olçturduğumda 683 du adet gunumdu benim.aşılamanın üstünden 17 gun geçmişdi.adetiminde 1. gunune denk geliyodu değerim oyle cıkmışdı.bende doktora gittiğimde duşuk daha ulrtasonda goremeyiz 1 hafta sonra geldi.doktorlarımız aynı yolu izlemiş ama senin değerin bayağı duşukmuş 13 gun gecmesine rağmen yani.ama kafanı kurcalayacağına git yaptır 2 gun sonra tekrar yaptır.2 gunde bir değerin artması lazım .
cuma gunu canım ılk ılıkıden sayarsak yanı dr ıkıgun ust uste ılskı demıstı ..14 gun oluyo ama ıkıncıden sayarsak 13 gun oluyo drum da hıc bısı demedıkı ya( adetın gecıkınce goruselım dedı..ben bı gıdeyım alsancaga devlet hastenesıne hem orda sonuc oglene cıkıyo bıraz rahatlarım barı...ama dr uma soylemıcem sonra soylucem belkı kızar
hihoyyyt
eee tam zamanı işte ölçturebilirsin.yakında sağlık ocağı varsa ordada ölçerler hastanede uğraşma.sen durumu onceden takıbe almış olursun.adetin geçincede doktora gidersin bilmiyomuş gibi)))))))))
saglık ocagında sonuc daha gec gelmesmı hem benım saglık ocagındakıler dırek ıdrar alıyolar...bıde adetım gecıkdı dersem bakarlar 10 gun gecmeden gelme dıyolar canım o yuzden 10 gun gecıktı demem lazım orda zaten ıdrarla bakarlar kan almazlarkı
canım sence daha 10 gunum varken adet agrısı gıbı agrım olması normalmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?