2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

cnm diğer belirtilerin hepsi hamilelikte oluyor ama akıntıda oluyor işte o yüzden net bişey diyemem ama akıntın buaralar da başlayabailir daha 10günün varmış ya bakalım
bende bebişimin yeni resmini koydum kolları bacakları belli :)))

Masallah burda kac ayliktin canim

cnm 5 gün önceki resim bu,ozaman 3.5 cm di,şuara 5e yakındır çünkü en hızlı büyüdüğü haftadaymışız cnm cumaya kafar 6cm falan olucak yaklaşık heralde

Maşaallah hayatım ne güzel bir duygudur şimdi : ) bizde görsek artık.En son gördüğümde halen mercimekti benimki : )

Benim randevum 20 hazirandı yaa, ben daha önceden başka bi doktora gidicem demiştim.Gitmicem 20 haziranı beklicem süpriz olsun bana.Ben o zaman cinsiyetini bile öğrenirim gibi geliyor bana: ) çünkü 13 haftalık falan olucam.

Son düzenleme:
sagol cnm benim bi kan testini olalim ondan sonra sewiniyim ben daha sewinemiyorum

ay canım bende sana onu dıcektım hıc bole sevınıyo gıbı deılsın emın mı olamaıyosun ınanamıyomusun dıcektım sen yazmısın canım ...yok canım sen hamıssın sevın canım sevın kanda da cıkar zaten zemuszemuszemuszemus

evet cnm ozaman öğrenirsin valla hepsi biarada çıkmış olur ne güzel ve ne çok şaşaırsın ozaman bi bakmışsın kocaman benimde 9 haziranda 2li test var cnm tam 13 haftaya denk geliyo belki bende öğrenirim cinsiyetini,bu sefer sordum ama belli olmaz daha dedi,kimileri tahminde bulunuyo ama bulunmadı benimki :))) olsun beklicez artık,senin mercimek bence şuara kurufasülye kadardır :)))
az kalmis canim senin 5 ayliksa cinsiyetide belli olmustur degil mi

canım yok beş aylık değil 3.ayın içindeyiz 10hafta 4 günlük o resim 2buçuk aylıkkendi ben boyunun uzunluğunu yazmıştım ozaman yani şuan yaklaşık olarak ortaboy çilek kadardır :))) 9 haziranda 3ay bitmiş 4e başlamış olcaz ozaman kontrolüm var belki belli olur cnm cinsiyeti,inşallah sende kan testinde güzel sonuçlar alırsın rahatlarsın cnm

insallah cnm ya icinden cinsiyeti ne geciyor

ay maşallah ya yerım ben onun kolunu bacagını of ne kadar tatlı bısey ya ne guzel bır duygu ALLAHIM ya :)))

insallah cnm kanda bir ciksin daha cok mutlu olucam

Nasıl dayanıcam bilmiyorum ama gitmicem beklicem günümü : ) İnşaallah öğrenirsin kızsa eğer kendini çabuk gösteriyormuş.Erkek olunca kordon falan dolanıyormuş daha geç gözükebil,yormuş.Benim gittiğim hastahanede hemşire de hamileydi 12 haftalıkken kız olduğunu öğrenmiş : )

hep başından beri erkek hissediyorum cnm öyle özel bi isteğim yok tabi ama his olarak öyle,sağlıklı olsunda ne olursa olsun cnm kızlarada bayılıyorum erkeklerede hiiiiççç farketmez yani,ama genelde bende eşimde hep herkeste erkek gibi diyor kız olursa süpriz gibi olucak nerdeyse :)) senin nasıl varmı bişeyler,allah inşallah gönlüne göre verir,inşallah isteyen herkese yaşatır bu duyguyu,her geçen günü ayrı bi heyecan çünkü

canım benim dinleme kendini dedim sana.akıntı herkesde olcak diye bişey yok.belirtilerin hamilelik belirtisi gib ama ümitlenmeni istemem.gecen gun 2.doğumuna 2 hafta kalan bşi arkadaşıma sordum bende takığımya bu ara akıntıya.senin akıntın nasıldı diye.dediki bende hiç akıntı falan olmadı.senin belirtilerin gebelik belirtisi gibi ama erken olduğu için hamilesindir diyemiyorum cumayı beklicez sabırla artık.

yerim onu ne tatlı ya gercekden cok belli oluyor dikkatli bakınca.Sağsalim kucağı(mıza)na aldığın gunleri gorrusun inşallah.

kızlar ya ıllada belırtı deıldır belkı ama sol kasıgımda agrı basladı ya bıde adet olucakmısım gıbı belım agrıyo of adet mı olucam yoksa(( klomen kullandıkatn sonra progestana basladım ben 18,gununde dedı dr acaba adet mı olucam oooffff..hanı bu progestan bebıs varsa koruyomus da yoksa adetını getırıyomus ya(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…