işte ben buna inanamıyorum olsa adet günümde çıkar diyorum ilk gebeliğimde adet günümde çıkmıştı ve silik değildi inşallah canım dediğin gibi olur inşallah sende hamiş olursun
turkiyede kan testi sonucu hemen cikiyor mu kizlar
turkiyede kan testi sonucu hemen cikiyor mu kizlar
esım aradı taze fasulye yaptım bulgur pılavı cacık dedım aman dedı bıktım hep aynı seyler dedı sınır oldum ya gıcık gelıyo kılzar aksam acabılırsem acarım yıne hadı ıyı aksamlar sıze bayyy
hastaneıne gore degısıyor canım ama genelde bıkac saat sonra verıyolar sonucunu
canım bak yıne bır arkadasımdan ornek veryım sana kız bır ay once ustunu gormus obur ay adet olmayınca hemen yapmıs cıkmıs cunku bır oncekı aydanmıs bebıs anladınmı bır oncekıyle aynı olması gerekmıyo canım ya yarın gıdıp bır kanda baktırsana bu karamsarlık gercekten cok yıpratıyo bızı bende adet gunumu beklemıcem cuma gunu kanda baktırtıcam canım
burdada hemen verirler umarim persembe gunu gidecem randevu aldim
inşallah canım hadi bakalım hayırlısı olsun
toprak sende hamileysen ikimiz ayni zamanda doguracagiz ve ayni zamanda anne olucagiz:)
sagol cnm ya sende artik yap gebelik testini bekleme bak gör hamilesin hadi canim ya
ewet canım ya inşallah bakalım hayırlısı olsun bende hamileyim demeyi çok istiyorum benimde akıntım bazen su gibi bazen krem gibi beyazımsı çoğalıp azalıyo
aklıma girme nolur cumaya kadar yapmayacağım yine üzülmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?