kızlar ya ıllada belırtı deıldır belkı ama sol kasıgımda agrı basladı ya bıde adet olucakmısım gıbı belım agrıyo of adet mı olucam yoksa(( klomen kullandıkatn sonra progestana basladım ben 18,gununde dedı dr acaba adet mı olucam oooffff..hanı bu progestan bebıs varsa koruyomus da yoksa adetını getırıyomus ya (((
neyse kizlar ben cikiyorum öptum hepinizi
canım inşallah seninde az kaldı inşallah buay çok sevindirceksin bizi,sabırsızlıkla bekliyorum vallaay maşallah ya yerım ben onun kolunu bacagını of ne kadar tatlı bısey ya ne guzel bır duygu ALLAHIM ya :)))
Nasıl dayanıcam bilmiyorum ama gitmicem beklicem günümü : ) İnşaallah öğrenirsin kızsa eğer kendini çabuk gösteriyormuş.Erkek olunca kordon falan dolanıyormuş daha geç gözükebil,yormuş.Benim gittiğim hastahanede hemşire de hamileydi 12 haftalıkken kız olduğunu öğrenmiş : )
canım inşallah seninde az kaldı inşallah buay çok sevindirceksin bizi,sabırsızlıkla bekliyorum valla
ay canım ınsaallllahhh ama ben kendımı kaptırmamalıyım sonra cok uzulurum..çünkü bu ay ilaç kullandım dogal yolundan deıl ya ondan daha da cok uızulurum o yuzden sımdıden umutlanmak ıstemıyorum...
gördünüzmü kızlar maşallah deyin kızlar kadının cocuguna benım yuzumden nazar degmesın bıde :))) ama cooookkk seker bısey demıııı melek kadar güzellll
maaşallah gerçekten çok sevimliymiş.Allah analı babalı büyütsün.
yerim onun şaşkım bakışlarını maaşallahAllah ım inşallah bana önce sağlıklı tabi onun kadar guzelbir bebek veriri.hayalımde ki bebek gibi...Kız erkek farketmez yeterki sağlıklı olsun.bu arada herkes bana kızın olcak diyooooobayanssulusmilebayanssulusmile
ayyy 41 kere maşallahh ya,ne kadarda tatlı,nasıl bakıyor öle ya,tam yemelik o bebek,o öle kibar kibarda sevilmezki sıkcan yanaklarını bölee,valla çok güzelmiş cnm ya
ay canım bende hep Allaha dua ederken saglılkı ve hayırlı bır evlat dılıyorum ama kalbımdende hep kız gecıyo ALLAH bılıyo sonucta ıcımı saglılkı ve hayırlı bır kız evladım olsun cok ısterım ama tabı erkek de olsa hıc farketmez saglıklı olmaları en bastakı duam sonucta..ınsalllaahhh senınkıde kız olur daha sevımlı oluyolar dıııımmııııı
ayyy 41 kere maşallahh ya,ne kadarda tatlı,nasıl bakıyor öle ya,tam yemelik o bebek,o öle kibar kibarda sevilmezki sıkcan yanaklarını bölee,valla çok güzelmiş cnm ya
çotanak hoşgeldin cnm nasılsın nasıl gidiyor en son lekelenmen azalmıştı baya bittimi,beniyiyim cnm bulantılarla uğraşıyorum işte,9 haziranda 2li testlere gitçez başka bi değişiklik yok cnm,2.5 aylık nerden anladı cnm ya ben son gittiğimde tam 2.5 aylıktı dr.a sordum bellimi diye daha belli olmaz dedi ama çok hareket ediyordu hiçç durmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?