benimkide beyazimsi ayni iste
bu kadar gecikmesinden supelenmen lazim o zaman neden gecikiyor bence yap %99 hamilesin
şüpheleniyorum ama düşük yaptığım için düzenim bozuldu ondan gecikiyor diyede düşünüyorum
şüpheleniyorum ama düşük yaptığım için düzenim bozuldu ondan gecikiyor diyede düşünüyorum
slm kızlar
geçmişi okuyamadım toopraak test yaptın mı cnm?
nehir tebrikleeeer cnm
dusuktende olsa bu kadar gecikmesi imkansiz senin durumunda olsa negatif cikcagini bilsemde yapardim hem snde bugun yapacaktin bana öyle demistin neden caydin ki
Canım umutlandırmak istemem ama bana da hamile gibi geliyorsun.Akıntın normalde adet öncesi gelir miydi? benim de akıntım vardı losyon gibi böyle beyaz.
TOPRAKCEYLİN canım banada hamişsin gibime geliyor...Yanılıyor olsakta sonunda ölüm yok ya...Yapta kurtul bence ewde testin varsa...
canım ben adet öncelerini hatırlamıyorum ki hiç dikkat etmemiştim ben böyle şeylere benim hiç adet belirtim olmaz zaten adet olduktan sonra başlar karın ağrım oda bazı aylar
canım benim ya inşallah dediğiniz gibidir :Saruboceq: yapınca negatif çıkarsa yine içimde umut olacak ve yine stres yaşayacağım en azından cuma yaparsam negatifte pozitifte olsa gecikmem6 gün gecikme olduğum için sonuç benim için gerçeklik ifade edecek sizde beni destekleyin ve cuma yap deyin lütfeeeeeeeeeeennnnnnnnnn
sagol canim kan testi olmadan sevinemiyorum canim senlede ayni zamanda anne olucagizhihoyyyt
dusuktende olsa bu kadar gecikmesi imkansiz senin durumunda olsa negatif cikcagini bilsemde yapardim hem snde bugun yapacaktin bana öyle demistin neden caydin ki
canım öyle deme düşükten sonra 1-2 ay adet olmayanlar bile var geçen ay 1 gün gecikmeli adet oldum ama ooofff ooofff bilmiyorum :sinifsinif:
canım öyle deme düşükten sonra 1-2 ay adet olmayanlar bile var geçen ay 1 gün gecikmeli adet oldum ama ooofff ooofff bilmiyorum :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?