2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

canım benımkıde erken baslamıstır belkı dımı aman takmıcam kafama...benım balkonumda bısuru kızım var ben onlara bakım yaptım az once suladım canlarımı kafam dagıldı bıraz baska seylerle ılgılenınce hemen rahatlıyorum çiçeklerim de kızım benim çok seviyorum ya çiçeklerle ugrasmayı

nehir ya belirtilerini yazsana canım tekrardan tebrik etmiştim ama okudun mu bilmiyorum canımmm çok sewindim inan yol arkadaşımdın bu tatlı mücadelede umarım bende senin gibi güzel haberler veririm nasıl rahatlamışsındır sen şimdi

yok canım bn test yapmayacağım bende hiç belirti yokkiii sadece akıntım çok fazlaaa birde arada sol kasığıma hafif hafif ağrı giriyo

canım bugun kacıncı gunun senın bence bu belırtıler bıle yetr herkeste cok belırtı olucak dıye bsıey yokkı tatlım ben sana dıyorum bak sen bu ay ben hazıranda hamişiz:))))

canım bugun kacıncı gunun senın bence bu belırtıler bıle yetr herkeste cok belırtı olucak dıye bsıey yokkı tatlım ben sana dıyorum bak sen bu ay ben hazıranda hamişiz:))))

ağzından bal damlıyoo ya ben herşeyeağlamaya başladım şu yazdıklarını bile okurken ağlıyorum çok sıkıldım artık beklemekten psikolojim bozuldu iyice bebek yoksa adet olmak istiyorum ben canım benim 3 gün geçti ...
dün gece bir topikte adet günü testte negatf görüpte taaa 10-15 gün sonra ancak pozitif görenleri okudum kanda bile gözükmemiş ya içime öyle bir umut doldu ki ama işte ben hamiş değilim gibi hissediyorum

bence bu kadar gecikmesinden supelenmelisin bence testi yap yada doktora git sayet karnindaysa hemen tedbirini al derim cnm bekleme bence

kasiklarim agriyor karnim agriyor akintim asiri cogaldi gazim war öle canim

icimde bir his war sende hamilesin

kan testi yapmadan rahatlayamiyorum canim

canım rahat ol hamilesindir bu testte türkiyedeki gibi çift çizgide hamileliği gösteriyor değil mi yani üzerini okudun demi bazılarında artı işareti çıkıyor yani bende gerçekte görmedim ama burada bir topikte görmüştüm
ben test yapmayacağım canım ya ewde var ama yapmayacağım cumaya kadar haftasonu piknik var gidip gitmemeye ona göre karar vereceğim umarım dediğin gibi bende hamişimdir

ay bu belırtıler bende de varzemuszemuszemuszemusAllahım nolur bende hamıle olayım:Saruboceq::Saruboceq:

2010 MAYIS AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

pili--------------------------------------25 Mayıs---------------2. deneme :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sellvi-----------------------------------27 Mayıs---------------2. deneme
azize1---------------------------------29 Mayıs---------------2. deneme

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

welcome------------------------------02 Haziran---------------15.deneme
erginsena-----------------------------05 Haziran---------------4. deneme
kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme
seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme
suur------------------------------------08 Haziran---------------3. deneme
simiramis-----------------------------10 Haziran--------------11.deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
bsbirkin--------------------------------22 Haziran---------------5. deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****İşte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****İşte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****İşte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah... :lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah... :lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah... :lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah... :lepi: :CüvCüv:

BEKLEMEDEKİLER

pelin67---------------------------------21 Mayıs---------------6. deneme :Saruboceq: :ecrin_bebek:
burcubiriktir_23---------------------21 Mayıs---------------1. deneme :Saruboceq: :ecrin_bebek:
toprakceylin-------------------------23 Mayıs---------------3. deneme :Saruboceq: :ecrin_bebek:

´turkiyeninkinlerden canim inanamadim 1.yi gorunce ewe geldim bide esime aldirdim

Kızlar adet günü geçtiyse birde akıntı fazlaysa zaten adet olunmaz akıntı varken...Öyle okumuştum...Adete 1-2 gün kala ve adet bittikten sonra 1-3 gün kuruluk olurmuş...

canım benım arkadsın akrabası var adetı 20 gun gecıktıkten sonra gorundu bebek ultrasonda bıle cıkmamıstı kanda ıdrarda ama adetı gelmıyodu 20 gun beklemek zorunda kaldı yanı bunu duyunca bende cok sasırmıstım ama olabılıyoo bıde sen adet gununde yaptın testını ben sana dıcektım daha erken dıye ama meraktasın dıye bısı dmek de ıstememdeım sonucta ıdrar testlerı en az 7 gun sonra gosterıyo o yuzden bence hıc uzulme gıt kanda baktır yada cuma gunu tkr yap bak sılkı de olsa ıkıncıyı goruceksın zemuszemus

Kızlar adet günü geçtiyse birde akıntı fazlaysa zaten adet olunmaz akıntı varken...Öyle okumuştum...Adete 1-2 gün kala ve adet bittikten sonra 1-3 gün kuruluk olurmuş...

canım benimde adete 1-2 gün kala gitmişti akıntım hatta yazmıştım buraya ve şimdi çok var adet oldum sanıp kaç kez gitti wc ye ama bilmiyorum ben ilk hamileliğimdeki belirtileri arıyorum özellikle göğüs ve karnımın alt kısmı sert ve şişti buna bu belirtiler yok

işte ben buna inanamıyorum olsa adet günümde çıkar diyorum ilk gebeliğimde adet günümde çıkmıştı ve silik değildi inşallah canım dediğin gibi olur inşallah sende hamiş olursun

canım ya benım eltımde ıkı tane oglan var ıkısındede ayrı yasadım belırtılerı dıyo her gebelık kendıne hastır sen hamılesın buyuk ıhtımalle adet gecıkmen olurmuydu senın canım

benim gogusum hic agrimadi sen takmissin o belirtilere bak gor hamile olucaksin ve o belirtiler olmuycak:Saruboceq:

Benim kayınvalidem eşime hamileyken dr. gitmişler...Kayınvalidem hamileyim diyormuş dr. hayır değilsin diyormuş...Kayınvalidem ya bilmezmiyim hamileyim diyormuş dr. hatta kızmış...Hamile olduğu 3. ayında kesinleşmiş...Dr. da şaşırmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…