günaydın arkadaşlar nasılsınızzz,inşallah hamilesindir kadriyecim,az kalmış zaten bakalım bizde merakla bekliyoruz,ezouygun nasıl gidiyor cnm hamilelik,ben dün bulantıdan bunaldım cnm ya,çok sıktım kendimi çıkarmamak için yattım uyudum artık,bugün iyi gibi şimdilik ama zaten akşama artıyor inanılmaz yani
nehir bugün test yapıcaktı ya,gircektide erkenden hala yok,çok merak ettim ne çıktı acaba
sağol canım sen nasılsın.bu kızlar bizi merakdan catlatacaklar zaten gulpembe ,toprakceylin,nehir,şidi kadriyeyide ekliyorum ben.bian once sonucları alsak merakdan catlıcam.ben eminim ki hamile cıkacak...
:gitme: :gitme: :gitme: negatif çıktı test ...ilk idarala yapmadım ama ...yinede negatif işte...:gitme: :gitme: :gitme:
anlayamadım canım ilk idrarla yapmadım mı deedin.nasıl negatif anlayamadım...
çok güzel geçti cnm küçük bi kutlama yaptık,eşim bana hamile elbisesi almış çok şık,small ama ben onu 9aylıkken falan anca giyerim :)))) ama çok beğendim siyah beyaz normalde de giyilcek bişey,yedik içtik yattık cnm sonra,:))sinem nasıl gecti doğum gunun?
sağol canım sen nasılsın.bu kızlar bizi merakdan catlatacaklar zaten gulpembe ,toprakceylin,nehir,şidi kadriyeyide ekliyorum ben.bian once sonucları alsak merakdan catlıcam.ben eminim ki hamile cıkacak...
test aldım eczaneden yaptım ilk idrarla yapmadım ama negatif çıktı tek çizgi
test aldım eczaneden yaptım ilk idrarla yapmadım ama negatif çıktı tek çizgi
çok güzel geçti cnm küçük bi kutlama yaptık,eşim bana hamile elbisesi almış çok şık,small ama ben onu 9aylıkken falan anca giyerim :)))) ama çok beğendim siyah beyaz normalde de giyilcek bişey,yedik içtik yattık cnm sonra,:))
ya evet cnm ya nasıl dayanıyolar test yapmadan ben gününü bile zor beklemiştim :))) kesinlikle hamile çıkcak içlerinden cnm inşallah hepsi çıkar :))
en son 21 nisanda oldum işte...normalde geriye gider her ay ama onu dikkate almadanda baktığımda 4.gün bugün
biraz büyük cnm ama bende çok küçüğüm tip olarak boyum uzun ama minyom tipliyim biraz 50kg yum boyumda 1.69 ama xsmall falan giyiyorum,hamile elbiseleride kesim olarak bol,işte8-9 aylıkken giyebilirim içine bady de giyiliyor istersen,yazında tek giyiyorsun askılı çok cici bişey,evet cnm ya artık diğer doğum günlerimizde bebişlerimiz yanımızda olucak inşallahsmall ama 9 aylıkken ancamı girersin hamile elbiselerinin smalı bile o kadar buyukmu yahu..bilmiyodum.gule gule kullanm canım.bidaha ki doğum gunundebebişinde olucak ne guzel.benimde inşallah.
...
en son 21 nisanda oldum işte...normalde geriye gider her ay ama onu dikkate almadanda baktığımda 4.gün bugün
canım idrar testi yapmak için adetin en az 10 gecmesi gerekiyor.üzme kendini hayırlısı olsun.kan testi yapsaydın daha iyi olurdu...
--------------------------------------------------------------------------------
12 GÜN ADETİM GECİKTİ. KARNIMDA HEP AĞRI VAR. 2 HAFTA ÖNCE KAN TESTİM NEGATİF ÇIKMIŞTI.HAMİŞ DEĞİLSİN DEMİŞTİ DOKTOR. KİST VARDI BENDE İLAÇLA YOK OLMUŞ.BU SABAH 6 BUÇUKTA KALKTIM TEST YAPTIM . YAPAR YAPMAZ 1 DAKİKA BEKLEDİM BİŞE ÇIKMAYINCA YATTIM. 7BUÇUKTA TEKRAR KALKTIM BAKTIM İKİNCİ ÇİZGİ SİLİK Bİ ŞEKİLDE VAR. O KADAR TEST YAPTIM DAHA ÖNCE HİÇ İKİNCİ ÇİZGİ SİLİKTE OLSA ÇIKMAMIŞTI. SİZCE HAMİLEMİYİM..bilmiyorumkismile arkadaşlar lütfen cevaplayın ölüyorum meraktan sabah doktora gidene kadar çatlarım ben akannehir[/Q
bugun itibariyle 12 gun geçtiyse ve sen 2 hafta yani 15 gun önce test yaptıysan oda adetine 3 gun kala oluyor .ee bu ihtimallerle hamile olma olasılığın cok yuksek.şimdi bi test yapsan daha iyi olur gibi.ama kan testi yaptırdığında ilişki sonrasının kaçıncı gunuydu.
