2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

canım gecen doktorum programında ızledım de erkektemıs butun belırleyıcılık baba tarafındakı cınsıyet sayısı erkek coksa erkek olma ıhtımalı kızsa kız olma ıhtımalı daha yuksekmıs benım esım 4 kardes 4u de erkek abılerınde de sadece bır tane kız cocuk var gerısı yıne erkek esım en kucuklerı ben o yuzden kız cocugunu mucıze olarak goruyorum tabı hıc bellı de olmaz ama erkek olması cok buyuk ıhtımalll[/QUOTE]

evet canım butun iş erkekde benimki de seninle aynı iihtimallerde yani....

evet canım butun iş erkekde benimki de seninle aynı iihtimallerde yani....[/QUOTE]

aman olsun napalım canım benden de herkes kız kız dıye yalvarıyo ama Allah verırse hıc aılevı faktorler falan farketmez kızımız oluverır dımı ama:)))

CANIM benim çok şükür iyi gidiyor.Kendi yaptığım yemek bana iğrenç geliyor mesala.Ve midem çok kazınıyor.İştahsızım ama midem kazındığı için yemek yiyorum mecburen.Onun dışında mide bulantılarım falan yok.İyi yani.

Seninki nasıl canım.

ayy çok kibarmış minik şey ne güzel öle bebeğede bayıılıyorum ama ,hele kızlara kibarlık çok yakışıyor ya
ayy cnm sen bunda çok korktun ya o yüzden de merak eidyosundur bide ilki ne olursa olsun ilk çocuktu ya bunda artık 2. olcak bakalım ne olcak diye merakta var,inşallah sağlıklı olsunda cnm sonrada gönlünüze göre olsun

evet canım butun iş erkekde benimki de seninle aynı iihtimallerde yani....[/QUOTE]

evet cnm bizimde erkekte kızda olma olasılığı yarı yarıya eşiminde kız ve erkek kardeşleri aynı bakalım hayırlısı :))

nehir canım tebrik ederimmm gözün aydın sağ salim kucağına al inşallah

deniz1958 canım valla bnde senin gibiyim acayip iştahım açıldı saat başı karnım acıkıo bu gidişle doğuma kadar 100 kilo olcam heralde

sinemmmm maşallah canımm yaaa nasıl belli oluo artıkkk tü tüüüü tüüü 41 kere maşşalahh

ohhh canım ınsallah sonuna kadar sorunsuz gıdersın bende ıyıyım canım mıyde bulantıları kusmala ıste bunlarda olmasa daha ıyı olucam ama ne yapalım aman bebıs saglıklı olsunda onemlı degıl sankı kendımı bır sıse zeytın yag ıcmıs gıbı hıssedıyorum aksama kadar hele bı dogsunda ben bılıyorum ona yapıcagımı heryerını koklayıp ısırıcamkaydirigubbakcemile3

2010 MAYIS AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

pili--------------------------------------25 Mayıs---------------2. deneme :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sellvi-----------------------------------27 Mayıs---------------2. deneme
azize1---------------------------------29 Mayıs---------------2. deneme

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

welcome------------------------------02 Haziran---------------15.deneme
erginsena-----------------------------05 Haziran---------------4. deneme
kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme
seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme
suur------------------------------------08 Haziran---------------3. deneme
simiramis-----------------------------10 Haziran--------------11.deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
bsbirkin--------------------------------22 Haziran---------------5. deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****İşte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****İşte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****İşte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah... :lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah... :lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah... :lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah... :lepi: :CüvCüv:

BEKLEMEDEKİLER

pelin67---------------------------------21 Mayıs---------------6. deneme :Saruboceq: :ecrin_bebek:
burcubiriktir_23---------------------21 Mayıs---------------1. deneme :Saruboceq: :ecrin_bebek:
toprakceylin-------------------------23 Mayıs---------------3. deneme :Saruboceq: :ecrin_bebek:

hamişler size bişey sorcamm şimdi

bn yarın dr.a gidicem daha yeni olduğu için karından ultrasondan bakmazlarmı vajinal ultrasonlamı bakarlar size nasıl bakmışlardı...ordan bakınca kalbide duyuluomuu

tecrübeliler bana accık bilgi verirmisinizzz

canım benim üstten bakınca görünmedi ilk muayenede alttan bakınca gördü (5+2)
ikincisinde yine üstten görünmedi alttan baktı kalp atışını da duyduk o zaman
ama benim rahmim gerideymiş o yüzden

bıtanem bızede usten ultrasonla baktılar bebek cok kucuk oldugu ıcın doktorum bana alttan bakmamızın tehlıkelı oldugunu soylemıstı dusuk tehlıkesı olmasın dıye

Az kaldı canım inşaalah geçer sıkıntıların.Aynen sağlıklı olsunda yapıcak bir şey yok,başa gelmiş çekiliyor işte.

Canım bana göre o dr. dr. değişiyor...Her dr. farklı yöntem ve düşüncede...Sen yinede tedbirli git...

Canım ben doktora gittiğimde 6 haftalıktım.Ama bana vajinal ultrosan ile bakıldı çünkü diğerinde gözükmedi.1 rahmim ters olduğu için 2 çok küçük olduğu için.Eğer sende gözükürse vajinal ultrasonla bakmazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…