2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

dusuktende olsa bu kadar gecikmesi imkansiz senin durumunda olsa negatif cikcagini bilsemde yapardim hem snde bugun yapacaktin bana öyle demistin neden caydin ki

yok canım senle dün gece konuştuğumuzda yapmayacağım ben bekleyeceğim gelmesini zaten test yok demiştim bugün aldım ama kararım cuma yapmak

TOPRAKCEYLıN canım banada hamişsin gibime geliyor...Yanılıyor olsakta sonunda ölüm yok ya...Yapta kurtul bence ewde testin varsa...

Canım umutlandırmak istemem ama bana da hamile gibi geliyorsun.Akıntın normalde adet öncesi gelir miydi? benim de akıntım vardı losyon gibi böyle beyaz.

canım ben adet öncelerini hatırlamıyorum ki hiç dikkat etmemiştim ben böyle şeylere benim hiç adet belirtim olmaz zaten adet olduktan sonra başlar karın ağrım oda bazı aylar

TOPRAKCEYLİN canım banada hamişsin gibime geliyor...Yanılıyor olsakta sonunda ölüm yok ya...Yapta kurtul bence ewde testin varsa...

canım benim ya inşallah dediğiniz gibidir :Saruboceq: yapınca negatif çıkarsa yine içimde umut olacak ve yine stres yaşayacağım en azından cuma yaparsam negatifte pozitifte olsa gecikmem6 gün gecikme olduğum için sonuç benim için gerçeklik ifade edecek sizde beni destekleyin ve cuma yap deyin lütfeeeeeeeeeeennnnnnnnnn

canım ben adet öncelerini hatırlamıyorum ki hiç dikkat etmemiştim ben böyle şeylere benim hiç adet belirtim olmaz zaten adet olduktan sonra başlar karın ağrım oda bazı aylar

toprak bendede hiç belirti yoktu ya
aslında bende test yapmayacaktım bile
ama biranda yapıverdim işte
silik çizgiyi görünce çok şaşırdım inan

tamam canim nasil istersen oyle yap ama hamilesin bunuda böyle bil bu kadar gecikmesi cok tuhaf yani

dusuktende olsa bu kadar gecikmesi imkansiz senin durumunda olsa negatif cikcagini bilsemde yapardim hem snde bugun yapacaktin bana öyle demistin neden caydin ki

canım öyle deme düşükten sonra 1-2 ay adet olmayanlar bile var geçen ay 1 gün gecikmeli adet oldum ama ooofff ooofff bilmiyorum :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…