2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

sağol canım sen nasılsın.bu kızlar bizi merakdan catlatacaklar zaten gulpembe ,toprakceylin,nehir,şidi kadriyeyide ekliyorum ben.bian once sonucları alsak merakdan catlıcam.ben eminim ki hamile cıkacak...

sağol canım sen nasılsın.bu kızlar bizi merakdan catlatacaklar zaten gulpembe ,toprakceylin,nehir,şidi kadriyeyide ekliyorum ben.bian once sonucları alsak merakdan catlıcam.ben eminim ki hamile cıkacak...

:gitme: :gitme: :gitme: negatif çıktı test ...ilk idarala yapmadım ama ...yinede negatif işte...:gitme: :gitme: :gitme:

sinem nasıl gecti doğum gunun?
çok güzel geçti cnm küçük bi kutlama yaptık,eşim bana hamile elbisesi almış çok şık,small ama ben onu 9aylıkken falan anca giyerim :)))) ama çok beğendim siyah beyaz normalde de giyilcek bişey,yedik içtik yattık cnm sonra,:))

ya evet cnm ya nasıl dayanıyolar test yapmadan ben gününü bile zor beklemiştim :))) kesinlikle hamile çıkcak içlerinden cnm inşallah hepsi çıkar :))

test aldım eczaneden yaptım ilk idrarla yapmadım ama negatif çıktı tek çizgi

hayırlısı olsun cnm günün ne gündü,ben bu idrar testlerine pek güvenmiyorum cnm ümitlendirmek istemem ama ben erken gebelik testi alıp yapmıştım 4 gün önce çıkmamıştı sonra günümde kan testinde öğrendim yani,sen yinede günün geçince dr. git öyle kesinleştir derim

small ama 9 aylıkken ancamı girersin hamile elbiselerinin smalı bile o kadar buyukmu yahu..bilmiyodum.gule gule kullanm canım.bidaha ki doğum gunundebebişinde olucak ne guzel.benimde inşallah.

sonuç bekleyen arkadaşlar dualarım sizinle.olucak biraz sabır...

--------------------------------------------------------------------------------

12 GÜN ADETİM GECİKTİ. KARNIMDA HEP AĞRI VAR. 2 HAFTA ÖNCE KAN TESTİM NEGATİF ÇIKMIŞTI.HAMİŞ DEĞİLSİN DEMİŞTİ DOKTOR. KİST VARDI BENDE İLAÇLA YOK OLMUŞ.BU SABAH 6 BUÇUKTA KALKTIM TEST YAPTIM . YAPAR YAPMAZ 1 DAKİKA BEKLEDİM BİŞE ÇIKMAYINCA YATTIM. 7BUÇUKTA TEKRAR KALKTIM BAKTIM İKİNCİ ÇİZGİ SİLİK Bİ ŞEKİLDE VAR. O KADAR TEST YAPTIM DAHA ÖNCE HİÇ İKİNCİ ÇİZGİ SİLİKTE OLSA ÇIKMAMIŞTI. SİZCE HAMİLEMİYİM..bilmiyorumkismile arkadaşlar lütfen cevaplayın ölüyorum meraktan sabah doktora gidene kadar çatlarım ben akannehir

small ama 9 aylıkken ancamı girersin hamile elbiselerinin smalı bile o kadar buyukmu yahu..bilmiyodum.gule gule kullanm canım.bidaha ki doğum gunundebebişinde olucak ne guzel.benimde inşallah.
...
biraz büyük cnm ama bende çok küçüğüm tip olarak boyum uzun ama minyom tipliyim biraz 50kg yum boyumda 1.69 ama xsmall falan giyiyorum,hamile elbiseleride kesim olarak bol,işte8-9 aylıkken giyebilirim içine bady de giyiliyor istersen,yazında tek giyiyorsun askılı çok cici bişey,evet cnm ya artık diğer doğum günlerimizde bebişlerimiz yanımızda olucak inşallah
en son 21 nisanda oldum işte...normalde geriye gider her ay ama onu dikkate almadanda baktığımda 4.gün bugün

adet düzensizliğin varmı cnm,ben dr.uma idrar testinde çıkmadı dediğimde bazen idrara geçmesi adetten bikaç gün sonra olabiliyor demişti hormon geç gözüküyormuş idrarda,sen bekle olmazsa cnm biraz daha sonra dr.a gidersin hem adetini sorarsın hemde kanda test yaptırısın daha garanti olur

cnm kan testini adetinden hemen önce yaptırmışsın sanırım bnm bldğm kan testinde çıkması gerekirdi
ama idrar testlerinde silikte olsa hamilesin demek oluyo yinede emin olabilmek için bi daha kan testi yptr bence idrar testlerinde yanılmalar olabiliyo sanıırım

günü gününe deildir benim ama geri atarak gider genelde

cnm sen o kan testini yaptırdıktan sonra ilişkiye girdiysen ve tuttuysa hamile olabilirsin,ama teste ne kadar zaman sonra baktın genelde 5-10dk geçince teste güvenmeyin diyor,istersen bir kere daha yap,yada yeni bi kan testi yaptır emin olursun cnm,inşallah hamilesindir,şimdi idrar testine baya geç baktığına göre o sonuca kesin bişey diyemeyebiliriz ama hamilede olabilirsin cnm inşallah
günaydın kızlar hani hamiiş haberi yokmu daha...

günaydın cnm yok şimdilik daha bakalım

günü gününe deildir benim ama geri atarak gider genelde

evet benimde öyle 4 gün önce gelirdi ama hiç geç kalmazdı,idrarda geç gözüküyor işte cnm o yüzden 2 sonuçtanda emin olamayız,sen birara fırsat bulunca dr.a git bence en garantisi,belkide hamilesindir cnm ona göre kendine daha bi dikkat edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…