nehir senin gebeliik testin farklı gibi
ne markası
cnm diğer belirtilerin hepsi hamilelikte oluyor ama akıntıda oluyor işte o yüzden net bişey diyemem ama akıntın buaralar da başlayabailir daha 10günün varmış ya bakalım
bende bebişimin yeni resmini koydum kolları bacakları belli :)))
Nehir gözün aydın şekerim,tebrik ederim darısı diğerlerinin başına : )
cnm diğer belirtilerin hepsi hamilelikte oluyor ama akıntıda oluyor işte o yüzden net bişey diyemem ama akıntın buaralar da başlayabailir daha 10günün varmış ya bakalım
cnm 5 gün önceki resim bu,ozaman 3.5 cm di,şuara 5e yakındır çünkü en hızlı büyüdüğü haftadaymışız cnm cumaya kafar 6cm falan olucak yaklaşık heralde
sagol cnm benim bi kan testini olalim ondan sonra sewiniyim ben daha sewinemiyorum
sagol cnm benim bi kan testini olalim ondan sonra sewiniyim ben daha sewinemiyorum
evet cnm ozaman öğrenirsin valla hepsi biarada çıkmış olur ne güzel ve ne çok şaşaırsın ozaman bi bakmışsın kocaman benimde 9 haziranda 2li test var cnm tam 13 haftaya denk geliyo belki bende öğrenirim cinsiyetini,bu sefer sordum ama belli olmaz daha dedi,kimileri tahminde bulunuyo ama bulunmadı benimki :))) olsun beklicez artık,senin mercimek bence şuara kurufasülye kadardır :)))Maşaallah hayatımne güzel bir duygudur şimdi : ) bizde görsek artık.En son gördüğümde halen mercimekti benimki : )
Benim randevum 20 hazirandı yaa ben dada önceden başka bi doktora gidicem demiştim.Gitmicem 20 haziranı beklicem süpriz olsun bana.Ben o zaman cinsiyetini bile öğrenirim gibi geliyor bana: ) çünkü 13 haftalık falan olucam.
az kalmis canim senin 5 ayliksa cinsiyetide belli olmustur degil mi
Sevin sevin bence, bende senin gibiydim.Kan testinden sonra sevinirim dedim o da bayağa yüksek çıktı burdakiler ikiz bile olabilir demişti.Eminim seninki de normak çıkacaktır.:
evet cnm ozaman öğrenirsin valla hepsi biarada çıkmış olur ne güzel ve ne çok şaşaırsın ozaman bi bakmışsın kocaman benimde 9 haziranda 2li test var cnm tam 13 haftaya denk geliyo belki bende öğrenirim cinsiyetini,bu sefer sordum ama belli olmaz daha dedi,kimileri tahminde bulunuyo ama bulunmadı benimki :))) olsun beklicez artık,senin mercimek bence şuara kurufasülye kadardır :)))
canım yok beş aylık değil 3.ayın içindeyiz 10hafta 4 günlük o resim 2buçuk aylıkkendi ben boyunun uzunluğunu yazmıştım ozaman yani şuan yaklaşık olarak ortaboy çilek kadardır :))) 9 haziranda 3ay bitmiş 4e başlamış olcaz ozaman kontrolüm var belki belli olur cnm cinsiyeti,inşallah sende kan testinde güzel sonuçlar alırsın rahatlarsın cnm
ay canım bende sana onu dıcektım hıc bole sevınıyo gıbı deılsın emın mı olamaıyosun ınanamıyomusun dıcektım sen yazmısın canım ...yok canım sen hamıssın sevın canım sevın kanda da cıkar zaten zemuszemuszemuszemus
evet cnm ozaman öğrenirsin valla hepsi biarada çıkmış olur ne güzel ve ne çok şaşaırsın ozaman bi bakmışsın kocaman benimde 9 haziranda 2li test var cnm tam 13 haftaya denk geliyo belki bende öğrenirim cinsiyetini,bu sefer sordum ama belli olmaz daha dedi,kimileri tahminde bulunuyo ama bulunmadı benimki :))) olsun beklicez artık,senin mercimek bence şuara kurufasülye kadardır :)))
nezaketcım ya bısı dıcem kızlar sızde cvp verın bana.. daha cok erken ama belırtıler ıcın bende sureklı bole ıc bulantıları oluyo bıkac gundur hafıf hafıf gecıyo ama suanda yıne oluyo ..bıde aksamları ıkı gundur acayıp bı sekılde basım donuyo yataga gıtmek ıcın bıle zor kalkıyorum bıde cok gaz var bende sureklı bır sıskınlık var ama hıc akıntım falan yok bu kadar kuru olmak normalmı ya kızlar offf su 10 gun bı gecse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?