yok canım bn test yapmayacağım bende hiç belirti yokkiii sadece akıntım çok fazlaaa birde arada sol kasığıma hafif hafif ağrı giriyo
canım bugun kacıncı gunun senın bence bu belırtıler bıle yetr herkeste cok belırtı olucak dıye bsıey yokkı tatlım ben sana dıyorum bak sen bu ay ben hazıranda hamişiz:))))
nehir ya belirtilerini yazsana canım tekrardan tebrik etmiştim ama okudun mu bilmiyorum canımmm çok sewindim inan yol arkadaşımdın bu tatlı mücadelede umarım bende senin gibi güzel haberler veririm nasıl rahatlamışsındır sen şimdi
en son yapcakmiydi?insallah yapmistir konuyla alakasi yok ama ne yemek yapcam ya bi turlu karar veremedim[/QUOTE
yerim seni ben güzel anne.komşum olsan seni yormaz yapardım ben.ama seni çok yormayacak bişyler yap.
saol balim dusunmen bile yeter esim ben yaparim dedi kendini yorma dedi bildigi tek seyde makarna:))))ve onu yapti
kan testi yapmadan rahatlayamiyorum canim
bence bu kadar gecikmesinden supelenmelisin bence testi yap yada doktora git sayet karnindaysa hemen tedbirini al derim cnm bekleme bence
kasiklarim agriyor karnim agriyor akintim asiri cogaldi gazim war öle canim
icimde bir his war sende hamilesin
canım rahat ol hamilesindir bu testte türkiyedeki gibi çift çizgide hamileliği gösteriyor değil mi yani üzerini okudun demi bazılarında artı işareti çıkıyor yani bende gerçekte görmedim ama burada bir topikte görmüştüm
ben test yapmayacağım canım ya ewde var ama yapmayacağım cumaya kadar haftasonu piknik var gidip gitmemeye ona göre karar vereceğim umarım dediğin gibi bende hamişimdir
ağzından bal damlıyoo ya ben herşeyeağlamaya başladım şu yazdıklarını bile okurken ağlıyorum çok sıkıldım artık beklemekten psikolojim bozuldu iyice bebek yoksa adet olmak istiyorum ben canım benim 3 gün geçti ...
dün gece bir topikte adet günü testte negatf görüpte taaa 10-15 gün sonra ancak pozitif görenleri okudum kanda bile gözükmemiş ya içime öyle bir umut doldu ki ama işte ben hamiş değilim gibi hissediyorum
ay bu belırtıler bende de varzemuszemuszemuszemusAllahım nolur bende hamıle olayım:Saruboceq::Saruboceq:
Kızlar adet günü geçtiyse birde akıntı fazlaysa zaten adet olunmaz akıntı varken...Öyle okumuştum...Adete 1-2 gün kala ve adet bittikten sonra 1-3 gün kuruluk olurmuş...
Kızlar adet günü geçtiyse birde akıntı fazlaysa zaten adet olunmaz akıntı varken...Öyle okumuştum...Adete 1-2 gün kala ve adet bittikten sonra 1-3 gün kuruluk olurmuş...
canım benım arkadsın akrabası var adetı 20 gun gecıktıkten sonra gorundu bebek ultrasonda bıle cıkmamıstı kanda ıdrarda ama adetı gelmıyodu 20 gun beklemek zorunda kaldı yanı bunu duyunca bende cok sasırmıstım ama olabılıyoo bıde sen adet gununde yaptın testını ben sana dıcektım daha erken dıye ama meraktasın dıye bısı dmek de ıstememdeım sonucta ıdrar testlerı en az 7 gun sonra gosterıyo o yuzden bence hıc uzulme gıt kanda baktır yada cuma gunu tkr yap bak sılkı de olsa ıkıncıyı goruceksın zemuszemus
canım benimde adete 1-2 gün kala gitmişti akıntım hatta yazmıştım buraya ve şimdi çok var adet oldum sanıp kaç kez gitti wc ye ama bilmiyorum ben ilk hamileliğimdeki belirtileri arıyorum özellikle göğüs ve karnımın alt kısmı sert ve şişti buna bu belirtiler yok
canım benimde adete 1-2 gün kala gitmişti akıntım hatta yazmıştım buraya ve şimdi çok var adet oldum sanıp kaç kez gitti wc ye ama bilmiyorum ben ilk hamileliğimdeki belirtileri arıyorum özellikle göğüs ve karnımın alt kısmı sert ve şişti buna bu belirtiler yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?