aynen katılıyorum canım sağlıklı olsun cinsiyeti hiç mühim değil.ama gercekden kıza cok yoğunlasdım .etraf hep oyle konuşunca.bide eşimin sulalesinde kız torun yok eşimin kuzenleride hep erkek.kız olursa buyuk supriz olur bizim için.yoğun talepde var.aman benim miniğim kusmesinde bana.hayırlısı sağlıklısı olsun diyeli
canım gecen doktorum programında ızledım de erkektemıs butun belırleyıcılık baba tarafındakı cınsıyet sayısı erkek coksa erkek olma ıhtımalı kızsa kız olma ıhtımalı daha yuksekmıs benım esım 4 kardes 4u de erkek abılerınde de sadece bır tane kız cocuk var gerısı yıne erkek esım en kucuklerı ben o yuzden kız cocugunu mucıze olarak goruyorum tabı hıc bellı de olmaz ama erkek olması cok buyuk ıhtımalll
canım gecen doktorum programında ızledım de erkektemıs butun belırleyıcılık baba tarafındakı cınsıyet sayısı erkek coksa erkek olma ıhtımalı kızsa kız olma ıhtımalı daha yuksekmıs benım esım 4 kardes 4u de erkek abılerınde de sadece bır tane kız cocuk var gerısı yıne erkek esım en kucuklerı ben o yuzden kız cocugunu mucıze olarak goruyorum tabı hıc bellı de olmaz ama erkek olması cok buyuk ıhtımalll
kızlar merhaba nasılsınız bıraz gecmısı okudumda sanırım bebıslerın cınsıyetı hakkında konusmussunuz ya bende cok merak edıyorum ne olacak dıye oglumda ık bucuk aylık hamıleydım ogrendıyımde bakalım bu ne zaman bellı olur carnacım sınemcım nasıl gıdıyor hamılelık
ayy çok kibarmış minik şey ne güzel öle bebeğede bayıılıyorum ama ,hele kızlara kibarlık çok yakışıyor yaay canım ol davranınca hemen aglıyo bır gorsen cok alıngan sus senı sımarık senı cırkın dıye sevdım bır kere hemen agladı cok alıngan senınkıde bole olur ınsallah canım ...ben kız bebeklerını cok sevdıgım ıcın dayanamıyorum ıkı gun gormesem hemen gıdıp sevıp gelıyorum..
ayy cnm sen bunda çok korktun ya o yüzden de merak eidyosundur bide ilki ne olursa olsun ilk çocuktu ya bunda artık 2. olcak bakalım ne olcak diye merakta var,inşallah sağlıklı olsunda cnm sonrada gönlünüze göre olsuncanım fazla bı lekelenme kalmadı araara oluyor bende hazıranın ılk haftası gıdıcem bakalım neler olmus benım oglum bıraz acelecıydı tam ıkı bucuk aylık hamıleydım doktorum bunun yapısı erkeye benzıyor demıstı ta o zamam oylede oldu bakalım ama ben oglumda bu kadar cınsıyetını merak etmıyordum bunda nedendır bılmem bı merak var
is yerinden izin aldim esimde sewinsin cunku biraz sonra ise gidecek
Benim eşimde 2 erkek kardeş
bende kutumda erkek hissediyorum gamyoncuiremsu
CANIM benim çok şükür iyi gidiyor.Kendi yaptığım yemek bana iğrenç geliyor mesala.Ve midem çok kazınıyor.İştahsızım ama midem kazındığı için yemek yiyorum mecburen.Onun dışında mide bulantılarım falan yok.İyi yani.
Seninki nasıl canım.
hamişler size bişey sorcamm şimdi
bn yarın dr.a gidicem daha yeni olduğu için karından ultrasondan bakmazlarmı vajinal ultrasonlamı bakarlar size nasıl bakmışlardı...ordan bakınca kalbide duyuluomuu
tecrübeliler bana accık bilgi verirmisinizzz
bn yarın dr.a gidicem daha yeni olduğu için karından ultrasondan bakmazlarmı vajinal ultrasonlamı bakarlar size nasıl bakmışlardı...ordan bakınca kalbide duyuluomuu
ohhh canım ınsallah sonuna kadar sorunsuz gıdersın bende ıyıyım canım mıyde bulantıları kusmala ıste bunlarda olmasa daha ıyı olucam ama ne yapalım aman bebıs saglıklı olsunda onemlı degıl sankı kendımı bır sıse zeytın yag ıcmıs gıbı hıssedıyorum aksama kadar hele bı dogsunda ben bılıyorum ona yapıcagımı heryerını koklayıp ısırıcamkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?