2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

işte ben buna inanamıyorum olsa adet günümde çıkar diyorum ilk gebeliğimde adet günümde çıkmıştı ve silik değildi inşallah canım dediğin gibi olur inşallah sende hamiş olursun

canım bak yıne bır arkadasımdan ornek veryım sana kız bır ay once ustunu gormus obur ay adet olmayınca hemen yapmıs cıkmıs cunku bır oncekı aydanmıs bebıs anladınmı bır oncekıyle aynı olması gerekmıyo canım ya yarın gıdıp bır kanda baktırsana bu karamsarlık gercekten cok yıpratıyo bızı bende adet gunumu beklemıcem cuma gunu kanda baktırtıcam canım

Kızlar çoğunlukta böyleymiş ama %100 böyle olacak diye birşey yok...Her hamilelik farklıdır...Belirti olabilirde olmayabilirde...

Canım Türkiye de bazen 1 saatte çıkıyor bazen 1 günde çıkıyor hafta sonuna denk gelirse 2 gün bile beklemek gerekebiliyor...Yani yerine göre değişiyor...

esım aradı taze fasulye yaptım bulgur pılavı cacık dedım aman dedı bıktım hep aynı seyler dedı sınır oldum ya gıcık gelıyo kılzar aksam acabılırsem acarım yıne hadı ıyı aksamlar sıze bayyy

Sen herifi evden at ben geliyorum yemeğe...Aman taze fasulyeye bayılırım ben birde cacık...Off...

yok canım ben baktıramam çok üzüleceğim biliyorum daha ben düşük şokunu atlatamadım niye bu kadar taktım bilmiyorum düşükten sonra takıntı oldu bana

2010 MAYIS AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

pili--------------------------------------25 Mayıs---------------2. deneme :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sellvi-----------------------------------27 Mayıs---------------2. deneme
azize1---------------------------------29 Mayıs---------------2. deneme

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

welcome------------------------------02 Haziran---------------15.deneme
erginsena-----------------------------05 Haziran---------------4. deneme
kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme
seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme
suur------------------------------------08 Haziran---------------3. deneme
simiramis-----------------------------10 Haziran--------------11.deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
bsbirkin--------------------------------22 Haziran---------------5. deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****İşte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****İşte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****İşte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah... :lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah... :lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah... :lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah... :lepi: :CüvCüv:

BEKLEMEDEKİLER

pelin67---------------------------------21 Mayıs---------------6. deneme :Saruboceq: :ecrin_bebek:
burcubiriktir_23---------------------21 Mayıs---------------1. deneme :Saruboceq: :ecrin_bebek:
toprakceylin-------------------------23 Mayıs---------------3. deneme :Saruboceq: :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…