2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

insallah olmazsin cnm

ay maşallah ya yerım ben onun kolunu bacagını of ne kadar tatlı bısey ya ne guzel bır duygu ALLAHIM ya :)))
canım inşallah seninde az kaldı inşallah buay çok sevindirceksin bizi,sabırsızlıkla bekliyorum valla

çok zor valla cnm bide daha 2. muayene ya ben dayanamamıştım :)) inşallah dayanırsın cnm :)) ya bide dr. tecrübeliyse bebeğin yapısından falanda anlıyomuş cnm göstermese bile bu erkek olabilir yada kız olabilir diyebiliyormuş,bizim dr. çok tatlı ama öle bi tahminde bulunurmu bilmiyorum

inşallah cnm hakkında hayırlısı ne olcaksa o olsun,sağlıkla kucağına alacaksan olsun cnm zaten buay,hayırlsı cnm bakalım
ezouygun teşekkürler cnm inşallah hepimiz kucaklarımza aldığımız günleri görürüz tatlımm

kızlar benım burda mahhallemde bır tane arkadasım var 5 aylık bır bebgı var ya kızlar bır gorsenız yersınız adı ezel kız bebek ben onu sevmeye gıdıcem ya bak aklıma geldımı sevmeden duramıyorum kızlar ya buaray avatar yapayımda sız de gorun

gördünüzmü kızlar maşallah deyin kızlar kadının cocuguna benım yuzumden nazar degmesın bıde :))) ama cooookkk seker bısey demıııı melek kadar güzellll

gördünüzmü kızlar maşallah deyin kızlar kadının cocuguna benım yuzumden nazar degmesın bıde :))) ama cooookkk seker bısey demıııı melek kadar güzellll

yerim onun şaşkım bakışlarını maaşallahAllah ım inşallah bana önce sağlıklı tabi onun kadar guzelbir bebek veriri.hayalımde ki bebek gibi...Kız erkek farketmez yeterki sağlıklı olsun.bu arada herkes bana kızın olcak diyooooobayanssulusmilebayanssulusmile

maaşallah gerçekten çok sevimliymiş.Allah analı babalı büyütsün.

canım senınkıde boyle tatlı olur ınsallah bebekler hep sevımlı oluyorlar zaten sendezamanı gelınce boyle gıydırır gezmelere goturrusun ayyy cok guzel ya ben burda sızlerle konusunca cok ıstahlanıyorum kzılar bebek anlamında bende hamısss olmak ıstıyoooooooooooorum

kızlar merhaba nasılsınız bıraz gecmısı okudumda sanırım bebıslerın cınsıyetı hakkında konusmussunuz ya bende cok merak edıyorum ne olacak dıye oglumda ık bucuk aylık hamıleydım ogrendıyımde bakalım bu ne zaman bellı olur carnacım sınemcım nasıl gıdıyor hamılelık

ay canım bende hep Allaha dua ederken saglılkı ve hayırlı bır evlat dılıyorum ama kalbımdende hep kız gecıyo ALLAH bılıyo sonucta ıcımı saglılkı ve hayırlı bır kız evladım olsun cok ısterım ama tabı erkek de olsa hıc farketmez saglıklı olmaları en bastakı duam sonucta..ınsalllaahhh senınkıde kız olur daha sevımlı oluyolar dıııımmııııı

ayyy 41 kere maşallahh ya,ne kadarda tatlı,nasıl bakıyor öle ya,tam yemelik o bebek,o öle kibar kibarda sevilmezki sıkcan yanaklarını bölee,valla çok güzelmiş cnm ya

çotanak hoşgeldin cnm nasılsın nasıl gidiyor en son lekelenmen azalmıştı baya bittimi,beniyiyim cnm bulantılarla uğraşıyorum işte,9 haziranda 2li testlere gitçez başka bi değişiklik yok cnm,2.5 aylık nerden anladı cnm ya ben son gittiğimde tam 2.5 aylıktı dr.a sordum bellimi diye daha belli olmaz dedi ama çok hareket ediyordu hiçç durmadı

ayyy 41 kere maşallahh ya,ne kadarda tatlı,nasıl bakıyor öle ya,tam yemelik o bebek,o öle kibar kibarda sevilmezki sıkcan yanaklarını bölee,valla çok güzelmiş cnm ya

ay canım ol davranınca hemen aglıyo bır gorsen cok alıngan sus senı sımarık senı cırkın dıye sevdım bır kere hemen agladı cok alıngan senınkıde bole olur ınsallah canım ...ben kız bebeklerını cok sevdıgım ıcın dayanamıyorum ıkı gun gormesem hemen gıdıp sevıp gelıyorum..

aynen katılıyorum canım sağlıklı olsun cinsiyeti hiç mühim değil.ama gercekden kıza cok yoğunlasdım .etraf hep oyle konuşunca.bide eşimin sulalesinde kız torun yok eşimin kuzenleride hep erkek.kız olursa buyuk supriz olur bizim için.yoğun talepde var.aman benim miniğim kusmesinde bana.hayırlısı sağlıklısı olsun diyeli

sinem kesinlikle cok haklısın .her cocuğu sevemem ama boylesinede dayanamam.insanın içine sokası geliyor.ben yanaklarını sıkmakla kalmazdım inan o kada rkibarolamam bu seerin karşısında..:CüvCüv:

canım fazla bı lekelenme kalmadı araara oluyor bende hazıranın ılk haftası gıdıcem bakalım neler olmus benım oglum bıraz acelecıydı tam ıkı bucuk aylık hamıleydım doktorum bunun yapısı erkeye benzıyor demıstı ta o zamam oylede oldu bakalım ama ben oglumda bu kadar cınsıyetını merak etmıyordum bunda nedendır bılmem bı merak var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…