2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

2010 MAYIS AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

pili--------------------------------------25 Mayıs---------------2. deneme :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sellvi-----------------------------------27 Mayıs---------------2. deneme
azize1---------------------------------29 Mayıs---------------2. deneme

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

welcome------------------------------02 Haziran---------------15.deneme
erginsena-----------------------------05 Haziran---------------4. deneme
kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme
seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme
suur------------------------------------08 Haziran---------------3. deneme
simiramis-----------------------------10 Haziran--------------11.deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
bsbirkin--------------------------------22 Haziran---------------5. deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****İşte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****İşte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****İşte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah... :lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah... :lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah... :lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah... :lepi: :CüvCüv:

BEKLEMEDEKİLER

pelin67---------------------------------21 Mayıs---------------6. deneme :Saruboceq: :ecrin_bebek:
burcubiriktir_23---------------------21 Mayıs---------------1. deneme :Saruboceq: :ecrin_bebek:
toprakceylin-------------------------23 Mayıs---------------3. deneme :Saruboceq: :ecrin_bebek:

toprak canım senin kırmızılarda gelmemiş daha inşallah gelmez ama banada sen hamilesin gibi gelio bnde senin bahsettiklerinden vardı çünkü beyaz ve şeffaf akıntım vardı,sol kasığım ağrıodu ama göğüslerim falan hiç acımadı şuan bile acımıyo sadece şiş o kadar bide bnde bel ağrısı oldu ek olarak okadar.herkeste aynı belirtiler olcak die bişey yokki tatlımmm..hııı bide bu idrar testlerinede fazla güvenme yani negatifliğine genelde negatif çıkarsa yanılma oranı fazla oluomuş..

ama sen kalbinin sesini dinle ne zmn yapmak istersen o zmn yapp inşallah hamişsindirr canımmmmm

amiiiinnn canım benim çok sağolherkes bana hamişsin diyo inşallah dediğiniz çıkar kızlar bu topiğin uğuru inşallah banada bulaşır

selaam kızlaaar.. nehır hamıleymıssın tebrıkler.
bende nezamandır gıremıyodum, bugun doktora gıttım adet sokturucu verdı alttan bakdı gebelık yok dedı. 2bucuk aydır adet olmuyorum. ıns söktürücüyle olurum artık.
acıl kg ver dedı hersey yoluna gırer dedı. dıyetısyene yolladı benı oda 3 aylık program 500mılyonn dedı 10kg vercekmısım. cok para ıstedı benden yaaaa bı özel hastane dıye okadar para ıstıyolar. bende kendı cabalarımla zayıflamaya karar verdım spor felan yapcam artık. bı sürede bebek fıkrını rafa kaldırdım dusunmıcem hıc . nezaman olursa ozaman olsun . öpüyoruum opuyorumnanaktan

Canım söktürücü ile adetin gelir merak etme...Bende ewlendiğim ilk 3 ay adet olmamıştım...Söktürücü ile 3-4 gün içinde adet oldum...Kilo meselesine gelince canım kendi kendinede zayıflayabilirsin...Ben sabah kahvaltılarımı güzelce yapıyorum...Bol bol su içiyorum...Fazla uyumamaya çalışıyorum...8 saattan sonrası kilo yapıyormuş uykunun...Bol bol yürüyüş yapacaksın canım...Sabah kahvaltı hariç diğer yemeklerinde ekmek yemeyeceksin...

canım bende yarından ıtıbaren kahvaltımı guzelce yapıp bıtane kepek ekmek yemeyı dusunuyom. öglen ve aksamda az ve yagsız hafıf seyler yemeyı dusunuyorum. yürüyüş yapamıyacagım ıcın bısıklet sürcem evde. bırazda hareket felan ışte. eşimde destek oluyo takma kafana sıkma canını olmazsa olmaz acelemız yok dıyo. bıda hamılelık lafı etmıyelım boşver zamana bırakalım dıyo. senıde yazın tatıle goturuyumde dınlen dıyo :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…