gulpembe 1. ci cocugunu normal mi dogurdun sezeryanla mi
toprak bende geçen ay bir gün gecikmeli olmuştumm
mecburi sezryanla cnm
canım sende mi düşük yaptın
buda sezeryan olur ozaman
toprak cuma gunune kadar sana dua edecem
Kendime şöyle bol otlu bir salata yapayım bari...
toprak canım senin kırmızılarda gelmemiş daha inşallah gelmez ama banada sen hamilesin gibi gelio bnde senin bahsettiklerinden vardı çünkü beyaz ve şeffaf akıntım vardı,sol kasığım ağrıodu ama göğüslerim falan hiç acımadı şuan bile acımıyo sadece şiş o kadar bide bnde bel ağrısı oldu ek olarak okadar.herkeste aynı belirtiler olcak die bişey yokki tatlımmm..hııı bide bu idrar testlerinede fazla güvenme yani negatifliğine genelde negatif çıkarsa yanılma oranı fazla oluomuş..
ama sen kalbinin sesini dinle ne zmn yapmak istersen o zmn yapp inşallah hamişsindirr canımmmmm
selaam kızlaaar.. nehır hamıleymıssın tebrıkler.
bende nezamandır gıremıyodum, bugun doktora gıttım adet sokturucu verdı alttan bakdı gebelık yok dedı. 2bucuk aydır adet olmuyorum. ıns söktürücüyle olurum artık.
acıl kg ver dedı hersey yoluna gırer dedı. dıyetısyene yolladı benı oda 3 aylık program 500mılyonn dedı 10kg vercekmısım. cok para ıstedı benden yaaaa bı özel hastane dıye okadar para ıstıyolar. bende kendı cabalarımla zayıflamaya karar verdım spor felan yapcam artık. bı sürede bebek fıkrını rafa kaldırdım dusunmıcem hıc . nezaman olursa ozaman olsun . öpüyoruum opuyorumnanaktan
Canım söktürücü ile adetin gelir merak etme...Bende ewlendiğim ilk 3 ay adet olmamıştım...Söktürücü ile 3-4 gün içinde adet oldum...Kilo meselesine gelince canım kendi kendinede zayıflayabilirsin...Ben sabah kahvaltılarımı güzelce yapıyorum...Bol bol su içiyorum...Fazla uyumamaya çalışıyorum...8 saattan sonrası kilo yapıyormuş uykunun...Bol bol yürüyüş yapacaksın canım...Sabah kahvaltı hariç diğer yemeklerinde ekmek yemeyeceksin...
Ay herkesler susuyor...Kızlar yoksa pc açık bırakıp film seyrediyorsunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?