--------------------------------------------------------------------------------
12 GÜN ADETİM GECİKTİ. KARNIMDA HEP AĞRI VAR. 2 HAFTA ÖNCE KAN TESTİM NEGATİF ÇIKMIŞTI.HAMİŞ DEĞİLSİN DEMİŞTİ DOKTOR. KİST VARDI BENDE İLAÇLA YOK OLMUŞ.BU SABAH 6 BUÇUKTA KALKTIM TEST YAPTIM . YAPAR YAPMAZ 1 DAKİKA BEKLEDİM BİŞE ÇIKMAYINCA YATTIM. 7BUÇUKTA TEKRAR KALKTIM BAKTIM İKİNCİ ÇİZGİ SİLİK Bİ ŞEKİLDE VAR. O KADAR TEST YAPTIM DAHA ÖNCE HİÇ İKİNCİ ÇİZGİ SİLİKTE OLSA ÇIKMAMIŞTI. SİZCE HAMİLEMİYİM..bilmiyorumkismile arkadaşlar lütfen cevaplayın ölüyorum meraktan sabah doktora gidene kadar çatlarım ben akannehir
ölemi diyosunkan testi yaptırabileceğim yer uzakta çalışıyorumda gidemedim...bekleyeyim o zaman biraz daha ne yapayım olmazsam bakarım...
biraz büyük cnm ama bende çok küçüğüm tip olarak boyum uzun ama minyom tipliyim biraz 50kg yum boyumda 1.69 ama xsmall falan giyiyorum,hamile elbiseleride kesim olarak bol,işte8-9 aylıkken giyebilirim içine bady de giyiliyor istersen,yazında tek giyiyorsun askılı çok cici bişey,evet cnm ya artık diğer doğum günlerimizde bebişlerimiz yanımızda olucak inşallah
adet düzensizliğin varmı cnm,ben dr.uma idrar testinde çıkmadı dediğimde bazen idrara geçmesi adetten bikaç gün sonra olabiliyor demişti hormon geç gözüküyormuş idrarda,sen bekle olmazsa cnm biraz daha sonra dr.a gidersin hem adetini sorarsın hemde kanda test yaptırısın daha garanti olur
cnm sen o kan testini yaptırdıktan sonra ilişkiye girdiysen ve tuttuysa hamile olabilirsin,ama teste ne kadar zaman sonra baktın genelde 5-10dk geçince teste güvenmeyin diyor,istersen bir kere daha yap,yada yeni bi kan testi yaptır emin olursun cnm,inşallah hamilesindir,şimdi idrar testine baya geç baktığına göre o sonuca kesin bişey diyemeyebiliriz ama hamilede olabilirsin cnm inşallah--------------------------------------------------------------------------------
12 GÜN ADETİM GECİKTİ. KARNIMDA HEP AĞRI VAR. 2 HAFTA ÖNCE KAN TESTİM NEGATİF ÇIKMIŞTI.HAMİŞ DEĞİLSİN DEMİŞTİ DOKTOR. KİST VARDI BENDE İLAÇLA YOK OLMUŞ.BU SABAH 6 BUÇUKTA KALKTIM TEST YAPTIM . YAPAR YAPMAZ 1 DAKİKA BEKLEDİM BİŞE ÇIKMAYINCA YATTIM. 7BUÇUKTA TEKRAR KALKTIM BAKTIM İKİNCİ ÇİZGİ SİLİK Bİ ŞEKİLDE VAR. O KADAR TEST YAPTIM DAHA ÖNCE HİÇ İKİNCİ ÇİZGİ SİLİKTE OLSA ÇIKMAMIŞTI. SİZCE HAMİLEMİYİM..bilmiyorumkismile arkadaşlar lütfen cevaplayın ölüyorum meraktan sabah doktora gidene kadar çatlarım ben akannehir
günaydın kızlar hani hamiiş haberi yokmu daha...
günü gününe deildir benim ama geri atarak gider genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?